🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 893
  • 868
  •   1
Отговори
# 645
В този кръг на истината имаше ли писма от Старите? Май не прочетоха нито едно...
Иван зададе удачен въпрос на Хепи, но беше глупаво да лъже за нагласите си към Лили и викането и на дуел. А, Нина не е толкова възмутена от Иван, защото си прави планове за по- дълго оставане (всички ги правят), а за това, че я смята за лесна мишена и потенциална точка. Тя имаше златен шанс да покаже на всички, че не е за подценяване, но го пропусна.

Не мисля, че Ванчето е имала някога особено ярък ореол след победата си в предишното участие. И тогава си беше мрънкало и си спомням, че я смятах за аутсайдер в повечето и битки, но винаги ме е учудвала с начина по който се събира за тях при положение, че е толкова нестабилна психически. Ще видим как ще се представи на Арената тази година. Писмата и бяха нелепи, но въпросите в тях валидни.

Гечо каза верни неща, но в неподходящ момент и с неподходящ тон. Щеше да е безсърдечно от страна на Яни да накаже Лили, която и без това е контузена и паднала духом. Яни е добро момче. Харесвам го.

В предишните съботни дуели съм харесвала повече участниците от Старите, но съм стискала палци на Новите, защото това е позицията ми от самото начало. За пръв път категорично харесвам повече дуелистът от Новите и няма да имам вътрешно разногласие. Не харесвам Акси, а това че смята този дуел за "лека тренировка с женичка от старите" допълнително ми наля. Чисто физически Аксения е фаворит, но се надявам Мирела да изненада всички със сърце, както казваше Гуспата и да я отстрани.

# 646
По принцип харесвам Мирелка, но твърде много залита в самоиронията. Това е много хубаво качество с тънка граница, която премината принизява и омаловажава постиженията и усилията на човек.

Интересно ми е да гледам метаморфозата на Аксения. Значи все пак е вярно, че правилната среда дава криле. Самата Аксения също полага усилия, защото вижда, че те се възнаграждават. Има поле за изява, може да изпъкне и дори да бъде лидер. Като в работата - при правилните условия има хора, които направо цъфтят. И обратно - токсичната атмосфера може да смаже човек. А новите са силно токсични и неприятни.

Мадженка, ах, ах, каква е хитрууушаа. Smiling Imp Мълчи, върти очи и се скатава. Разчита на това, че наперените петли и кокошки ще се избият,  преди да дръпнат нея, защото ги е срам и си натиска парцалките. Няма лошо. И това е стратегия.

За дуела съм категорично за старите, дори не толкова за Аксения, макар че жената що рев изрева, заслужава си мястото вътре.

# 647
  • София
Аз пък смятам, че Гечо не каза верни неща. Тази седмица Акси беше ратай и се сцепи от работа, Валерия и Веси традиционно работят наравно с мъжете, Нина оправи вълната. Това с вълната може да изглежда лесно, но съм убедена, че не е и че боли кръст, врат и наистина я даваха, че не спира да го прави. Отделно беше вече два пъти наказана. Да сковеш прозорци даже ми се вижда по-приятно. Лили пък е контузена, да сама си е виновна, че се контузи, но трябва и малко човечност, а ако наказанието беше нещо с ръце?! Яни е прав, няма нужда само жените в техния отбор да отнасят наказанията. Може някой път и мъж да се жертва. Реакцията на Финци ми хареса.

С Гечо съм съгласна, че Яни е мекушав и не избра правилните хора за играта, но и самият Гечо не беше такъв. Не забави той най-много, но не е и най-силен. Но той вижда само, треската в чуждото око.

# 648
Аз пък не разбирам защо Иван така го нападат, че имал стратегии, та те са влезнали за да играят. При разговора с Ваня си личеше, че предложи Лили без да се замисля дали е ранена или не, но всъщност ако продукцията беше решила, че може да играе и аз не виждам проблем да я дръпне. Старите по различни ли са с целенето на Мирела и Мажена  и в техния избор не виждам достойнство. Не харесвам нито стари, нито нови, но често се съдят новите за неща дето и старите правят. Ваня пък за разлика от Аксения не играе лоялно, не намери мястото си нито при стари, нито при нови, на нея и трябва отбор дето да играе  за нея, а не тя за отбора. Нямало да дръпне този, нямало да дръпне онзи, щяла да играе дуел когато се обединят, глупости ако бях на Калин с кеф бих я пратила на арената, пък да дърпа който иска. За Гечо снощи, кво да кажа ми има си му нещо на човека  според мен. Гледа всичко под лупа, брой само тежката работа за работа, омаловажава труда на другите и изобщо не знае, как човек да е малко над нещата. В крайна сметка трябва да се избере най- безполезния, в тази роля доста пъти при тях бяха жени, Еми пък нищо няма да стане сега да го отнесе мъж,голям праз кой ковал, кой не, дребнава работа уж са големите мъже пък... .

