💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 020
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 140
Гого се е пуснал на лайф в инстаграм с коалицията на "противните" (предполагам), нямам грам желание да гледам и слушам приятелчетата му (дори заради него) ... ако някоя добра душа е изтърпяла това предизвикателство да разкаже с 2-3 изречения какво коментират, моля Simple Smile

# 1 141
  • София
Секира взе, не сабите. Според конспирацията тези саби се пазели за Джаферович. Grinning Аз съм пас тук, такива неща не мога да прогнозирам, хаха.
Според мен Фифо щеше да вземе предимство за племето, а Мира щеше да вземе секирката, ама само можем да гадаем.

Алекса спечели заслужено, факт. Беше по-бърз от другите двама. Само в два кратки мига в началото на играта не водеше.

# 1 142
Дългия явно само може да мънка и вие като чакал докато трябва да носи или държи някаква тежест , жените мълчат и държат той миличкия дългун все много му тежи 🤷♀

# 1 143
  • София
С какви ли гръмки слова Ралица и Димо ще връчат наградата на Алексата? Любовта побеждава? 😃

Ралица: Алекса, ти започна като резерва. Стартира с аутсайдерите. Загуби първите битки и сякаш всичко беше изгубено. Но не се предаде. Намери сили в себе си да продължиш, да изиграеш хитро ходовете си.
Попадна при най-слабото племе, при Супергероите, които бедстваха на реката. Вместо това да те отчае, ти не само се бори мъжки рамо до рамо с тях, но и ги поведе към победите. И те намериха, своя лидер в теб. Показа воля, каквато тази арена не е виждала. Победи противници, за които бг-мама ще напише легенди. Измисли псувни, за които сънародниците ти ще се гордеят с теб! Показа на всички, как се носят мини слипове!

Димо: Алекса, вземи тези сто хиляди, твои са. Пандата те очаква.

🤣

#team200

# 1 144
  • София
Аз повече лайфовете с Алекса, Вики и Цветан няма да гледам, нито ме интересуват. Жалко, че Гого се вре с тях. Но дори и заради него няма да си ги причиня. Скучни са, а и не ми харесва начина им на игра. Има много фалш и двойни аршини. Гого не е за там.

# 1 145
Сърбинът ми става все по-противен. Само това искам да кажа днес и си лягам, че съм афектирана.

# 1 146
На мен Алекса ми е симпатичен. Радвам се, че победи днес. Щях да се радвам и Фифо, ако беше победил, за да си размаха сабите пред свирепия поглед на Джаферович Grinning

# 1 147
  • София
А, Цветан какъв е кратунчо милия. С 50 гроша щели да купуват допълнителен глас, хахаха. Пука му на Алекса за теб, брате. Милия той, наивен добряк.

# 1 148
Много намирисва тази игра, особено с мисията да се спасява Елица
На ТЪПарев простотиите.

Дъно

Супер Марио (Алексио) ще спасява принцесата от дракона с грошове и томахавки.

# 1 149
  • Другата България
Скрит текст:
Днес ми беше много досадно предаването.
Не знам кое ме подразни най-много.
Водещия с тъпотиите си ли , Алекса ли, Мирела ли.. Филип ли..
Изобщо всички днес ме дразнят 😧
Филип, ако е хитър и тази седмица отидат на номинации може да махне Женя
Никакъв шанс. Това не е тя, въпреки, че не знам дали и тя би “посмяла“ да рита ранен кон. Как изобщо който и да е би я номинирал точно сега, когато е ясно, а и видно, че Евгения няма да участва в /дано само тази, но не вярвам/ битка, заради прословутата контузия, от една страна? Утрешната, ако има друга, и в нея. Това от една страна. От друга, Филип е мъжкар, даде дума, това положение е изгодно и за него самия за момента. От трета - с кого да я махне? Мишето и сестра ѝ са толкова неориентирани, колко усилия би му коствало това да стане? А от последна - един истински “злодей“ би играл точно така, ама в Сървайвър. Коалиция с Ралица и Михаела, и с неговите два гласа Женя на битка. Пък после каквото сабя покаже, тоест, каквото Тупарев покаже. Наясно са, че предстоят размествания, нови съюзи и коалиции....прекалено добре звучи, за да се случи, и съм убедена, че няма да го видим тук и сега. А, забравих и друго - Фифо го няма никакъв в социалната игра, той си разчита на това, че е силен, като кон с капаци. Сухар. С две думи - лесен за отстраняване, както и очаквам да стане, именно да го “изработи“ някой, и с такава като тазвечершната битка, да го отстреля.
Виж, Алексата е друга бира. Там има и сила, и физика, но и типичната балканска хитрост и лукавство, има си вече верен съюзник, има си Елица, има си грошове, има си томахавка, има си продукция....сега остава само да ги изиграе всичките тези неща по начин, по който да убеди и нас, че е заслужил да му се предостави това до момента. Но не и чека, защото ще е прекалено.

# 1 150
Ами Гого не е малък и сам може да си преценява, къде и с кой да е. Сега, дали се харесва или не си е наш проблем. Явно е видял нещо, което ние не сме и са си останали близки и след играта, браво на тях.

Дяволче, Филип щеше да вземе брадвата, не е глупав той. Пък и си каза.

# 1 151
С какви ли гръмки слова Ралица и Димо ще връчат наградата на Алексата? Любовта побеждава? 😃

Ралица: Алекса, ти започна като резерва. Стартира с аутсайдерите. Загуби първите битки и сякаш всичко беше изгубено. Но не се предаде. Намери сили в себе си да продължиш, да изиграеш хитро ходовете си.
Попадна при най-слабото племе, при Супергероите, които бедстваха на реката. Вместо това да те отчае, ти не само се бори мъжки рамо до рамо с тях, но и ги поведе към победите. И те намериха, своя лидер в теб. Показа воля, каквато тази арена не е виждала. Победи противници, за които бг-мама ще напише легенди. Измисли псувни, за които сънародниците ти ще се гордеят с теб! Показа на всички, как се носят мини слипове!

Димо: Алекса, вземи тези сто хиляди, твои са. Пандата те очаква.

🤣

#team200
Ралица, ти ли си? Joy

# 1 152
Евгения : “Моята игра“. Joy
Добре де, как си представяше тя с тези килограми да победи Алекса? Не, че съм за него, но тя? Не знам, но не ми се вярва изобщо.
Аз го разбрах като "За мен бяха я нагласили тази игра".

# 1 153
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз тази вечер за съжаление изпуснах епизода, но съдбата ми поднесе
подарък лайф на Гого. Дори и в момената са на лайф заедно с Алекса,
Вики и Цецо. За момента това което успях да запомня на две на три.
Казаха, че не са лоши хора и някакви злодеи, не таят лоши чувства към
другия лагер. И тримата много похвалиха Гого, Алекса каза, че леля му му
е станала фен, не разбира какво се говори, но много харесва Гого, той и прати поздрави по Алекса.
Вики се пошегува, че отвсякъде и изкача Гого. Алекса ги уговори да тренират заедно, да
вдигат тежести като дойде. Гого и Цецо веднага се похвалиха, че вече са имали обща тренировка,
Вики каза, че ще ги чака на кафето. Всички все още имат някакви травми и синки, за Гого не помня
ама май рамото още го боли. Имаше въпрос към Гого защо не го дават на синхроните, а той каза,
че защото е спял постоянно. Докато другите са говорили, той е гледал да отпочива. Много зряло
и обективно разсъждава Гого, според мен той си е партия с останалите трима. Имаше много въпроси
за останалия лагер и какви са им отношенията. Алекса каза добри, коментира си отвреме на време
с Мани и Фейгин. Гого каза, че остава безпристрастен, но реално не е намирал много какво да си
говори с другите. Коментираха каруците и пирамидата, Гогича се оплака, че са хванали Мани, а него са го забравили. Говориха и за снощната битка, много въпроси за другия лагер, опити да ги провокират,
но аз не чух да кажат и една лоша дума за тях. Вики каза, че битката утре ще е много яка и с
интересни елементи и Гого и той го потвърди. Алекса и Цецо били най-силните за вдигане на тежести,
според Гого. Алекса похвали и Илиян и Фейгин и Мани на битката с дънерите. Каза, че всички са се
справили  много добре, Цецо потвърди, че всеки си е бил точно на поста.
Доволни са как са се разпределили, потвърдиха, че са имали предимството пред другите с четири мъже.
Гого го помолиха да каже нещо на арабски,  Алекса го бъзна да каже, че го обича.
И онова ми ти златно момче започна да си говори много сладко.
Казаха, че са си говорили и много лични неща, но не са ги давали.
Това е от мен засега, другите да допълват.

# 1 154
  • Другата България
Евгения : “Моята игра“. Joy
Добре де, как си представяше тя с тези килограми да победи Алекса? Не, че съм за него, но тя? Не знам, но не ми се вярва изобщо.
Аз го разбрах като "За мен бяха я нагласили тази игра".
Joy
Добро предположение, изобщо не ми мина през ум.
А това с писмото беше “партенка“ и тя се хвана, а?

Общи условия

Активация на акаунт