🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 735
  • 868
  •   1
Отговори
# 60
  • earth
Сега предлагат на Гуспата да се върне, обаче той отказва понеже видя колко е зле и го е срам, че пак ще го бият Simple Smile Обаче се прави на великодушен.

# 61
Седя и се чудя. Значи какъв номер е дъската не знам какво супер значение има при положение, че Калин бе по-бърз в случая. Защо изобщо дъските са номинирани? Голяма глупост. Колкото и да не харесвам новите и да ми се искаше Гуспата да спечели, дъската нямаше значение в случая. Да им взвмат точка и толкоз.
Така е! И аз мисля, че Калин победи заслужено! Който е подготвял арената и битките ,да си поеме отговорността за ситуацията с дъските .Роман в битката си се подпали,че не забеляза, какво остана за цифрите    6 и 9 .Адреналинът като ти нахлуе в главата, трудно забелязваш в страни какво става.

# 62
Обаче адреналинът не отменя правилата.

# 63
Как ще връщат Гуспата, той бе отстранен зрелищно?! Кьорав карти не играе, като не са видяли от продукцията сега да си мълчат.

# 64
  • София
Ще си мълчат щото даже и на монтирания епизод не са го видяли.

# 65
Cardhu, първата дъска, чието разковаване би отнело време, не е маркирана. Ако не е имало предварителни инструкции как се различават двете цифри, значи вината е изцяло на продукцията и е нечестно да се санкционира играча.
Факт е, че участниците знаят много добре, че трябва плътно да заковават пироните, но Иван и Андрей през минута ги връщат за това. Дори и указания относно цифрите да е имало, сигурно са им казали и много други неща. Участниците са под стрес и затова Иван и Андрей навременно им показват грешки в хода на играта и ги коригират. Това е главният проблем, че Андрей не забеляза грешката навременно и не върна Калин за правилната дъска. Но смятайте колко е лошо, че първата дъска не е маркирана, че дори Андрей не се е усетил.
Аз тук задавам друг въпрос. С каква цел тестват тези игри, ако толкова очевидно проблемен елемент не е коригиран?
А и за да спрем тези безсмислени дискусии, може Иван да вземе отношение по случая.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 08:16 от Alucard

# 66
В кръга на шегата... нали преди Гуспата тестваше игрите. Гледайте какви пропуски откакто не ги тества Wink

Аз си чакам с интерес епизода довечера, за да видим дали от продукцията са разбрали навреме за гафа. Като цяло в спорта постоянно стават несправедливости и недоглеждания на съдиите, ама като свърши мача - който е бил, бил е. На мен Гуспата ще ми липсва във Фермата, но това е. Той и Дидо липсва. Яд ме е, че разни пълнежи си стоят необезпокоявани за сметка на интересни участници.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 09:50 от Ели-Мели

# 67
Аз защитавам непопулярното мнение, че трябва да върнат Гуспата, но не трябва да отнемат точката на Новите. Simple Smile

# 68
Дяволо - както винаги страхотно оформление и много труд. Благодаря!

Калин игра мъжката - няма съмнение в това. За мен той е най-силен от мъжете при Новите.

Ако го бяха върнали - да разкове дори и 1 дъска - връщане при дъските, търсене, връщане до конструкцията, наново коване - това си е време и стрес. Не казвам, че Гуспата непременно е щял да бие, но е можело да има такава вероятност. Това няма как да се разбере сега.

Съответно, дори и да беше отишъл на финал - не смятам, че Гуспата би победил в коване и рязане Яни, свикнал ежедневно да върши този тип работа.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 10:42 от Tahiti

# 69
Без да съм фен на Гуспата, такива гафове са недопустими. Защото се отразяват на мнение и отношение към риалитито, на напусналия участник, но и на отбора му. Връщат за глупости - докови този пирон, не може да ковеш така, трябва да си горе на моста.....А  тук...Ако беше Калин сигурно целия отбор щата да подават контестации Joy

# 70
Там е работата - че оставена така ситуацията винаги ще буди съмнения какво би станало ако… Аз съм от малкото хора, харесващи Калин, въпреки, че съм за старите. Но понеже именно той много настояваше, че Аксения е нарушила правилата, не му прави чест, ако си е затраял. Което ме съмнява, вероятно хич не е и видял в бързината. Дали Гуспата щеше да победи, окуражен от забавянето на Калин или не - никой не може да каже. Лошия привкус остава. Не смятам, че Калин не си заслужи победата и според мен беше по-добрият на арената. Гуспата кара на стари лаври и голяма самореклама, не го харесвам още от “Смени жената”.  Същи Чавдар без частта, за жената и печката.

# 71
Че Калин се би мъжката, би се!
Че сбърка дъската, сбърка я!
Че в други сезони при същата ситуация, същата игра караха участника да я разкове и закове правилната, така си беше!
Че Андрей не видя, не видя!
Че е ощетен Гуспата, ощетен е!
Как да кажа, като Соломон "разрежете детето" респ. върнете Гуспата или дайте му възможност да се преиграе играта?
Ами честно казано не мисля. Мачът на Арена ди Диканя вече е свирен и (Г)Дуспата от засада няма как да бъде отменена, както и червеният картон на (Д)Гуспата и да бъде върнат на терена. Smiling Imp
А и да го върнат той е доволно контузен и сигурно ще откаже да преиграе, а дори да се насили да го направи в това състояние няма шанс. Контузии и натъртвания най-болят на следващия ден.
Май най-добре никой да не вземе точка по Соломоновски.
Яд ме е за Гуспата, защото не се знае как щеше да се развие играта, ако бяха върнали Калин.
Яд ме е за Калин, защото се обезценява победата му и дава горчив привкус. Ако отиде на финал това ще повлияе на зрителския вот.
Абе тегава работа.
След толкова наказания за похапване на мед, за поглеждане с едно оче под очилата и т.н. Макаренковски наказания сега Иван да дръпне ушите на Андрей, че последният поо.ра вечеринката на Арена ди Диканя и да затваряме темата. Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 10:10 от sineva 1

# 72
Благодаря за темата! Страхотна е.

Много, много неприятна ситуация, не стига, че за мен лично дуела беше слаб, а сега ще тегне и опорочаването на победата на Калин и както се оказва - несправедливото отпадане на Гуспата.
Освен 9-ката да е примерно в любимия син цвят на водещите и да е нещо като преломна дъска за моста, един вид отметнал си 1/3 от строенето.
Чак съдбовен се оказа този "Мост на времето", не искат да се свързват и това е! Smiley

Вината е на Андрей, да се самоуволни поне за три дуела и да си провери диоптъра. В апаратната също да си отварят очите и да врещят в слушалката на съдиите навреме.

# 73
  • earth
Ако (1) дъска номер 9 не е била маркирана; (2) Гуспата не е губил време да търси номер 6 след като вече се е натъкнал на номер 9 и (3) водещите не са ги инструктирали, че номер 6 е маркирана различно, то Гуспата не е ощетен  по никакъв начин. Защо е толкова трудно да се разбере това?

Как да се спазват правилата, ако участниците  нямат идея, че може да ги нарушават? Калин търси дъска номер 6 и вижда такава на която е написано 6. Какво очаквате от него да направи?

# 74
  • при късмета
Благодаря за темата, изчерпателна, както винаги!
Няма справедливо решение на ситуацията. За старите се натрупаха вече много компенсации, то трябва новите направо да ги изкарат. Освен този гаф, който е колосален, като сложиш най-малко 3 седмици "поощряване", то един не трябва да остане, ако компенсацията е както трябва.
В подобни игри преди, винаги са били ясно обозначени и двете цифри, които могат да се сбъркат. Вината е изцяло в продукцията. Макар да съществува и вероятност самия Калин да се е усетил. Единствения, който изобщо не е имал каквато и да е възможност за реакция, това е ощетения. А и играта беше за най-много точки и крайния изход от нея определяше победителя от целия дуел. Разликата във времето не беше огромна и непреодолима.
Иначе да, невиждащия Калин е бил "свидетел" на нарушенията на Аксения, ама някак удобно пропуска неговото. Иван и той вижда само като му изнася. Интересно ми е как ще излязат от ситуацията. То не, че има излизане де, само желанието им за справедливост могат да покажат.
За ратай старите може и Аксения да пратят. Първоначално предположих Веселка, но се сетих, че тя вече беше на дуел. Предполагам, че ще гледат всеки да мине, за следващата фаза да са възможно най-малко тези без дуел. Ще останат повече мъже, както винаги. Валерия е ясно, че е първия им избор, но може да не си промени решението да дръпне по-слаба жена.

Общи условия

Активация на акаунт