🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 927
  • 868
  •   1
Отговори
# 615
Ако трябва да избирам между Аксения или Камелия от към красота ,  ще си избера Акси. Голяма злоба от Камелия към Акси.

# 616
За мен и двете не са красиви, но и аз предпочитам Аксения,която поне има хубаво тяло. Камелия е толкова черна отвътре,че тази злоба разваля и загрозява всичко останало

# 617
  • Вестерос
Камелията пък да накисне Аксения, че била без сутиен... Голям праз. Да не е чисто гола. Даже не съм забелязала, че така ходела 🙄 и как излъга за себе си ..

# 618
Камелия я мислех за по-сериозна. Какви са тези глупости за сутиени и дрехи, че чак каква майка била я пита... И двете еднакво голи ходят.

# 619
Всичко, което каза Аксения за Камелия е вярно. Тази жена е готова на всичко, за да постигне целта си. Интересно тя какъв пример смята, че показва?
А Мирелка, да бяха показвали повече това момиче вместо радините драми и стачки.

# 620
Аксения добре я сложи на място отворената Камелия. От епизод на епизод все по-ужасна става хамериканката. Всичко, което каза Аксения за нея е точно така.

# 621
Отвратителен Гечо.  Money

# 622
  • Вестерос
Да този скандал можеше да е настрани, а не с крясъци пред всички

# 623
Гечо е Камелията на старите. Ужасно напрягащ човек и не му отива на годините това отношение към околните.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 07:36 от Iseis

# 624
  • на село
Гечо е много изтрещял, ама така става като откажеш цигарите Joy
Голям кавгаджия, само крещи, а нямам спомен да беше такъв.
А пък Лили като почне и тя да нарежда Confounded

# 625
Много ми хареса как МаДжена каза "тепотии" в отговор на тръшканиците на Хепиту. 😂

# 626
  • Велико Търново
Втора поредна седмица, новите се дънят на кулинарните задачи на Бети. Не знам какво става с Елена.
Ама защо да е с Елена? Предната седмица, като беше фермер, не тя се е занимавала с тях. Нали и Надето го каза, и от мъжете стана ясно, че това е правила Камелия.

Нещо за което въпреки обещанията да се изясни ситуацията още си траят.
Добре, де, защо, мине не мине време, това трябва да се подмята? Явно че е необходимо техническо време. А на зрителите - повече търпение. Щом има обещание, ще бъде спазено.

Holly21, за тази седмица няма как да се каже, че Нина само си е почивала. Цялото количество въ̀лна мина през ръцете ѝ. Който не го е правил, той не може да оцени какво е. И се видя накрая, че задачата беше отлично изпълнена.

Промото за пореден път внушаваше нещо съвсем различно от това, което се оказа, че е. Но... те промотата винаги заблуждават. По-скептично трябва да се гледа на тях.

Ванчето ахаааа да спечели мъъъъничко признание, че е била права и взе, че се самопрецака пак. Евгени пък голям следовател:satisfied:

Харесвам Мирела, но определено в дуела съм за Аксения. Да не говорим, че тази точка е страшно важна за Старите.

# 627
Гечо го каза прекалено грубо, ама в същината беше прав. Не е логично да шибнеш като най-безполезен Финци,който както стана ясно предната вечер е работил до тъмно за да свършат навреме и който всяка седмица изнася голяма част от работата. Лили дори и да не е контузена не е от най-работните, та няма какво да си кривим душата,иначе  факт наистина Гечо малко се оля с тона. При него за пореден път проблема е не какво казва,защото често е много прав,проблема е как го казва.
П.п.  на мен лично Нина ми направи много лошо впечатление как веднага повтори за кой ли път че е женомразец, ама що ли не беше женомразец докато я разнасяше на ръце докато беше окована

# 628
  • Асеновград
Много забавна Мирелка, яд ме е че може да отпадне. Трябваше този Кумумицин Хепи да е на арената и айде вкъщи.
Тази пък Камелия за пореден път показва колко е злобна и колко и стига акъла. Аксения добре и отговори , а останалите доста се позабавляваха.

# 629
  • София

сезон 8 епизод 42 (21.10.2022)

Общи условия

Активация на акаунт