💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 444
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 340
Имам малко по-различен прочит за съвета днес. Фейгин се тормозеше, ревеше , тръшкаше преди това. Алекса пък каза на Виктория, че той ще говори с Фейгин за гласуването. Та:
Хитрецът Алекса е казал та Фейгин да гласува за Цецо, защото знае, че е слабо звено, а не иска да се компрометира коалицията им. На съвета Фейгин беше спокойна, даже се смееше. Нямаше я подплашеността й. Гласува хладнокръвно, а после Алекса като я викаше крещейки, тя пак не изглеждаше притеснена. Мани беше по-шашната, а пък Алексата си изглеждаше доволен, че Цецо е номиниран. Та така.
Интересен прочит и като се замисли човек, може да е точно така. Все пак сърбина показа, че играе за себе си - томахавки, сва-нва и не се колебае да поизлъже мазно съкафезниците Wink

# 2 341
Имало е някаква заблуда, голям съвпадеж е всички да се разсеят и объркат еднакво без Жени, Ралица ги е подвела с нещо, обаче кака Жени е била нащрек или наясно

# 2 342
Паметта се тренира като всичко друго.

Гледах лайфа на Фейгин, там споменаха че е имало и доста паузи между плочките, говорене от Ралица, обърквания.

Гого също влезе, каза че не са го наговаряли него за кого да гласува или да участва в офанзивата фрещу Фейгин, просто знаели, че няма да гласува срещу тях.

Самите Илиян, Мани и Фейгин се изказаха много ласкаво за него, много неща били научили на реката от него, бил единствения, който вярвал в племето от самото начало и не се съмнявал в тях.

От това, което си говореха Илиян и Мани стана ясно, че наистина е било въпрос на симпатии и общи теми, просто повече неща свързват тях тримата и самия Гого нямал много допирни точки.

Също така Гого спомена, че бил малко аутсайдер, което и обеснява защо в нищо не е особено активен.

# 2 343
  • София
Вики изгърмя отдавна своите 100 гроша и спаси с тях Цецо, като на номинации отидоха Мани и Илиян, ама и двамата се върнаха.

Според мен (на 95% съм сигурен), Ралица ги е отрязала за грошовете. Но са го изрязали след монтажа.

# 2 344
  • София
Добре, че са конспирациите за победата на Жени, да разведрят малко настроението в темата. Smile По-добре късно, отколкото никога. Bowtie

# 2 345
Имам малко по-различен прочит за съвета днес. Фейгин се тормозеше, ревеше , тръшкаше преди това. Алекса пък каза на Виктория, че той ще говори с Фейгин за гласуването. Та:
Хитрецът Алекса е казал та Фейгин да гласува за Цецо, защото знае, че е слабо звено, а не иска да се компрометира коалицията им. На съвета Фейгин беше спокойна, даже се смееше. Нямаше я подплашеността й. Гласува хладнокръвно, а после Алекса като я викаше крещейки, тя пак не изглеждаше притеснена. Мани беше по-шашната, а пък Алексата си изглеждаше доволен, че Цецо е номиниран. Та така.
Интересен прочит и като се замисли човек, може да е точно така. Все пак сърбина показа, че играе за себе си - томахавки, сва-нва и не се колебае да поизлъже мазно съкафезниците Wink
Хитрец е. Затова го наблюдавам 😎

# 2 346
На мен всяка победа на Женя ми е съмнителна. Връзкарка, влязла с антуража си и бутана от продукцията. Каквито и игри да спечели и каквито пъзели да нареди, у мен винаги ще има съмнение за нещо нагласено.

# 2 347
  • София
Balaban,
излагаш се

# 2 348
Ясно, играта ще я коментирам после. Гледам тук са се пръкнали "нови" съфорумци, които плюят по Гого. Казвам Ви, че това, което се опитвате да направите - няма да стане.

Гого е страхотен спортист. Неконфликтен, но когато Илиян го беше изнервил, той не си премълча. Чак вторият се беше изненадал. ГОГО изкарва сините много пъти от калта, много пъти им е печелил битка, досега срещу който и да се е изправил-винаги той е печелил и винаги си е поздравявал съперниците. Евала за Феърплея, който много малко хора в Игрите притежават. Гого има достойнство. Факт: Всички участници в Игрите го уважават и една лоша дума не могат да кажат за него, дори напротив-посрещнаха го на летището, нещо, което не се е случвало за 4 сезона и толкова много играчи. Фаворит е за победител на повечето бивши участници. За мен социалната му игра, без план за такава е супер. Да си в другата коалиция, а Светата Троица само суперлативи за теб!? Дали му е слаба социалната игра!?
В лайфовете е казвал, че много пъти е искал да ходи на Елиминации, но съотборниците му не са искали да го изпращат. Синхронни почти няма, защото е спял, а за да го защитават толкова Тройната коалиция, явно се е намесва, но не е излъчено.
Гого е дзен. Гого е пример за младото поколение. Пример за това, как можеш да обиколи 2 държави и да си на върха и навсякъде да те уважават. Гого е готвач, Гого говори 4 езика, Гого спортува и е обожава от 95% от хората, следящи предаването.
Аз съм на 34 години и имам почти 2-годишен син и вярвайте ми искам да взема пример от хора като Гого.
  +1000
   👏👏👏👏👏
И да искам по- точно не мога да го кажа.

