🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 865
  • 868
  •   1
Отговори
# 690
Помните ли първата битка, когато Камелия победи? Аксения какви физиономии правеше и даже се  оттегли от групата.

# 691
  • Разпиляна във въображението
Аз викове и обиди към Радо не съм чула за същото, което и той правеше. Защо не му се нахвърляха? Дори Акси искаше да му обясни за доенето, но той не пожела. Всъщност би трябвало никой изобщо да се нахвърля така върху друг човек, но тук разликата може би не е самото държание на "виновния", а до човек. Не харесват Акси и ги  кефи да я обиждат. Гледат на Радо като на приятелче затова той поема няколко забележки.

# 692
  • Другата България
Приключих с епизода. Продължавам да съм за Аксения довечера, то, след малко всъщност.
Хареса ми това, което каза Финци - че двата лева, които е дал за СМС-а за Ваня са били парите, за които съжалява най-много през живота си. Вярвам му. Явно Ваня наистина е много нетърпима, а пък това с писмата, ако наистина ги е писала сама.....

# 693
Повече искам да си ходят мъжете. Да се амбицират вече жените и да се взимат в ръце. Основната работа се направи, ще се свършат по някакъв начин и задачите.

# 694
А най-странното е, че Мажена продължава да е част от играта на този етап. Абсолютно безполезна както за фермерите вътре, така и за Продукцията.
Въобще не е странно, а съвсем логично.Мажена е връзкарка и там с протекции, под специалната егида на продуцентите. Дълго ще й се "наслаждаваме" . Поне ще се погрижи за прираста сред екипа.Innocent

# 695
Преди месец като коментирах на работа, че Аксения ми е в пъти по-симаптична от Камелия и ми се пулеха. Колелото се върти и дойдоха всички на моето.
Камелия мога да я сложа по противност до Христина от( сезон 4 май).  Мечтая да отпадне най-скоро
Ванчето е другата, която трябва да си замине. Ореолът и падна. И преди беше зле, но сега удари дъното по инфантилност.  Не е злобен и лош човек, но е нетърпим.
Мирела ми е ок. Толкова. Нищо специално. Да си ходи.

# 696
Много хубаво впечатление ми направи Аксения, когато подкрепяше Ванчето в обора и каза, че го прави, защото е била на нейно място и знае какво е.

Мирела е моята любимка от новите, но снощи малко ме разочарова с тоя мерак за ядене и пиене. Малко несериозно подхожда сякаш.
Голяма грешка да изпляска пет точки на играта с виното. Мани го виното, там има тежък чувал и пълзене, а и щом цигарката и е удоволствието  в живота, едва ли ще има въздух да минава трасето с пълна уста. За пълзенето... нямам никакав проблем с килограмите на Мирела, ама ме напуши на смях, като се сетих за премеждията на една солидна колежка, която на Великден в църквата повлякла масата, докато се опитвала да мине под нея.
Цепенето добре, там наистина има повече шанс, ако и стигне въздуха.
Иначе явно се е подготвяла за игрите, та може и да не е толкова обречена, колкото си мислим. Ако съдя по екранното и време обаче, според мен момичето е пътник.

Гечо е просто отвратителен. Ужасно крив и заядлив човек. Не мисля, че е точно женомразец, а по-скоро смята жените за по-низши от мъжете и затова постоянно ги омаловажава - и личността, и труда им. То се и видя снощи, не можа да преживее, че жена е по-полезна от мъж, а мъж е посочен за безполезен.

За дуела отново съм раздвоена. Хем искам старите да вземат точка, хем Мирелка ми е най-симпатична от яловите надежди.

# 697
  • Sunshine state
Преди месец като коментирах на работа, че Аксения ми е в пъти по-симаптична от Камелия и ми се пулеха. Колелото се върти и дойдоха всички на моето.
Камелия мога да я сложа по противност до Христина от( сезон 4 май).  Мечтая да отпадне най-скоро
Ванчето е другата, която трябва да си замине. Ореолът и падна. И преди беше зле, но сега удари дъното по инфантилност.  Не е злобен и лош човек, но е нетърпим.
Мирела ми е ок. Толкова. Нищо специално. Да си ходи.
Аксения на мен винаги ми е била симпатична. Камелия ми изглеждаше точна в началото, но после.. 👀
Ванчето си е злобничка, като се изказва негативно за някого, прави една такава гадна физиономия и едното и око потреперва чак. 😆

# 698
Мача довечера го виждам 9:1.
Едната точка е от алманаха.
Жената снощи много се нервира на Веселка. Вика - "Била качила килограми... ако зема една дъска и я заблъскам...". Ама тя жената харесва и Радо, казва че влязъл с микрофона да види как се чува под вода, от де да знае че е киайски боклук.

# 699
  • София
Приятно гледане на дуела!

# 700
Дано Мирела изненада всички и спечели 💪🏻

# 701
  • София
Дано стане оспорван дуел Simple Smile

# 702
Не мисля, че резултата в края ще говори за оспорван дуел.
Дано самите битки са оспорвани.
Приятно гледане и от мен.

# 703
  • София
Ох, Мирелчето като гледам как се смее, май е дошла за купона и вече е загубила дълбоко в себе си.
Може и на НУЛА да загуби дуела.
Ама дано не позная, искам хубав, оспорван дуел.

# 704
Зле са с цепенето и двете.
Но съм доволен - каквото нацепят веднага тичат да го прибират Simple Smile

Брех, Аксения какво дърво сцепи, браво !

Общи условия

Активация на акаунт