💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 997
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 110
  • earth
Само да сте пуснали спойлери в тази тема!!!
Те вече са пуснати. Виж няколко коментара над твоя.

# 1 111
  • София
Не целя да разбунвам духовете, но в официалната страница на шоуто в Instagram, са качили не една, не две, а три поредни и отделни публикации с Алекса. Smile Обикновено качват по няколко снимки на участници от различните племена в различни етапи от епизода.

# 1 112
  • София
Новата анкета е пусната!

# 1 113
За утре не мисля, че сините ще победят.Плуването им ще е доста съмнително, минаването на въжето с шамандурата също. Кулата също е съвсем различна от просто взимане на ключ, трябва стабилност, а Цецо не е топа там, макар Гого и Мани да могат...Червените не ги виждам въобще, леле колко ще съм доволна ако номинират Елица и тя изхвърчи преди да се съберат с Алекса, ама не знам защо усещам, че на Илиян и жълтите мацки им се точи ножа с тия едити и фиксации върху коалициите тази седмица...

# 1 114
Той Алекса има качества, обаче станаха много бонусите към него и са очеизвадни. Първо сценарият като резерва да прибере 200 гроша, да елиминира Гайтанов и да си влезе пак в племената. После колко пъти го възхвалиха водещите - ще речеш, че са влюбени в него. Той спасителят на супергероите, на малките момичета. И накрая специално за неговата победа някаква нова томахавка дето може да спаси някой и забележете - Димо директно му каза - след като останат 2 племена. Демек - няма как той или Елица да отпаднат тази седмица...
А и утре ако не го разобличат за лъжата, че е нямало друга оферта, съвсем лъсва всичко. Ако беше излъгал Фифо - щеше веднага да го прати Ралица на кладата преди битката.

# 1 115
Когато самото предаване ни спойлва 😃

Не целя да разбунвам духовете, но в официалната страница на шоуто в Instagram, ка качили не една, не две, а три поредни и отделни публикации с Алекса. Smile Обикновено качват по няколко снимки на участници от различните племена в различни етапи от епизода.

# 1 116
Пропуснах, че момента на Фейгин с Мани и Илиян ми заприлича на Милена и коалиция от миналия сезон.

# 1 117
  • SF
Продукцията вече Сините ли подпира?
Бяха дали само на Мирела наточени брадви, защото я бутаха,  забравили, че всъщност бутат Джаферович, защото е гримьорка в Капките, което се излъчва по Нова. Бутаха и Валери, защото е син на М. Гроздева.
Сега са започнали да бутат напред Сините. А по едно време и Елица бутаха напред. Георги също.
Поне е разнообразно с такава нестабилна продукция.

Гледайте Фейгин при следващата битка. Предстои още една изненада от продукцията.

# 1 118
  • софия
След този епизод рязко ми се отвори третото око, петата чакра и фонтанелата. Сега ще ви кажа в кратце какво става от тук нататък. Ич ми не е, че не ви се четат спойлери. Ще четете и това е. 😁
 Алекса започва да печели битка след битка. След битките по 50 гроша, гранатометът на спасението, подводницата на щастието и трите изтребителя на късмета. Финалната битка ще е между него и който е останал с поне един здрав крайник, едно око и никаква мисъл в главата. Тези, които са предпочели отпадане пред пълна инвадилизация са слабаци. Финалната сцена: Димо и Ралица в сажди и прахоляк минават през мъглата от бомбените атаки и стигат до Алексата. Той отваря капака на БТР, дръпва една реч как един честен и истински мъж ще защитава до последно малката си пандичка. Грабва торбата с парите, затваря капака, мръсна газ и заминава. Тва, че пандичката остава под колелата е дребна подробност, все пак и героите са просто хора. Понякога допускат малки грешки. Завесата пада!
 Всичкото бг мама, фейс и зрител се кълне, че таз гавра никогиш повече няма да я погледне. Тупарев ще умре от глад, а Саръиванов ще мигрира да чисти кенефи в Индия.
 Година по късно пак всички сме пред телевизора.

# 1 119
  • earth
Отварям тук да видя дали си струва да прегледам епизода и виждам - "Алекса, Алекса, Алекса." Борчето (165см) с мутренски чар пак са го правили на благороден герой. Заначи не си струва.

# 1 120
Димо е много дразнещ водещ.Неприятен на моменти.А интересно  Юлиян от 1-ви сезон на''Игри на волята'' съди продукцията./Той си беше реалния победител,но остана 2-ри след ''уж''зрителския вот за Добрин.

# 1 121
Горе-долу и аз така си ги представям нещата 😃 Поне и продукцията е с чувство за хумор - тази година доста добре ще се избъзикат с феновете на предаването 😃

След този епизод рязко ми се отвори третото око, петата чакра и фонтанелата. Сега ще ви кажа в кратце какво става от тук нататък. Ич ми не е, че не ви се четат спойлери. Ще четете и това е. 😁
 Алекса започва да печели битка след битка. След битките по 50 гроша, гранатометът на спасението, подводницата на щастието и трите изстребителя на късмета. Финалната битка ще е между него и който е останал с поне един здрав крайник, едно око и никаква мисъл в главата. Тези, които са предпочели отпадане пред пълна инвадилизация са слабаци. Финалната сцена: Димо и Ралица в сажди и прахоляк минават през мъглата от бомбените атаки и стигат до Алексата. Той отваря капака на БТР, дръпва една реч как един честен и истински мъж ще защитава до последно малката си пандичка. Грабва торбата с парите, затваря капака, мръсна газ и заминава. Тва, че пандичката остава под колелата е дребна подробност, все пак и героите са просто хора. Понякога допускат малки грешки. Завесата пада!
 Всичкото бг мама, фейс и зрител се кълне, че таз гавра никогиш повече няма да я погледне. Тупарев ще умре от глад, а Саръиванов ще мигрира да чисти кенефи в Индия.
 Година по късно пак всички сме пред телевизора.

# 1 122
  • София
Хаха, ей големи аматьори и комедианти тези от Нова, хахахаха
Сега прегледах записа. Филип поздравява Алекса и тръгва да поздравява Мирослава и кукловодите (елементарни такива) по един супер некадърен начин (дори и това не го могат завалиите) сменят кадъра, ама то всичко си се вижда. То малко като гиф. Секва и аха да продължи и няма, връща се в изходно положение. 😂

Големци!
Ама шарани почти не останаха. Никой не ви вярва вече!

# 1 123
Аз се подразних на боядисаните устройства в цветовете на отборите. Според мен трябва да си избират място рандъм. При все , че съм може би единственият списващ тук, който не вярва в дълбоката и интелигентна конспирация на продукцията по отношение на игрите, а вярва в нейната безкрайна аматьорщина и безхаберие от което се получават гафовете(сори хора различни религии сме да сме толерантни молем).
Та всяко побутване от продукцията е , за по-интересно и по-голям сеир. В един момент в който ще станат наистина много срещу двама, не знам дали няма да ми е интересно как ще си играят козовете (грошовете) и ще се радвам да е хитро и креативно .
И забравих да кажа . Някак се зарадвах да обединението Джеферович-Фифо . Ако си удържат на думата имат шанс да станат най-силното племе , което да изфичка останалите, които никак не са единни

# 1 124
Продукцията смело продължава да петни имиджа на Филип, докато всяка вечер ни се натяква колко добър и достоен е мутрин. Нищо, че ние сами можем да видим кой се държи като типичен селски бек, и кой е нормален мъж... с леки проблеми в комуникацията Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт