💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 622
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 280
Утре илиян и цецо отлитат, а по темата с гого както видяхте когато имаше неразбирателства с илиян в кухнята всеки път поемаше инициатива да влиза в конфликт а не както вие твърдите винаги че е пасивен... Пък и при избухлив образи като тези гого просто не го дават щото епизода просто трябва да се вмъкне в час и половина и ако тръгнат всеки един по един да го дават няма да стигнат времето а при другите със сигурност е по интересно защото всички тръгват с рогата напред а ако е гого ше си каже напълно спокойно нешата така че не бързайте да нападате човека който над половин България харесвахме 6 седмици... ГОГО Е НОМЕР 1 ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ!!!

# 2 281
Някой беше казал, че ако никой не иска да се пазари за грошове просто не го излъчват и че съветите са поне по час-два, заради което и е малко кофти монтажа.

# 2 282
А Алекса как нагло излъга Цецо, че не можел нищо да направи, за да го спаси - не можел да ползва грошове...
Не съм сигурна, че излъга. Ралица отново не предложи да се разиграят грошове (не че мисля, че Алекса щеше да се охарчи за Цецо, но...).
Дразни ме това с грошовете много. Като ги дават са едни речи, как това ще те спаси в най-важния момент и т.н. Иииии идва важния момент и....нищо.
Е, пък те все едно я чакат да пита. Можеше Алекса да се пазари - отдава му се. Но го разбирам, че не иска да ги гърми за Цецо точно. Знаем от лайфовете, че много режат и има винаги повече дискусии за грошовете, които не показват.

# 2 283
  • София
В лайфа с Фейгин, Мани и Илиян в момента всеки втори в чата пише, кои ще са двамата отпаднали, което става ясно от снимката- спойлер. Значи е вярно, как ще се разделят племената и кой е победител.
Съвсем ми се загуби интереса, много ме е яд.

# 2 284
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайдееее, днес като вече сериозно се погна и Гого /всенародния любимец наравно с Фифо/
работата стана дебела. Очаквам неочаквани обрати до края на игрите. Кръв и зрелища
и развенчаване на герои. Само да не стане накрая.....и всички са маскари Laughing
За мен, когато има такъв нагнетен спор най-добре е човек да не се бута между шамарите излишно.
"Когато атовете се ритат, магаретата си трят". Представяте ли си всички да се бяха намесили и
изказали позиция, щеше да стане егати панаира. Рояк връз рояк всеки писка на Ралица да вземе
думата, тя милата мига на парцали и се чуди на кого да я даде. Ние пред екраните стоим, цъкаме
и упражняваме бързо писане по клавиатурите.

# 2 285
  • София
А Алекса как нагло излъга Цецо, че не можел нищо да направи, за да го спаси - не можел да ползва грошове...
Не съм сигурна, че излъга. Ралица отново не предложи да се разиграят грошове (не че мисля, че Алекса щеше да се охарчи за Цецо, но...).
Дразни ме това с грошовете много. Като ги дават са едни речи, как това ще те спаси в най-важния момент и т.н. Иииии идва важния момент и....нищо.
Е, пък те все едно я чакат да пита. Можеше Алекса да се пазари - отдава му се. Но го разбирам, че не иска да ги гърми за Цецо точно. Знаем от лайфовете, че много режат и има винаги повече дискусии за грошовете, които не показват.
Както Генчо вчера пита ли? Да не би да му предложиха имунитет? Не... Той каза, че гласове не иска, само имунитет. Има 200 гроша (предостатъчно, съдейки по предни сезони) и пак даже дума не стана за имунитет.

# 2 286
Точно поведението на Гого ще го изкара от играта рано или късно.
Прекалено много мълчи Гого в различните ситуации, за да е добре.
А с авторитета, който има в племето от представянето си на арената може да омекоти страшно много обстановката, но той просто стои отстрани и гледа. Без да се намесва. Не ми харесва чак такава пасивност на мен лично.
😀Според Данте, неутралните, пасивни хора, такива без позиция или наблюдавали без да се намесят хора в беда, са в преддверието на ада, защото според класика- нито за рая са достойни, ни за истинския ад.
Аз за Гого отдавна си писах, че липсата на позиция е голям минус. От обяснението му в лайфа, че не знаел какво е коалиция, стратегия, че днес щял да вижда цветовете с душата си, у мен остава усещането за инфантилност, наивност и някаква детска чистота, ама доколко ще са му полезни тези качества🤔

# 2 287
  • София
Къде гледате лайфа? Как да го намеря?

# 2 288
Алекса е супер гнусно същество! Мутренските времена в Сърбия явно още не са отминали.
А Цецо не може да има толкова нереална самооценка, единственото обяснение за поведението му е да каже "Ами аз всъщност съм актьор и го играех, че си мисля, че съм много силен, бъзиках ви през цялото време".

Да бе, как я извикаха Фейгън … Цецо как изрева името й !!