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 09:58 от renji

# 649
  • Вестерос
Голяма тъпотия ми е това да се цупят кой бил най-малко полезен. Голяма работа... там да има някой, пък дали е вярно или не, знаят и зрители, и фермери..

# 650
И за мен е глупост да се цупят. Особено Нина, дето голяма драма направи на Лили. Нали все някой трябва да се посочи. Както се изреждат на масовите битки под ред, да се изредят и на наказанията! Ама за това няма желаещи, нали? Grinning

Епизода снощи го гледах за фон и не мога да коментира  в дълбочина.

На дуела съм за Аксения и се надявам да няма изненади.

# 651
Аз пък смятам, че Гечо не каза верни неща. Тази седмица Акси беше ратай и се сцепи от работа, Валерия и Веси традиционно работят наравно с мъжете, Нина оправи вълната. Това с вълната може да изглежда лесно, но съм убедена, че не е и че боли кръст, врат и наистина я даваха, че не спира да го прави. Отделно беше вече два пъти наказана. Да сковеш прозорци даже ми се вижда по-приятно. Лили пък е контузена, да сама си е виновна, че се контузи, но трябва и малко човечност, а ако наказанието беше нещо с ръце?! Яни е прав, няма нужда само жените в техния отбор да отнасят наказанията. Може някой път и мъж да се жертва. Реакцията на Финци ми хареса.

С Гечо съм съгласна, че Яни е мекушав и не избра правилните хора за играта, но и самият Гечо не беше такъв. Не забави той най-много, но не е и най-силен. Но той вижда само, треската в чуждото око.
Май целият скандал тръгна от там че Андрей попита Гечо дали смята Яни за отговорен за загубата или нещо подобно. От там Гечо каза,че Яни не се е справил с отговорността на шеф ,което пък съвсем нормално обиди Яни . Колкото и да ми е любимец Яни,този път съм съгласна с Гечо,че не успя да се справи като лидер. Яни е страхотен ,честен човек,верен приятел и  работяга, но просто не става за лидер който да раздава задачи защото все гледа да не обиди някой,а това невинаги е възможно. Точно заради това да не обиди някой загубиха отборната битка,оттам и цялото напрежение между тях.  Посочването на Финци беше просто повод за Гечо да избухне и си каже какво мисли за цялата седмица

# 652
Не мисля, че някой осъжда Иван за правенето на стратегии. Големият проблем е, че е натурално зъл, а оказа се, лъжец и страхливец. Да бъде стратег колкото си иска, такава е играта.

# 653
  • София
И Иван нямало да се поколебае да дръпне Чочо, ако той е контузен.
Що не го дръпне когато е здрав - като е такъв храбрец?

# 654
Мама Маженка е така си го изкара тоя сезон между капчиците... Яд ме е много.
Альона трябваше да я опердаши, но уви!

# 655
  • earth
Не мисля, че някой осъжда Иван за правенето на стратегии. Големият проблем е, че е натурално зъл, а оказа се, лъжец и страхливец. Да бъде стратег колкото си иска, такава е играта.
Така е, но не е това, което Аксения каза.

# 656
Не разбирам с какво толкова Ви дразни Камелия. Единствено снощи и тя, и Аксения се изложиха с показване или липса на бельо. Иначе мен изобщо не ме дразни.
Даже повечето жени/мъже във темата пишат за споменаването на Камения относно Аксения, пък се получава същото тук. Всяка втора - за Камиту. 🤣
Май Хепи Ванче ми е големият дразнител с това ужасно мрънкане. В старият отбор щеше да бъде първи дуелист много отдавна и там нямаше да има хък-мък - ама не ми се играе, ама изморена съм, ама...
Довечера ще стискам палци за Мирелчето. Хора, опитвам се да харесам Акси-то, ама пусто- не мога. Има нещо мазно и угоднически в нея. Да се хареса на всяка цена в новият й отбор. Не знаех, че има подобрения, ама и в лицето да вземе да сложи, че аз бих я нагласила на последно място във фермата. 🤣
Аз и Мажена не я одобрявам, ама...

# 657
Angry Vanche - пак със сериозни минуси. Вместо да си каже нещата, когато трябва, тя пак търси нещо като арбитър, който да контролира положението, а и задочно си изказа основната теория относно групата. Ако беше вдигнала якия скандал, щеше да напарви повече точки, а пък нищо не губи по простата причина, че и сега всички са настроени срещу нея. Камелия я мрази заради това, че не влезе в женската групичка, мъжете също не я търпят. В момента има сериозен негативен вот и Ваня си изпуска шансовете да го обере, ако стигне финал.

# 658
Камелия не ни дразни с нищо,само палим свещи и се молим да не срещаме такива злобили като нея в живота

# 659
Така е, но не е това, което Аксения каза.
Не говоря за Аксения, а за хората във форума, тъй като критиката беше към тях.

Общи условия

Активация на акаунт