💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 680
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 710
Някой замисли ли се понеже алекса видно започва индивидуалната игра и при евентуална загуба утре на сините че алекса има цялата власт с двата гласа и с онази секира и може както направи с гайтанов така сега да забие и нож в гърба на гого... Аз лично много се притеснявам да не стане така

# 1 711
Тук Илиянчо е топ 🤣

# 1 712
  • Другата България
В това за Сашка също има логика, за мен може да е всеки един от тримата, защото за Цецо съм сигурна.
Искам да е Илиян, мисля, че ще е Мани, но не изключвам и Фейгин.
И после зависи от игрите. И от продукцията.

# 1 713
Aaliyah13 и други верни фенки на Гого, съжалявам, че ви причинявам това ....

И Алекса зад тях с гегата 😂

# 1 714
Чух, че Мани и Илиян били заедно.

Не искам да си ходи Илиян. Добър играч е, харесва ми и като разсъждения.

# 1 715
  • Другата България
Ако Фейгин се откаже заради контузията си, а Евгения остане да плете интриги, ще е пореден нонсенс в сериала.

# 1 716

И Алекса сякаш ги е подкарал с гегата отзад 😂
🤣🤣🤣 Дай боже тази прегръдка да му осигури глас при обединението, че иначе Жени ще го изяде като скарида 🤣

# 1 717
  • SF
И друго си мисля. Фейгин напоследък сякаш няма живец. Тя не се е отказала от фигурното пързаляне, а новия зимен сезон чука на вратата (подготовката при фигуристите започва през лятото). Има травма на крака, боли я. Според мен при тези зверски игри няма да иска да го рискува, а и вижда, че шанс реално за крайната победа няма. Колкото и да е добра, има по-добри от нея. И като нищо извън камера може да поиска от своите съотборници да я номинират. А и тя милата се разкъсва. Всеки я дърпа за глас, а тя не е за такива неща. Тя си е добричка и невинна душа, вижте и изражението, идва и да ревне.
Така че не знам аз очаквам и Фейгин да се самоелиминира по един красив начин, като Звезделина.
Не са спойлери - разсъждавам на глас. Във всеки сезон има такива неща.

Няма да стане баш така. Гледай! Simple Smile
Какво ще стане, ще кажа, само ако видя спойлер в темата.
Голям риск за действащи спортисти са тези Игри. Порязала се е, ще се оправи, но тя е след много тежка операция на коляното.
Иначе, милата, си ползва термините от фигурното. Щяла да стъпва с външния крак. Simple Smile
Ами направо й се чудя как така реши между 2 сезона да ходи да се контузва по плажовете.
Иначе характерчето й не е от най-крехките и нежните. За нея думата "приятелство" НЕ съществува. "И сам войнът е сам." Не умее (а и не е свикнала) да губи.
Хич не го умее това.

# 1 718
Алекса ще постъпи глупаво, ако отидат на съвет и извади брадвата. Мисля че няма шанс да се за случи. Би могъл да евентуално да си купи един глас, както каза Дяволчето. Това ще е много добър ход. Дали имат капацитета да го измислят обаче.

# 1 719
  • София
Другите звезди от битката според мен. За Фифо вече писах и защо смятам, че е номер 1.

2) Мирела
Единствено тя и Зорница от жените минаха 2 пъти по трасето. Не изоставаше с много от Зори на плуването и пак заради повечето си килограми бе по-бавничка (с малко) през препятствията и реално загуби от Зори толкова при първото им преминаване колкото Фифо на Жорката
След това при второто си преминаване имаше пасив от 15 секунди, но не само го заличи, но и го превърна в аванс в минути!!
На въжетата с Мишето бяха бързи и ловки. Дори не се заклатиха
На кулата бе водещ играч, защото тя бе на върха и, тя я редеше!

3) Георги
Най-бързия днес по трасето от 1-та част на играта, дори само заради това трябва да е в топ 3
Но след това малко се позагуби, при въжетата и кулата, но в никакъв случай не се е представил, слабо, напротив. Просто имаше по-добри от него.

