🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 818
  • 868
  •   1
Отговори
# 225
Хепиту снощи омрънка света.
Не е мръднАла грам от първото си участие. То няма и за кога, по зле ще става.
Яни е голям добряк, но и той заради мама ще си остане сам.
ПП докато ви четох за гафа на дуела си мислех, че И&А този сезон се изчерпаха.
Каст на две - на три, снимки и монтаж - също.
Имам предложение да вземат да си направят почивка с фермата.
Да направят нещо ново...

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 10:43 от *Биле омайно

# 226
Ония двете кокошки, все по противни стават. Елена и тя с тихо и спокойно гласче обяснява, кой как я дразнел!
Сякаш някой го вълнула, еле пък Калин.
Добре,че се присламчи към Камелия иначе щеше да е вечния ратай редом с Радко.
Камелия и тя, много сигурна, че всички ще опука, а веднага заяви , че видиш ли щял да и идва цикъла и не може да е ратай / първи дуелист/. И тя е една мишка! Само на думи е силна.

Ванчето спечели, само защото останали с нея на финала, бяха по зле и от нея!

# 227
  • Велико Търново
sea.sea, значи Калин грабва другата дъска, тя, понеже е по-дълга, очевидно трудно влиза на мястото на правилната, даже от ударите му очевидно се сцепва, но на него дори мисъл не му минава защо не пасва. Така ли? Отделно че Андрей го пита "Защо така, бе", ама и на него не му минава мисъл. Очевидно...

Не знам какво връщане на Гуспата се коментира изобщо, след като е твърде вероятно да са разбрали за гафа едва сега при излъчването, а снимките са приключили отдавна (и това едва ли има някой, който да не го е разбрал). Само ми е много чудно при монтажа как не са го видели. Защото ако бяха, все ми се струва, че щяха да монтират така, че никой да не види. Затова си мисля, че все пак някога ще има някакво пояснение от тяхна страна. Доста шум се вдигна, за да не кажат абсолютно нищо.

Задачите тази седмица май са свързани повече с дейности, при които се изисква внимание към детайла. Елена вече е показала, че ги може тия неща. Много се надявам и жените от Стари герои да започнат да разкриват способности в тази посока.
Също много се надявам Аксения да е първи дуелист и най-накрая да вземе точка за сегашния си отбор. Дори, в известна степен, им го дължи. Заради топлото приемане, заради доброто отношение, заради всичко, което направиха, за да ѝ дадат възможност да се покаже в коренно различна светлина.
Ваня, обратно - оказа се, че даже и да беше приета с отворени обятия при Надеждите, така си "постла", че вече да се чудят къде да я дянат, за да не е близо до тях.

Снощи жените от Старите се разбраха да викат жените от другия отбор в ред Елена, Мирела и евентуално накрая Мажена. Мисля, че Аксения има доста шансове срещу Елена, въпреки че тя отстрани силен противник в лицето на Альона, която обаче беше доста притеснена преди (а вероятно и по време на) дуела, нищо че тя си направи избора. Все ми се струва, че Аксения ще може да си мобилизира силите и най-вече да си овладее емоциите. Които в новия ѝ отбор определено са канализирани в много по-правилна посока вече.

# 228
Снощи жените от Старите се разбраха да викат жените от другия отбор в ред Елена, Мирела и евентуално накрая Мажена. Мисля, че Аксения има доста шансове срещу Елена, въпреки че тя отстрани силен противник в лицето на Альона, която обаче беше доста притеснена преди (а вероятно и по време на) дуела, нищо че тя си направи избора. Все ми се струва, че Аксения ще може да си мобилизира силите и най-вече да си овладее емоциите. Които в новия ѝ отбор определено са канализирани в много по-правилна посока вече.

Тази подредба е грешна според мен. За къде я пазят Мажена? С нищо не допринася, нито за фермата, нито е интересна за зрителя.
Трябва първо да премахнат Мирела и Мажена и след това Елена.

# 229
Аксения е перде и нямам съмнение, че няма да и пука грам на дуел. С тая чест и гордост дупки, като Мирела и Мажена ще откарат до финал. Да вземат да ги опукат най-накрая. Това  пазене на слабите не го разбирам аз.

ХейтитУ не може да се намести никъде. Взела се е за звезда и само мели с тая уста. Сигурно смята, че е много интересна за гледане. А на мен ми иде да спра телевизора, като и видя налудничаво-нахиления поглед.

# 230
  • Вестерос
Срам ги е да викнат Мажена. Разбраха се да викат Мирела, Елена, в този ред

# 231
Казаха Елена първо, което е тъпо.

# 232
Надявам се Чавдар да ги разубеди от това да викат Елена първо. А така ми се иска един дуел между Аксения и Мрън Ванче, и Ванчето да отлита. Много натоварваща. Ще стискам палци.

Защо Ваня обижда така животните? Никой не й е виновен, че не знае как да ги гледа. На яхтата искала. Ми не са я били да влиза във Фермата.

# 233

Камелия и тя, много сигурна, че всички ще опука, а веднага заяви , че видиш ли щял да и идва цикъла и не може да е ратай / първи дуелист/. И тя е една мишка! Само на думи е силна.

Камелия да не излезе като Мара и Надка от сезона на Ванчето, дето през цялото време всяваха страх сред жените колко са силни, накрая едвам стигнаха до един дуел и нищо особено. Тя и Живка миналата година така беше.

# 234
  • София
Камелия вече беше на дуел и я видяха в действие, затова не искат да я викат нея и с право.

А Живка едва ли са я мислили за твърде силна, от нея ги беше страх психически, че ще ги натисне и повече се дразнеха на Ваня и Рали.

За Боби си беше голям компромат това и то не просто подхвърлени думи, а разследващи журналисти бяха правили подробни репортажи няколко години по-рано. Даваха ги намясто какви ги вършат. Интересно беше да покажат схемите отвътре. Боби само ако не беше казвал това за екскурзията, щеше да спечели, след такава лъжа, масово хората снеха доверието си към него.

# 235
  • София
ДамаПика, не знам под този стрес и адреналин колко може да се разсъждава трезво. Нито го познавам Калин, нито съм му особен фен, ама според мен негативите в ситуацията трябва да са насочени само и единствено към продукцията.

# 236
И не само. Българина е расист, няма какво да се лъжем. Боби и без компромата нямаше да спечели, защото е циганин.

# 237
Ваня искам да я отстранят или Веселка, или Валерия, за да има и нотка възмездие за това, че ги предаде и за да спре Ваня да се хвали каква е "машинка" на арената.

Моля, някой да разкаже с две думи какъв е проблемът с майката на Яни ?  Сега за първи път узнавам, че тя е причина да е сам.

Аз вече за себе си съм убедена, че :
1. Калин се е усетил още при коването на дъска 6, че е грешната.
2. Андрей също е разбрал още на дуела.

# 238
Забелязвам много интересен феномен - миналата седмица при Чавдар и Иван, а сега при Радо и Камелия: и двете персони не мога да ги трая, но един за друг казват много верни неща. 😂

МВР-то с всеки епизод блесва колко добре артикулира, как се изразява, направо човек го слуша в захлас. Напомня на колегите си, които преди години бяха попълнили "ул. Ханко Брат" в акт.

Стискам палци на Аксения да бъде първи дуелист и да нанесе удар на отбора, воден от четиримата мускетари към пропастта.

# 239
Хепиту снощи омрънка света.
Не е мръднАла грам от първото си участие. То няма и за кога, по зле ще става.
Яни е голям добряк, но и той заради мама ще си остане сам.
ПП докато ви четох за гафа на дуела си мислех, че И&А този сезон се изчрепаха.
Каст на две, на три, снимки и монтаж - също.
Имам предложение да вземат да си направят почивка с фермата.
Да направят нещо ново...
Мисля същото.

Общи условия

Активация на акаунт