# 2 289
Гого смятал, че Мани можела да пренесе повече компоненти в играта и затова гласува за Илиян. По подразбиране излиза, че смята това и за Цецо, че може д пренесе повече полза в играта.
То трябват и топ*ки, момченце. Не всичко е жилавост и пъргавина. Повдигна ми се от него. Фейгин излезе много повече с мъжки характер от Гого.

Нямаше смисъл Гого да гласува за Цецо, защото така Цецо щеше да има 4 гласа, а Мани и Илиян - по два. В такъв случай Алекса като капитан трябваше да избере кой от двамата да отиде на арената, а гласът на Гого да е в нищото. Така се получи, че той избра между двамата, а ми се струва, че Гого си има повече симпаии към Мани.
Обективно погледнато Мани наистина е по-силната (аз лично харесвам и сипматизирам и на Мани, и на Илиян).

Скрит текст:
Ако Цецо имаше малко акъл в тази глава, трябва да се сърди само и единствено на Алекса, защото той единственият начин да не отиде на номинация, беше Алекса да използва 50 гроша и да го спаси.

Изключително грозно, нагло и мутренско поведение от страна на тримата. Имам чувството, че Цецо страда от биполярно разтройство, в един момент според него Фейгин е достойна, защото е олимпийски състазел, в следващия я нарича "мишка". Не може да нямаш капка достойнство и да не можеш да приемеш, че си номиниран, без да кряскаш и да се сърдиш като малко дете. От друга страна виждаме Илиян, който дори се радва, защото успя да спаси своите хора.

Какво очаква коалицията на "силните"? Мани и Фейгин да козируват, да се номинират един друг сами и в края на съвета да целунат ръката на Алекса? Нормално е да стрелят по някой от другата коалиция.

За финал - не мога да си обясня как може да имаш толкова нереална самооценка за себе си. Като гледам лайфовете, Цецо и до момента се мисли за добър, комплексен, силен и нечестно набеден за слабо звено участник. Поне да си беше дал сметка сега, като гледа ИВ, но уви.

Аз визирам цялостното поведение на Гого до сега,  и безсмислието на аргументите му сега. А не дали е имало смисъл от гласуването му. Имаше смисъл да гласува, за да определи Илиян, разбира се, но не съм убедена, че го е направил с някаква мисъл. По-скоро, защото му набиват в главата от доста време да се гласува за Илиян.

# 2 290
  • Варна
Пуснах новата анкета! 😊
Diavolo, не очаквах толкова постна анкета. Къде са ми въпросите кой е красив, кой е под 18г.? Дай да видим кой е най-грозен характер примерно или друго. Аз нямам много идеи, а ти ги измисляш супер интересни.

# 2 291
  • София
И пак не съм съгласен, че Гого нямал топки и т.н.
Абе хора, такъв си е. Защо трябва всеки мъж да е агресивен мачо? Той просто не е конфликтен човек, сигурно вътрешно им се смее на всичките там. Той е над нещата. Да не са тръгнали да бият Фейгин или да убиват някого, че да се намесва. Това е само една игра. Какво да направи Гого? Да стане и да дръпне една реч, как всички трябва да се обичаме и да сме 'Дзен' Имате свръх очаквания към него...
Гого е чисто сърце. Вижте го само, то си му личи. Винаги е откликвал към хората в племето си, винаги е бил пръв да помогне, да попита как си, какво ти е. Има емпатия, с всеки си има приказка. Само за него, Илиян/Мани/Фейгин/Касим в лайфовете си не са казали и една лоша дума.

# 2 292
  • София
Синът на Жени - Бо се радва на победата на майка си в епизода днес / Жени показва подготовката си с Туджаров:

Скрит текст:

Коментари на Зори за епизода:

Скрит текст:

Михаела се е завърнала от Прага / Касим и Зори:

"Безстрашни" Yellow Heart

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:28 от La Vikinga

# 2 293
Утре двама ли ще отпаднат или трима? Искам Илиян да се върне, за да видя погледа на Виктория.

# 2 294
Алекса не е използвал грошове, защото Ралица не е предлагала.
И това са изрязали. Но чухте ли как Алекса не знам с кой от своите сподели, че не е могъл да си използва грошовете.
50 гроша за 1 допълнителен глас и Мани щеше да е на пангара, но явно за продукцията Мани е по-интересен играч от Цецо и са решил и да не я рискуват.
Но това е и голям късмет за Генчо и Георги.

Но генерално, въпреки че исках Мани да е 'спасена' то не одобрявам тези прояви на продукцията.
Който има грошове (спечелени с чест и пот на Арената) трябва да може да ги използва винаги когато поиска!!!

Ето защо, Туджарка и Дечо (понеже знам, че четете) смятаме, че това в голяма степен е режисирано до болка предаване!
А не че карат участниците да играят или да отпадат по ред на номерата!

На мен ми е странно как точно Неделчо не вярва в нагласяването. Той беше свидетел от първи ред как Мани си купуваше имунитети за по 50 гроша на седмица, предимства да пропуснеш половината игра и какви бяха битките, когато тя участваше.

Общи условия

Активация на акаунт