💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 740
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 180
  • España
Оооо, даааа…съгласна съм ! Особено за Фейгин ! Тя е като принцеса от приказките ! 
Звезда всъщност не я харесвам …..

# 181
Цитат

Неделчо ми се струва на черешата, иначе страхотни хора, много разнороден състав. Браво.
https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7155022552144874757?i … is_from_webapp=v1
И за лека нощ, след като вече знам коя е Мани....

Може да ме наречете всякаква, но това мандахерцане на наргилето и виенето ми е като на ц.... свадба. Питам се, английското възпитание на Мануела как се съчетава с делириума, в който изпада на тази виеща песен, чийто автор е неизвестен за мен и моите среди. Моите среди са провинциални, не съм живяла години в Лондон. Касимчо си е точно в средата, а останалите девойки и жентълмени не правят изключение.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 13:24 от Анонимен

# 182
Значиии аз през цялото време съм си мислила, че гледате игрите, стратегии, ходове и коалиции. А се оказва че сте гледали съвсем други неща
Гого вместо да се премята тук, там по Сливен, да вземе да дойде във форума, да отговаря на въпроси. Не ми се мисли какви ще са.
И пишете какво е казал в Инстагрм.

# 183
Благодаря за темата!

Зачудих се Гого какво прави в Сливен , та видях,че е съгражданин Sunglasses- съвсем дръпна напред в класацията ми . Същото и за тия от Варна - Елица и Мирела (Звезделина добре че излезе  ).

# 184
  • София
Чакалчето, Лефтеров и Елизабет ми разбиха сърцето с това клипче, от тях не съм го очаквала.
Виж, на Гената, Неделчо, Зори, Касим и Поли им отива да пеят с пълно гърло.

# 185
  • Другата България
Значиии аз през цялото време съм си мислила, че гледате игрите, стратегии, ходове и коалиции. А се оказва че сте гледали съвсем други неща
Гого вместо да се премята тук, там по Сливен, да вземе да дойде във форума, да отговаря на въпроси. Не ми се мисли какви ще са.
И пишете какво е казал в Инстагрм.
Споко, Джоли, аз също гледам само игрите, стратегии, коалиции, и естествено, продукцията. Това и си коментирам. Ама ние с теб сме в по-.....как да кажа, специфична възрастова група, тъй че за младите е нормално да гледат и да обръщат внимание на други неща.

# 186
  • София
Мери, и аз се присъединявам към вас, ничии атрибути не са ми изболи очите, нито други части.

# 187
Адмирации за чудесно оформената тема.
По анкетата за капитани предполагам Мира, Гого и Фифо, последния, защото някак мисля, че Лефтеров няма да получи втора поредна капитанска седмица.
За племе, мисля че бих искала да съм при Безстрашните, не за друго, ами защото не един и двама от членовете им са споделяли, че е било страшен купон, изглеждат им като цяло добри отношенията и след предаването, това не само при тях, но като цяло и аз съм на мнение, че играта си е игра и трябва да се разграничава от реалния живот.
Аз повече чета, отколкото да пиша, но да вметна, че и на мен ми хареса хода на Генчо от петък и като цяло не ме дразни с поведението си, което за друг от червените по- трудно мога да кажа. Grinning
Участнички в последния сезон на сървайвър са споделяли, че цикъл изобщо не им е идвал от по- суровите условия, стрес и напрежение. Може и в ИВ да се получава нещо подобно. Grinning

# 188
Това прекалено дефиниране на мускулите при жените, както го правят често културистките и което е следствие не само на тренировки, а и на брутално изчистване на подкожната мазнина с помощта на медикаменти, не го намирам нито за женствено, нито за естествено. А в комбинация със силикон ми е бляк.

Като видя такива жени, се чудя как би изглеждал някой културист, ако си сложи два балона отпред. Иначе и мъжете културисти са ми too much.

# 189
Чакалчето, Лефтеров и Елизабет ми разбиха сърцето с това клипче, от тях не съм го очаквала.
Виж, на Гената, Неделчо, Зори, Касим и Поли им отива да пеят с пълно гърло.
E Елизабет си е върла чалгарка, не знам защо се изненадваш Grinning

Разписах се и аз в анкетата, интересни резултати. Simple Smile

# 190
Това прекалено дефиниране на мускулите при жените, както го правят често културистките и което е следствие не само на тренировки, а и на брутално изчистване на подкожната мазнина с помощта на медикаменти, не го намирам нито за женствено, нито за естествено. А в комбинация със силикон ми е бляк.

мдам, и аз така мисля. много неестествено и неестетично ми е - супер релефно и мускулесто тяло и две раздалечени топки.
Полито що така се дере на попфолк, нали е много възвишена, хаха Wink неделчо е яко пиян, видно е.

# 191
  • España
Ауууууууу…. Така ли се забавляват сегашните младежи в България ???!!! (Изгледах клипчето) 😯

# 192
Ауууууууу…. Така ли се забавляват сегашните младежи в България ???!!! (Изгледах клипчето) 😯
Има много младежи, умни, способни, които не влизат в такива коптори, но се занимават със спорт и се грижат за себе си. Не пушат, не пият, не се тъпчат с лекарства, за да приличат на уроди. Мъжки или женски уроди.

# 193
  • София
И аз изгледах клипчето, но без звук, че съм на работа. Предполагам, че се кефят на някоя мазна чалга. Валери отзад с Мариела ли се прегръща?

# 194
А в предишно тяхно купонясване в чалготека Лефтеров ли се опита да скрие балона с... мога само да предположа с какво... щом го крие... Wink

Общи условия

Активация на акаунт