# 2 349
Прилежно ви изчетох, макар и порядъчно яхнала метлата. Оказва се, че са ни налазили едни потребители,  леко пообъркали мястото с ФБ. Там се пишат помии,  тук нивото е друго и простотията не се толерира.
Кой, с  кого и какво върши между чаршафите, не е моя работа. Нито ме вълнува, нито влияе по някакъв начин на това как възприемам отсрещния. Да определяш един човек единствено на база сексуалната му принадлежност, е доста примитивно.

Гого си има "топки". Това, че не влиза в мъжкарския стереотип, широко разпространен по нашите географски ширини, не го прави нито слабохарактерен,  нито лишен от емоции. Вероятно не разбира причините другарчетата му да изтрещят толкова, може би просто изпускат парата по техен, дърварски начин, затова няма нужда да се намесва. Чак и горките, беззащитни девойки да защитава...Същите, на които им беше забавно по едно време. Не видях нищо повече, от от едно дивашко чесане на езици и надъхване.
Като се сетя миналия сезон как Мани, Дечо и Стоян се правиха на мармалад, чак недоумявам как тогава беше нормално, ммм..

# 2 350
  • София

От amalia.akopyan в Instagram:

Blue Heart

Скрит текст:

"Супергерои" помагат на "Безстрашни" и "Непобедими" Sob

# 2 351
И да се върна на Гого.
За пореден път ще кажа, че след Филип Гого е моя фаворит за победител. Вече и Георги, то не вече, щото в началото на формата го сложих в листата си, личната. За мен страхотен млад човек, когото продукцията успя да постави в образа на злодей заради храната, която сам си спечели. Нормално.
Но Гого, както и Филип, нямат социална игра, каквато е нужна за такъв формат. Защото там има “хиени“ като Джаферович, като Илиян, като Алекса, като Генчо, дори и като Мани - тя съвсем не е безобидна относно стратегическо мислене. Дори и като Виктория. Която липса на социална игра в даден момент ги прави “уязвими“ от страна на продукцията що се отнася до манипулативно мислене, насаждано у зрителя. При Филип използваха това с жените и веднага зрителя “захапа“ - сексист! При Гого много умело, с изрязване на разговори и отношения с останалите, и напасване на такива когато трябва, ей го на - “няма мнение, няма позиция, не е мъжкар“. Да, и за мен това е проблем, защото си личи, че е такъв и в реала, но той просто СИ Е ТАКЪВ, не се преструва, не преиграва, не е позьор. Както и Филип не е. Да, на мен от двамата повече ми допада поведението на Филип, но и при двамата ги има всички качества, които следва да правят един такъв участник победител. За жалост - вече съм го писала, и на двамата именно тази липса на социална игра ще им коства победата като цяло, това си е моя хипотеза от самото начало. При Гого осезаемо, ако не се социализира в новото си племе и не започне да мисли като Илиян и Мани, особено ще си проличи. Дано греша, ама не вярвам.

Напълно споделям мнението ти. И моят фаворит за победител , е Филип. Мисля, че е най-добрият играч в този сезон. След него нареждам, Гого, Георги, като достойни. Иска ми се да гледам финали с тях.
Споделям и, че липсата на социална игра ще им отреже главите.

Харесвам Гого като спортист, в игрите, допада ми, че готви. Но съм до там и никога не съм го крила. Не ми допада като излъчване, не ми допада това "дзен", за което всички говорят. Повдига ми се от това прехласване по него, непрекъснато все Гого, та Гого. Може би без да искам, пренасям върху него негативизма, натрупан от непрекъснатите хвалби за него в темата, признавам си.

# 2 352
Гого затова е избягал от България - лошотията и агресията сигурно са му дошли в повече. Върна се за малко, за да участва в Игрите и пак простотията и злобата го наобиколиха, а той като едно сладко, пухкаво, мустакато, жълто пате 🤣 се лута в българските калчища 🤣 И няма ни един да му метне спасителен пояс 🤣

# 2 353
  • София
Ее, чак такива сложни маньоври, вие Алекса го изкарахте някакъв микс между Тирион и Кутрето. Wink

Всичко е простичко
1) Алекса е искал да използва грошове за допълнителен глас, но Ралица не го е отразила, защото са вдигнали мерника на Цецо
2) Според мен бяха искрени, че похвалиха Фейгин, въпреки че вътрешно не им е било приятно. Пак ще се повторя за не знам си кой път вече. Никой не обича предателите.
Алекса и Вики щяха да се зарадват ако Фейгин бе предала своите хора, но дълбоко в себе си нямаше да я уважават.
Лично мнение, не казвам, че съм прав.

# 2 354
Съжалявам, че не съм си вкъщи и не мога да върна и да изгледам пак последното редене. Аз самата бях убедена, че плочката трябва да е зелена, както всички останали. Има нещо нагласено, всички разбрали грешно само Евгения вярното, абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт