🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 006
  • 868
  •   1
Отговори
# 30
Или смени на:
Съгласни ли сте с оценката дадена от Ники и Бети? Да/Не, заслужаваха по-висока/Не, заслужаваха по-ниска. Не знам, другите да кажат дали им харесва. Simple Smile

# 31
Благодаря за темата!

Този епизод с дуела нали е сниман преди месеци, дали от продукцията са разбрали веднага? Едва ли. Кога ли е правен монтажа? Може би тогава някой е забелязал, но МОЖЕ БИ. Не знам как биха взели отношение в случая. Доста тъпо. И аз мисля, че ако Калин се беше върнал да отковава и да търси правилния номер, Гуспат щеше да бие. За мен вина тука има Андрей, който явно не е следял коректно всичко, но случва се.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 21:18 от Ели-Мели

# 32
Не харесвам Гуспата, но бях за него. Жалко ...
Тези новите нещо не мога да ги харесам и това е ...

# 33
Мерси за темата!

И според мен нищо няма да стане, щом не е видял в момента Андрей. Хипотези "какво би могло да се случи..." - много

# 34
Благодаря за новата тема!
Изключвам възможността участниците да не са знаели, че едната от цифрите е обозначена. Преди всяка игра имат разясняване на правилата и инструктаж, със сигурност. Дори и да не е осъзнал Калин, че кове грешната дъска на мястото на шестицата, то на девятката вече би трябвало да се е усетил.
Дано наистина от адреналина да не е догледал, защото ако умишлено си е замълчал, това вече ще е много грозно.
Гаф и на продукцията, че не е хванала грешката на време, но вярвам, че не е било умишлено. В пети сезон Калайджиев загуби дуела за две секунди заради един неразкован пирон и тогава Иван и Андрей се постараха решението да е максимално справедливо. И други случаи е имало, когато ходят заедно с участника да гледат камерите.
Лошото е, че в случая не са установили грешката на време и каквото и да е решението, справедливост няма да има.

# 35
Калин се е усетил при втората дъска, която е белязана, но си е затраел.
Щом не го санкционират сам ли да го прави?! Дали е феърплей, дали не е всеки сам да реши.
При тоя адреналин и желание за победа кой как би реагирал?
Но няма как да не се е усетил при втората дъска с маркера.
Имам спомен и друг път участници в тази битка да са обърквали дъските и са били връщани от водещия. Андрей проспа ситуацията, факт!
Дълго ще се коментира този гаф и не само до края на сезона.
Жалко за Гуспата!
п.п. Поздравления за страхотната тема, Дяволо!

# 36
Дано не го връщат. Винаги съм била против това.
И аз.

# 37
На мен би ми харесало да дадат шанс на Гуспата и Ангел да влязат отново, единият заради грешката, другият като шанс да влезне отново, тъй като беше първият отпаднал от старите. Сега мисля, че Яни ще е фермер, а той ще избере Нина или Веселка, не знам защо си мисля, че ще е първата, защото той нама да иска да рискува Веси. Валерия няма да е, защото я усещат, че се колебае дали да вика слаба или силна, а искат сигурна точка. Нина ще дръпне Мажена и ще победи. Въпреки, че може и Аксения да сложат.

# 38
  • Другата България
А аз имам предчувствие, че ще изпрати точно Валерия, за да им спечели сигурна точка.
Който и да е фермер.
Освен нея, само Веселка би взела точка, Лили и Нина не ги виждам да победят в дуел.
А, забравих Аксито, да, може и тя да е, тя е силно момиче и ще иска реванш.
Да, една от Акси и Валерия.
Мажена вече писах, че според мен ще стои до последно именно защото никой няма да я иска като съперник, защото ще го обсъждат после заради лесния избор.

# 39
В дуела между Мажена и Нина не съм сигурна, че Нина ще бие... видя се, че е доста слаба, истерична и лесно се паникьосва. Мама Маженка си личи, че е по живота, има хъс и младежки дух. Срещу Нина или Лили хич не е за подценяване.

# 40
В дуела между Мажена и Нина не съм сигурна, че Нина ще бие... видя се, че е доста слаба, истерична и лесно се паникьосва. Мама Маженка си личи, че е по живота, има хъс и младежки дух. Срещу Нина или Лили хич не е за подценяване.
И аз така мисля.
Но пък си представих Мажена на дуел, на люлките, или да реже дъски и да кове мост...

# 41
Мажена вече писах, че според мен ще стои до последно именно защото никой няма да я иска като съперник, защото ще го обсъждат после заради лесния избор.

Заклевам се, не бих обсъждала никой с лошо, ако избере Мажена Smile
Тази жена трябва да си ходи у дома и да се занимава с неща, в които е добра.
Фермата не е място за нея, колкото и да ми е симпатичен авантюристичния и дух. Не ми допринася нищо като емоция. Не става за дуели, не става за много дейности във фермата, не става за майка на фермерите, поне да беше забавна и позитивна, а тя не е.
Само погледнете! Обсъждаме загуби като Гуспата и Дидо, в същото време Мажена оцелява без много усилия седмица след седмица. Трудно ми е да открия смисъл и логика в това.
Мирела може и да изглежда обречена, но аз все още не я отписвам от Арената. Зависи от игрите и срещу кого. Бих искала да ме изненада приятно срещу Нина или Лили например. Приятна е и изглежда, че мъжете в отбора я ценят доста.

Много благодаря за темата!

# 42
Имам оплакване към тенденциозността на анкетите. За пореден път опцията "отлично" при въпроса "Как оценявате фермерството на новите надежди " липсва.

Как отлично, като им се каза, че са за 0 кошници, ама от добро сърце им метнаха 2, да имат кво да ядат и за какво да се карат?

# 43
  • Велико Търново
Между другото, вероятността да нямат нито един верен отговор на алманаха, ако отговарят случайно, е 1.78%.
А като сложиш и условието и двамата да дават едни и същи грешни отговори, тази вероятност още повече намалява. Такова изключение направо в Книгата на Гинес може да влезе Satisfied

Или смени на:
Съгласни ли сте с оценката дадена от Ники и Бети? Да/Не, заслужаваха по-висока/Не, заслужаваха по-ниска. Не знам, другите да кажат дали им харесва. Simple Smile
На мен - да.

# 44
  • Вестерос
Е стига де, Лили отстрани Христина. Според мен ще се справи с една Мирела и Мажена

Общи условия

Активация на акаунт