🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 897
  • 868
  •   1
Отговори
# 630
И тиквения медал за наглост отива при ... Иван. Този човек защо така лъже, не знае ли, че има камери и те всичко записват? И да стигне на финал, надали ще получи много гласове. Камелия и тя. Имам чувството, че всичко е казано за нея и тя копае ново дъно с омразата си. Като цербер си преследва нарочените цели. Ванчето не ми харесва в поведението си, но беше права за едно искат да ходят на дуели само на думи.
      Гечо е въпрос на време да "побутне" някого. И да е имало доза истина в думите му, като знае, че трябва да се подберат правилните играчи, за да се "пази ратаят", той защо не се отказа да ходи в отборната битка? Или тогава беше просто за забавление, Яни нали каза, че са се разбрали да го приемат на шега, а сега, когато мъж е най-безполезния и се почва. Този човек верно има проблем с жените и наистина не смята, че жените и труда, който полагат е значим. Можеше да постъпи мъжката и да говори с Яни и да му каже всичко това като съвет за в бъдеще, още повече, че последния явно го уважава. Така правят мислещите и авторитетите, предават опита си, а не набиват публично канчето.
    Яни наистина не е дорасъл за лидер, но някои хора се раждат такива, а други се научават да бъдат. Мисля, че не е гъвкав, поради липса на опит с различни ситуации. Яни има и друг проблем твърде послушно момче е и не знае как да се защитава и отстоява. Не смятам обаче, че е единствения виновен за загубата на старите в отборната битка. Ако са се разбрали да се изредят всички, той просто е следвал тази линия. Щом (уж) пазят ратая Гечо вместо да се беше правил на клоун и да твърди, че отиват да се забавляват, да беше отстъпил мястото си на млад и силен играч, Яни също можеше да използва същата теза (дали Гечо щеше да я приеме, защото ратаят е жена?).
     Лили а.к.а. Мрън-мрън. Само да не падне от дуел срещу Мажена, че тогава ще види какво е излагация.
    Фиона просто ми пълни сърцето. Жалко, че излиза на дуел в този етап от играта, защото съм за старите. Тя може би е единствената жена от новите, която заслужава повече екранно време. Има страхотно чувство за хумор и самоирония, а очевидно и работи здраво.
    Аксения беше приета от старите и отношението им й се отрази. Страх ме е да вляза във фб, защото "влюбения" в нея сигурно е оспамил страницата Grinning с коментари за Акси.

# 631
Мирела е сладка, ведра, с чувство за хумор, работлива, незлоблива, приятна - прекрасно момиче ! Предпочитам я пред всички жени от Новите.

Ванчето наистина е дразнеща и неадекватна, но когато всички се обърнат срещу един човек, някак си ми става болно. Кара ме да я съжалявам по една или друга причина. Доста е гадно да гледаме един шампион от играта в толкова унизително положение.

# 632
  • София
Иване, Иванеееее, имали сте такова бижу при новите - Мирела, а вместо да ни показвате нея, ни занимавате с тъпотиите на Радо и със злобата на адаша ти и Камелия.

# 633
Аз пък ще съм за Мирела утре. Симпатяга е.

# 634
  • earth
Утре гравитацията ще си каже тежката дума.

# 635
Аз само и единствено идвам да кажа, че ако Иван е на финал и ако до днешния епизод имаше вероятност да вземе 4-5% вот накрая, то след днес са 0-1%. Simple Smile

# 636
Това Хепи може ли да се излага толкова?!Само да си пише поощрителни писма. С какъв акъл си е мисли, че няма да я разконспирират?! Толкова прозрачна и елементарна постъпка.
И тъкмо си мислех, че няма как някой да се държи по-патетично и на хоризонта изгрява наш Генчо с двете изречения в джоба и двете на брутален диалект. Ти да видиш наш ГенчУ надскача сержанските пагони на катаджия и се изживява, като инспектор. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Провежда разследване, събира доказателства, проучва улики, прави криминалистични експертизи и анализи. Nerd Ама няма лошо дет се вика, всеки войник носи маршалски жезъл в торбата си. Не не няма такъв смях. Толкава жалък и нелеп. Представям си го как рови милия и търси листите на Ванчето в боклука.
Баси мъжете, майна. Няма такъв филм просто. С глас се смея.
п.п. Снощи обясняваше как Ванчето я "истрах", ама и него яко го е "истрах". Шубето е голям страх, а при Генчо още по-голям.

# 637
Лъснаха грозните лица на Иван и Камелия много хубаво (за тези, които не ги бяха видели досега де). Калин и той пак иззлобя след разправията, предизвикана от Гечо.

