🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 696
  • 868
  •   1
Отговори
# 45
В Лилито има толкова злоба и силен характер, че може и кака ви Камелия да опука, ако ѝ падне. Прави се на мила, добра и незнаеща-неразбираща, ама на моменти направо с поглед ги изпепелява.

# 46
  • София
Аксения трябваше да добави, че Чочо е и 'Пътят и истината'... 😉
Майтапя се, аз си ги харесвам. 😮😊

# 47
  • Вестерос
В Лилито има толкова злоба и силен характер, че може и кака ви Камелия да опука, ако ѝ падне. Прави се на мила, добра и незнаеща-неразбираща, ама на моменти направо с поглед ги изпепелява.
За Камелия не знам, ама би била и Елена.

# 48
  • Другата България
Да, Лили с Мажена би се справила.
Дотук. Това все пак е личното ми мнение за нея.

# 49
Грешката с дъските е на Андрей.
Дано не върнат Гуспата в играта! Толкова се радвам, че отпадна, при това така зрелищно.

# 50
Няма никакво значение нехаресването на Гуспата или друг, няма значение и кой колко е виновен за този гаф. Важното е, че гаф има и така победителят е с една съмнителна победа. Това при всяко състезание води до съответни контестации / любими на победителя и другарчето му Иван/ и съответно някакъв вид компенсация за потърпевшия.
Всичко останало е бутане на едни за сметка на други. Което пък си е типично за опосумите.

# 51
  • earth
Гаф има, но може и да не е повлиял на изхода. Ако не са ги инструктирали, че има разлика между 6 и 9, дори и Гуспата да е видял първо 9 и да е търсил няколко секунди 6, разликата между двамата беше по-голяма.

Та, казали ли са им да различават 6 и 9? Това е въпроса.

# 52
Да не са малоумни, че специално да им казват  да различават 6 от 9?  И друго - няма как да не повлияе на крайния резултат такъв гаф. Всъщност повлиял или не, има опорочаване на играта.

# 53
  • earth
Ако единият от номерата не е маркиран, трябва да им кажат.

# 54
Изчетох всички коментари досега по казуса.

Първо, считам за безпредметно да се дискутира обяснявано ли е за разликата между 6 и 9 при положение,че дъските са номерирани, а и има белег на тях.

Второ, до тази патардия нямаше да се стигне, ако беше запазен качествения контрол, който така умно въведоха от миналата година, със съответните наказания при грешки.

Трето, вместо един байрак може да има 2 такива с хронометър от продукцията или просто състезателя да се затича да си спре времето.

Четвърто, от такива грешки продукцията може да надгражда за в бъдеще що се отнася до технолгията на провеждането на дуелите.

Пето, не смятам, че Калин е бил незаслужено, а точно обратното. Би  дуспата на Гуспата по безапелационен начин. Даже нямам си и на идея как последния ще продължи да тренира хора за формата след това.

Шесто, гафът е забелязан след края на дуела или поне с такова впечатление останах след като свърши битката и съответно реакциите на останалите фермери.

# 55
  • Sunshine state
Седя и се чудя. Значи какъв номер е дъската не знам какво супер значение има при положение, че Калин бе по-бърз в случая. Защо изобщо дъските са номинирани? Голяма глупост. Колкото и да не харесвам новите и да ми се искаше Гуспата да спечели, дъската нямаше значение в случая. Да им взвмат точка и толкоз.

# 56
Това е част от условието на задачата- да се заковат дъските  по реда  на цифрата, изписана на тях. Не просто да се скове мост. И ако сбъркаш поредността, разковаваш и пак ковеш, времето ти накрая е съвсем друго. Та така.

# 57
  • Sunshine state
Ами пропуснали са го.. Чак да се връща играч ми се вижда пресилено.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 04:44 от Pupitka

# 58
  • earth
Има значение, ако един се е бавил да търси правилния номер, а другия не.

# 59
  • Sunshine state
За мен лично не е голяма философия и честно казано не виждам кой знае какъв биг дийл, та чак дс връщат отпаднал участник. Да са гледали навреме, дето има една дума.

Общи условия

Активация на акаунт