🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 349
  • 868
  •   1
Отговори
# 180
Ваня е латерна. Ужас е такова бръмчило нон стоп да е наблизо.

# 181
Мда. На различни мнения сме. А относно други теми, аз не съм те засичала в другите две теми, в които съм или поне нямам никакъв спомен...
В темата за Сървайвър? 🤔 Миналата година само четях темата на Фермата, може и от там да е. Simple Smile

# 182
От дуела до сега са минали три месеца. Една от задачите им за тази седмица е да правят сок от бъз, а това се прави през юни. Така че, нямат много полезни ходове от продукцията за да излязат с позиция за дуела днес.

# 183
Гледам само Фермата и съм само в темата за Фермата.
И сега гледам как Ваня НЕ се справя в обора, но " мускетарите " не я тормозят, както правеха с Аксения. Кофти парчета.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 22:22 от cardhu

# 184
От това Ванче ме заболя главата! На мелница ли е правена, ба си?! Досадница. Мрънкалница. Ужас!

# 185
Ваня мъж няма да си намери,а дори и да намери няма да я изтърпи дълго.Това същество е нетърпимо.Нищо чудно, че се знаят с Радко.И двамата са от един дол дренки .

# 186
Боже, на Ваня как и е излязъл прякора? Такова кречетало! Мрън-мрън-мрън! Не съм гледала нейния сезон, но някакво чудо ще да се е случило, че да спечели.

# 187
  • Вестерос
Миналата седмица при тях беше 30 - 31.05

Ваня спечели, защото другите бяха зле.

# 188
Аз може и да съм забравила или защото в сезона на Ванчето имаше по-големи дразнители ,ама като че ли тогава не беше чак толкова досадна. Сега се държи като  недоклатена тьотка в перманентен ПМС Flushed

# 189
Боже, на Ваня как и е излязъл прякора? Такова кречетало! Мрън-мрън-мрън! Не съм гледала нейния сезон, но някакво чудо ще да се е случило, че да спечели.
Ваня от нищо нещо я направиха в нейния сезон.И просто мина между капките .Не  беше нищо особено по мое мнение.

# 190
  • Асеновград
Тази Ваня за нищо не става. То нито готви , нито животните може да оправи , само безмислени приказки.
Браво на Аксения , пълна промяна.
Да гледат злобарите и да се пукат.
Дано после Аксения първа на дуел и най вече победител.

# 191
В сезона на Ваня бях за Боби от финалистите. Предполагам отново непопулярно мнение предвид разкритията преди финала.

# 192
Днес за пръв ден не ми се гледаше изобщо и пуснах ТВ преди 15 минути, само за да хвана проповедите на Бети и Чавдар 🙄 Да се хващат двамата и да основават една църква като на амишите, да си живеят в старото време и да оставят прогресивните хора да продължават напред. А Бети да вземе да си отваря очите добре при следващите проверки на свършената работа, защото с библия задачи не се завършват, а с труд и добро разпределение.

# 193
Ваня мрънкалото просто се е помислила за холивудска звезда и си мисли, че зрителите я харесват. А тя реално беше по-малкото зло. Там се беше спекла, че Пешо пилота не иска да я повози на самолета, а тук е - къде съм аз, къде сте вие.

# 194
В сезона на Ваня бях за Боби от финалистите. Предполагам отново непопулярно мнение предвид разкритията преди финала.

Какви бяха разкритията преди финала?

Общи условия

Активация на акаунт