Да се ненадява човек, че Гьенчу Хавлиения Чорап а.к.а. МеВеРету бил такъв страшен графолог. Да хвърля палката и да го повишават след предаването. 😂

За Гечо каквото и да се каже, ще е малко. Радо защо гледаше като натровен през целия Кръг на истината не стана ясно. В началото на епизода Чавдар изключително грозно пошляпваше ръката на Лили, докато стоеше до него на пейката и видимо не ѝ беше приятно. Като цяло Финци за момента се държи най-адекватно, макар и винаги да имам съмнения за роля при него, но поне изглежда над нещата.

# 638
  • Sunshine state
Шкафчето се извинява на Мирела, че омрънка света цяла седмица да не я избират.. И с тия писма анонимни.. Ох, толкова е жалка. Нея и Камелия искам най-много да видя вън.
Камелия е направо разкривена в лицето от злоба, като вещица ми е. Много е долна. Иска да в център на внимание, а не се е поглеждала какво плашило е в огледалото с тоя крив нос и изцъклени очи. Аксения е в пъти по-добре от нея. Сутиен не носела.. Пфф
Гечо е бетер жена в менопауза на стероиди.
За Аксения съм на дуела твърдо. Мирела ми е безинтересна.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 04:47 от Pupitka

# 639
  • София
Пуснах новата анкета!

Очаквано, без изненади за втория дуелист.
Много лошо се развива сезона. Всички участници които харесвам си тръгват един след друг:
1) Ангел / 2) Дидо / 3) Альона / 4) Гуспата ?!
Сега който и да си тръгне ще ме е яд. Мирела е най-читавото нещо при Новите. И единственото такова, да ме прощават останалите. ОК, хайде ще сложа и Елена и в по-малка степен, Влад.
Но в същото това време Аксения много я харесвам и в никакъв случай не искам да отпада и тя.
Трудно ми е да взема страна, но все пак съм си за Акси. Просто има какво още да покаже и да направи сезона интересен.

Направи ли ви впечатление как Радо се тросна злобно на Андрей по време на церемонията? 😮
Не че няма право, ама не е хубаво да ядосваш шефа. Ама яко безпардонен е Радко, хах.

Този Кръг на истината много бригбадърско ама много. Само скандали могат да станат от него.
Хепито не мога да повярвам, че е толкова глупава. Пуска писма с хвалебствия за себе си, като анонимни, а едно от тях си го надписва. Е, явно не е очаквала, че сред има цял един Инч Хай, частен детектив.

Гечо е прав по отношение на Яни, но не е прав да зяе така пред всички и да им показва на Новите кирливите им ризи. Те са конкуренти, не мисли изобщо. Прекалено агресивен и първосигнален. Не мисли, че може да засегне сериозно някого.   

# 640
Живота учи, но може и да подведе понякога.
Ето, Мирелка например, видя играта с маркуча, зарадва се и люс големите точки там. Излизаш на битка срещу жената със зърната,  не я подценявай.
Тъй на пръв поглед като ги гледам, мисля че Аксения е по-подготвена за тази битка.
Още нещо, тая година в края на Фермата трябва да има и награда за най-тъп участник. Алманаха предимно го учат по метода "цяла вечер под възглавницата" и на другия ден - знания като на пърхутка или бяла мухоморка.

# 641
  • earth
Когато обичаш да си хапваш, пийваш и пушиш цигарки, алманаха ти е единственото спасение.

И както предвидих отначалото, Манджена продължава да се въргаля из фермата, защо да бъде извикана на дуел е недостойно.  

Иван и на мен не ми е приятен, но да го обвиняват, защото бил мислел, планирал ходовете и подбирал думите си, е смешно.

# 642
На дуела съм твърдо за Аксения, надявам се да няма изненади и да вземе да отпадне. Мирела ми е безразлична и на мен, и по-скоро има нещо в нея, което ме отблъсква. Но баш Фиона си е.

# 643
Не знам за коя съм. И двете ги харесвам.
Не знам и дали ще мога да гледам.
Гечо, малкоо мъдрост с годините, нещо...🙄
Прост човек е.

# 644
Как се завъртяха нещата Аксения от най недолюбвана и топ дразнител при новите сега стана доста приятна- работи, с животните се справя, готви , пее и танцува , очевидно е че онези злобари са я провокирали тя да се държи по този начин.
Радко гледаше на “чомпи” през цялото време, явно беше сърдит на Андрей, че са наказани плиткоумието му не осъзнава, че дори не трябва да е в предаването след толкова нарушения и това наказание е малко.
Другото което се забеляза след скандала на дядо Гечо , как отново Калин изтъкна, че там имало неразбирателство и веднага отвори темата за “старите” и се започнаха злобните коментари.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 11:34 от puppylover

Общи условия

Активация на акаунт