💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 698
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 695
Ако ще обсъждаме външен вид за Фифо, нека и аз се присъединя, нещо не ми допада в краката, прасците и стойката- криви ли ги не знам. И долната част на лицето. Другото е топ.

+1, То почти не остана друго 😜
Сериозно ☺️, заради  приликата с Том Круз и сините очи ще игнорирам кривите  крака и мустаците 😂
Скрит текст:

Фифо е Джак Харпър - Техник 2022
Който не е гледал филма Oblivion 2013 да не си пуска спойлера ако иска да го гледа. ;d
Скрит текст:

# 1 696
  • София
Като си тръгваха от плажа сините, и се чуваше разговора на Вики и Алекса, ми се видяха напред Гого и Мани да вървят прегърнати. Grinning Хубава двойчица, ама пусти Илиян...!!

# 1 697
  • София
Гого и Мани наистина биха били страхотна двойка. Ама топ. Simple Smile

# 1 698
Все пак да не забравяме, че при първото редене на кулата Цветан  сам държа върху раменете си Гого и Мани. После когато я вдигнаха на подноса върху него падаше цялата тежест заради височината му. Даже се чу Виктория как скомандори другите, че не е правилна тактика, защото всичката тежест пада върху него. Цецо си е наранил ръката при падането от въжето на онази битка с кубовете, държеше я свита по време на съвета миналата седмица, а след това на играта с гилотината се виждаше, че му е смъкната кожата. Вчера в лайфа май споменаха за контузията му, но не слушах много внимателно. Мисълта ми е, че нямаше проблем да държи двама на раменете си, проблем беше да държи един с изпънати ръце нагоре при наличието на травма на едната ръка.

Това не променя факта, че не е комплексен играч, но е редно да го отбележим, предвид колко крайни мнения има.

# 1 699
А дали сините знаят за 200те гроша на капитана или само за 50те? Залагам на второто. Мисля, че само червените са просветени от Веселина.

# 1 700
  • София
Не знам защо масово се гласува за Цецо. Защото ви се иска, ама не се гледа реално. Wink
Ако Алекса поиска с лекота може да го спаси и да гръмнат двама от 'Злата коалиция'. Трябва им само 1 допълнителен глас.

Дори и Фейгин да не предаде своите хора, какво имаме?
Цецо - 3 гласа (Илиян, Мани и Фейгин)
-
Алекса има 2 гласа като капитан + Гого, Вики и Цецо -> това са 5 гласа. Трябва им само 1 допълнителен глас за 6 гласа общо и 3-3
А при 3-3-3, капитана решава! Т.е. заминават двама от злата коалиция.

Въпросът е следния:
дали Цецо е скъп за Алекса, за да хаби грошове за него. Аз лично бих изхабил 50 гроша, защото после този човек ще ми е благодарен и сигурен глас при сливането ако съдбата евентуално ни остави в същия отбор или събере отново в нов отбор при предстоящото сливане. Ако ли не, здраве да е, все пак е мой човек, давам му шанс напред в играта, а и оставам с 200 гроша и томахавката, не е зле.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:40 от Diavolo

# 1 701
  • София
Ех, надявах се поне този път да се спасят Непобедимите, а на съвета Мира приятно ме изненада. Не симпатизирам на Безстрашни, но днес ми хареса как играха (Браво на Мирела и Фифо). Иииии не на последно място, ах, този Гого, топ заврънтулки на въжетата, за момент помислих, че ще падне, но Не! А за Цецо, чак ми стана смешно какви физиономии правеше, когато държаха Мани, голяма "сила" е. За утре предполагам сините са под ножа - Цецо и Илиян.

# 1 702
  • Варна
Джаферович от първия ден мисли и премисля стратегии, тази вечер Мира щракна с пръсти и за една секунда я детронира от стратега на сезона.

# 1 703
Охх, Гого и Мани са наистина много сладки двамата. Милият, съм забелязала, че все нея търси след края на Играта и рядко я намира. Гринч е винаги първи.
Касим бил сърдит на Цецо и Вики.. Да бе, да.

# 1 704
Дами, пожелавам ви тази вечер да сънувате Гого гол как ви сервира шопска салата 🤣 Сладки сънища 🤣

Еха, колко плочки му е наредил Неделчо! Поолял се е малко. 🤣

# 1 705
Aaliyah13 и други верни фенки на Гого, съжалявам, че ви причинявам това ....

# 1 706
Е това си беше подигравка от страна на Ралица! Миналата година двете кифли на всеки съвет получаваха оферти за имунитет за по 50-100 гроша. Сега саже и предложение няма

Мотото на Игри на Волята 4 - Амазон(ки) Алекса
Оферти и облаги само за амазонките и Алекса.

# 1 707
Реално, ако червените искат да се запазят като племе, това им беше единственият правилен ход. И тъй като "мъжете" пак нямаха топки да се предложат, трябваше мама Мирка да размаха умело капитанската палка.
Сините утре да пращат Цеци и да де свършва тази мъка. Колкото и да ми е неприятен Илиян, за втори номиниран предпочитам Фейгин. Тотално изчерпан образ.

# 1 708
  • SF
Милите ми Непобедими... Толкова мъка се четеше в очите на всички.
Горкичките.

Иначе съм луд фен на Гого - Гого е най-най-най-добрият сред всички най-добри, но аз го харесвам, когато хукне по терена, тича, скача и прескача. Възхищавам се на спортиста Гого. Всеки път го пиша това.
Е, не съм сляпа и за плочките на корема му! Simple Smile Gogo rulez!

# 1 709
  • София
И друго си мисля. Фейгин напоследък сякаш няма живец. Тя не се е отказала от фигурното пързаляне, а новия зимен сезон чука на вратата (подготовката при фигуристите започва през лятото). Има травма на крака, боли я. Според мен при тези зверски игри няма да иска да го рискува, а и вижда, че шанс реално за крайната победа няма. Колкото и да е добра, има по-добри от нея. И като нищо извън камера може да поиска от своите съотборници да я номинират. А и тя милата се разкъсва. Всеки я дърпа за глас, а тя не е за такива неща. Тя си е добричка и невинна душа, вижте и изражението, идва и да ревне.
Така че не знам аз очаквам и Фейгин да се самоелиминира по един красив начин, като Звезделина.
Не са спойлери - разсъждавам на глас. Във всеки сезон има такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт