💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 787
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Другата България
Точно така беше с дънерите, Илиян носеше 40 и 45 кг.

# 1 726
  • София
Да, да, благодаря за корекцията, Joy 05.
Таман превъртях записа, за да няма грешни неща после за обзорите и статистиките ми за неделните теми.
Моля, четете и коригирайте ако някъде греша, защото всеки прави грешки.

Така, да се знае, след 'Шак шак шак', имаме Фифо и Алекса с 60 кг. талпи на гърбината!

# 1 727
Aaliyah13 и други верни фенки на Гого, съжалявам, че ви причинявам това ....

И Алекса зад тях с гегата 😂
Гого е с гегата. Алекса носи знамето и е дал благословията си младите да се вземат. 🤪

# 1 728
В лайфа на Мирела
Гого прати поздрави на бг мамите🤣❤️
Чакалчето го помоли, душичка е той
Мирела каза, че е имало още в началото коалиция Жени, Валери, Лефтеров и тя
Но не са излъчени техни разговори

# 1 729
Гого тази вечер в лайфа го питат защо не е играл с Илиян и Мани - “Не са ми неприятни, просто нямах приказка с тях”🤣 А сега, де 🤣

Чакалче, аз казах ли ти, че си много сладък 🤣 Не помня вече на кой какво казах 🤣 Само ни споменаваш в лайфовете, ех 😍

# 1 730
  • Другата България
В лайфа на Мирела
Гого прати поздрави на бг мамите🤣❤️
Чакалчето го помоли, душичка е той
Мирела каза, че е имало още в началото коалиция Жени, Валери, Лефтеров и тя
Но не са излъчени техни разговори
А Чакалчето каза ли, че ние това сме го видели и разбрали почти веднага? Ако не е  - Чакал, да го споменеш в следващия лайф колко сме проницателни. Щото ни убеждаваха определени .....хора как Валерко не влизал в коалиция с никой, самия Валерко се опита да ни убеди в същото при Гала, когато излезе, ама ние такива сме ги виждали много, дето не играят с никого, просто така се случват нещата, непринудено при тях. Евгения поне не се крие, въпреки, че и тя се опита да ни убеди по едно време, че няма коалиция, не....

# 1 731
Междудругото с риск Елица да хване автобуса от Белград и да ми направи един суплекс да кажа, че в лайфовете Алекса изглежда супер 😍 В игрите е като пъдар 🤣 Може от прическата и слипа да е 🤣 Но сега е много готин 😊

То общо взето тази година мъжете са топ-красавци. От къде ги изкопаха всички не знам 🤣 Да идем и ние да копаем там 🤣

# 1 732
  • София
Моля, тези, които гледат лайфовете да кажат после дали е имало спойлери, за да знаем останалите дали да гледаме записите (помолете ги да ги запазят).
Аз от вчера не гледах нищо и от двата лайфа, заради спойлерите именно.

Simple Smile

# 1 733
Чух, че Мани и Илиян били заедно.
Не искам да си ходи Илиян. Добър играч е, харесва ми и като разсъждения.
На мен са ми любимци,, макар тук това да не е популярно мнение. Мани за мен е една от най-комплексните жени, наред с това е интелигентен играч и лоялен съюзник. Илиян също се представя добре. Не е силовак, но има някой на втория етаж, за разлика от мнозина други. Щяха да са страхотни в Сървайвър.

# 1 734
  • София
А защо? Виж анкетите. Мани е доста харесвана тук. На мен специално ми е любимка. Имам няколко любимки сред жените, което е сефте при мен за 4 сезона. Досега имах само 1, макс 2 фаворитки на сезон.
Сезон 1 Роберта, сезон 2 Ваня, сезон 3 Милена основно + Поли и с условности Красима (повече) и Елизабет, но като цяло нямах истинска любимка този сезон. То и за Роберта е силно казано това.

# 1 735
  • София
Нови миймс от Георги Блажев в Instagram:

За съжаление се идентифицирам с първото изображение, и то по принцип, не под душа, желание не ми липсва, само верен слух и гласови възможности.
Скрит текст:

# 1 736
Мани има фенове и такива, които не я харесват, но Илиян е незаслужено неоценен и недолюбван от мнозина.
Ваня ми е номер едно от всички жени участвали в ИВ. Просто машина. Роберта също много силна жена и приятна персона. Миналият сезон нямах изявена любимка. Само донякъде дребничката Елизабет. Крисима , като сила беше добре, но никак не ми импонираше, като човек.

# 1 737
Може тази седмица този който отпада от предаването да е само един. В първи сезон когато се разпаднаха Прабългарите бяха 5, другите две племена бяха по 6 , всяко племе взе по двама и останалата (Венцислава) си мислехме че отпада от предаването, но после в капитанската битка  Юлиян я спечели с неговата победа.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 02:00 от mbivanov

# 1 738
  • earth
Я кажете, Алексата геройстваха ли го пак много или си струва да погледна епизода?

# 1 739
  • София
Пускай смело! 😀

Общи условия

Активация на акаунт