4) Зорница
Жена с 2 преминавания през това трудно трасе. Най-бързата жена по трасето (аналогично с Георги при мъжете)
На въжетата обаче бе нестабилна и нервна
На кулата основно действащо лице, тя бутна кулата на финала, а можеха да се спасят, но тя нямаше вина за това падане, просто малшанс. Но беше навсякъде в екшъна

5) Алекса
Последния участник, който мина 2 пъти по трасето
Всички, които минаха 2 пъти трябва да са в топ 5 за мен. И той не се пести. В битката с дънерите в понеделник мъкна талпи (120 и 40 кг.), мина 2 пъти по Арката (общо 4 пъти като при Фифо и Гого), беше и на капитанска битка с Фифо
При преминаването на въжетата бе бавен с Илиян, но минаха стабилно. А бяха бавни, защото нарамиха всички останали кубчета и защото той е къс, а Илиян висок и трябваше да се внимава и бърза умно
В последната част от кулата не взе кой знае какво участие. Там като цяло всички разчитаха на Цветан

6) Илиян
За пореден път се представя добре на терен (когато му се играе, хаха). На 1-та част бе на 3 място измежду всички играчи, след Георги и Филип. Предаде само на 15/20 секунди на 3 място, което е много добро постижение
На въжетата вече писах с Алекса изнесоха най-тежката част от кубчетата и не паднаха. На кулата имаше малко повече участие, но пак там всичко бе ясно - Цветан.

# 1 720
  • SF
Алекса и останалите знаят, че Мани е по-ценна и подходяща за отбора, от Цецо. Друг въпрос е какво иска Вики и от какво има нужда тя. Но нейните нужди не съвпадат с тези на племето.

# 1 721
Не знам защо масово се гласува за Цецо. Защото ви се иска, ама не се гледа реално. Wink
Ако Алекса поиска с лекота може да го спаси и да гръмнат двама от 'Злата коалиция'. Трябва им само 1 допълнителен глас.

Дори и Фейгин да не предаде своите хора, какво имаме?
Цецо - 3 гласа (Илиян, Мани и Фейгин)
-
Алекса има 2 гласа като капитан + Гого, Вики и Цецо -> това са 5 гласа. Трябва им само 1 допълнителен глас за 6 гласа общо и 3-3
А при 3-3-3, капитана решава! Т.е. заминават двама от злата коалиция.

Въпросът е следния:
дали Цецо е скъп за Алекса, за да хаби грошове за него. Аз лично бих изхабил 50 гроша, защото после този човек ще ми е благодарен и сигурен глас при сливането ако съдбата евентуално ни остави в същия отбор или събере отново в нов отбор при предстоящото сливане. Ако ли не, здраве да е, все пак е мой човек, давам му шанс напред в играта, а и оставам с 200 гроша и томахавката, не е зле.
  Това би бил брилянтен ход. Ама за него се иска да имаш и нещо между двете уши. А Алекса не блести с голям мозък.😁 Пък и той си иска да си махне Цецо и Илиян. Първия в очите му е слабо звено , а втория настройва момичетата срещу неговата коалиция и така те са трудно управляеми.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 00:11 от Joy 05

# 1 722
  • София
Да, това е така.
Ама нали уж са една коалиция все пак...
Бе много е интересно, има твърде много неизвестни. А и аз не боравя с никакви спойлери, просто си разсъждавам и пресмятам варианти. Simple Smile

Син съвет ще е много по-интересен от жълт такъв. При жълтите сякаш съдбата на Михаела и Ралица е предизвестена.

# 1 723

Аууу колко са сладки ще припадна!!!😍😍😍
Вижте го само как се е ухилил Гого, блестят му очичките!! 🤩 Да се взимат тия хубавци час по-скоро!! С Илиян не мисля, че имат нещо романтично, само са си добри приятели предполагам и се надявам.

Искам Цецо аут, предобри си времето неколкократно. Често казано искам и Фейгин да напусне, защото не си струва да си рускува здравето и кариерата да играе, а не ми се гледат и участници по скамейките. Представи се достойно и само с позитиви ще си тръгне. Искам после Генчо и Георги съответно при сините със все грошовете, да се разиграят малко нещата там.

# 1 724
Diavolo, само да вметна Алекса мъкна в предната игра 120 и 60кг-те дънери. Илиян взе 40 и 45 кг- вите.

Общи условия

Активация на акаунт