💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 468
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 355
Според мен бяха искрени, че похвалиха Фейгин, въпреки че вътрешно не им е било приятно.
Алекса и Вики щяха да се зарадват ако Фейгин бе предала своите хора, но дълбоко в себе си нямаше да я уважават.
Мисля същото, даже отбелязах един от синхроните на Вики за Фейгин по време на ефира.

# 2 356
Алекса хубаво я поздрави Фейгин за постъпката, обаче това ли е начина да е извика? Тя куче ли е, овца ли е, че като падар да ѝ вика така и да я сплашва с тон. И това същият, който щял да си пази и брани малките момиченца. Безобразен простак и лицемер ми е.

# 2 357
  • София
Въобще не ме бърка кой каква националност има.

Срещу определението "селски бек" в речника трябва да има снимка на Алекса. Също както и на Тошето от миналия сезон, да не ме обвините в излишен национализъм.

Уж благородно, уж за добро, но си е просто момче и хитрец в недобрия смисъл. С дразнещо самочувствие и популистки речи. И с винаги готово оправдание, ако се отметне.

# 2 358
Алекса хубаво я поздрави Фейгин за постъпката, обаче това ли е начина да е извика? Тя куче ли е, овца ли е, че като падар да ѝ вика така и да я сплашва с тон. И това същият, който щял да си пази и брани малките момиченца. Безобразен простак и лицемер ми е.
Преди е бил говедар, това вече го уточнихме 🤣
 Професионално изкривяване 🤣🤣🤣

Представям си как отивам в залата да ме тренира Алекса 🤣 По средата на тренировката отивам до тоалетна и набързо през барчето да си взема вафла 🤣 и тъкмо да отхапя и Алекса крещи името ми 🤣 Ето така се прави тяло🤣 Всички треньори трябва да са като Алекса🤣 Дори да се задавим с храна важното е да сме слаби накрая 🤣

# 2 359
Цецо досега май само на баланс не беше се излагал, утре ще го чекне  и него в дългия списък на дейности, които не са подходящи за него, след играта на цветове днес.

# 2 360
  • софия
Ни в клин, ни в ръкав ще изтърся сега едно мое просветление, което няма нищо общо с днешния епизод. Но, ей сега, докато гледах лайфа на троицата ме удари. Само с появяването си Гого прави хората около себе си по добри и смирени. Снощи в другия лайф се случи същото. Наистина за мен е чиста душа туй момче. Все ми е тая до къде ще стигне в играта, честно. Даже мисля, че за самия него няма да е ок да спечели. Важното е, че ми показа, че в тоя луд свят се вирее и по този начин. И, че хората още не са изгубили способността да оценят това.

# 2 361
  • Другата България
Скрит текст:
И да се върна на Гого.
За пореден път ще кажа, че след Филип Гого е моя фаворит за победител. Вече и Георги, то не вече, щото в началото на формата го сложих в листата си, личната. За мен страхотен млад човек, когото продукцията успя да постави в образа на злодей заради храната, която сам си спечели. Нормално.
Но Гого, както и Филип, нямат социална игра, каквато е нужна за такъв формат. Защото там има “хиени“ като Джаферович, като Илиян, като Алекса, като Генчо, дори и като Мани - тя съвсем не е безобидна относно стратегическо мислене. Дори и като Виктория. Която липса на социална игра в даден момент ги прави “уязвими“ от страна на продукцията що се отнася до манипулативно мислене, насаждано у зрителя. При Филип използваха това с жените и веднага зрителя “захапа“ - сексист! При Гого много умело, с изрязване на разговори и отношения с останалите, и напасване на такива когато трябва, ей го на - “няма мнение, няма позиция, не е мъжкар“. Да, и за мен това е проблем, защото си личи, че е такъв и в реала, но той просто СИ Е ТАКЪВ, не се преструва, не преиграва, не е позьор. Както и Филип не е. Да, на мен от двамата повече ми допада поведението на Филип, но и при двамата ги има всички качества, които следва да правят един такъв участник победител. За жалост - вече съм го писала, и на двамата именно тази липса на социална игра ще им коства победата като цяло, това си е моя хипотеза от самото начало. При Гого осезаемо, ако не се социализира в новото си племе и не започне да мисли като Илиян и Мани, особено ще си проличи. Дано греша, ама не вярвам.

Напълно споделям мнението ти. И моят фаворит за победител , е Филип. Мисля, че е най-добрият играч в този сезон. След него нареждам, Гого, Георги, като достойни. Иска ми се да гледам финали с тях.
Споделям и, че липсата на социална игра ще им отреже главите.

Харесвам Гого като спортист, в игрите, допада ми, че готви. Но съм до там и никога не съм го крила. Не ми допада като излъчване, не ми допада това "дзен", за което всички говорят.
Повдига ми се от това прехласване по него, непрекъснато все Гого, та Гого. Може би без да искам, пренасям върху него негативизма, натрупан от непрекъснатите хвалби за него в темата, признавам си.
Вярвам ти. Но тук основната възрастова група е около неговите години, двете с теб сме в една по-....как да кажа, улегнала категория, и поне аз гледам само представянето на терена, като се опитвам да се абстрахирам от другото. За външен вид говоря, иначе това кой е гей или какъвто и да е нито ме интересува, нито нещо такова би променило нагласата ми за човек по дефолт - широкоскроена съм, а и на жълтини не вярвам. Гледам и социалната игра, но на моменти ми е трудно именно заради въпросната продукция, която така си “играе“ с образите на играчите, че наистина масово се променя мнението на зрителите, а аз все пък съм от средностатистическите такива. Освен това съм изненадана колко хора вярват сляпо на всичко видяно. Та мен коментарите в темата не ме дразнят, млади хора, да му се радват и на Гого, и на Фифо /то на Фифо и аз му се радвам де...Stuck Out Tongue Winking Eye/, повече биха ме подразнили коментари от рода на начукване на канчета заради различна гледна точка или опити за манипулация. Но пък нивото на темата е добро, много инфо се споделя, лайфовете се преразказват /защото аз повече няма да ги гледам/, снимки, клипчета.....добра си е темата. Може би защото и не влагам толкова лична емоция, както беше в първи сезон.

# 2 362
Ще излезе, че защитавам Алекса, а не е така, защото когато ги строи всички да им казва кой какво ще яде и ще облича, ги нарекох всички "клакьори". Промото за епизода тази вечер обаче беше подвеждащо, въпреки този вой на Алекса - "Фейгин", той не я извика, за да я нападне, Виктория го направи и ще продължи да го прави и в следващия епизод, а Цветан заплашваше в синхрони.

Не я нападна , но господарският тон , не търпящ възражения с цел първо да я стресне а после погали е типичен за насилниците. Знаейки колко е чувствителна
Много се зарадвах днес на Фейгин, понеже я харесвам от самото начало и очаквах страшно да ме разочарова . Браво хлапе , можеш Kissing Heart
Гого няма как да налива акъл на на неандерталците. Там каузата е бита. Арогантни, зли ,комплексирани и отмъстителни с огромно самочувствие. Те реално вярват, че Мани ,Фейгин и Илиян са там само да им служат в игрите докато са им удобни, а после по ред на номерата(по височина) да си излязат.
И няма как да сплоти двата отбора , защото е невъзможно предвид елемнта номинации да няма поне два отбора.
Мани и Илиян не са толкова беззащитни и за сега не се изисква по-кардинална намеса. Най-агресивно крещи Виктория, но предполагам Гого не иска да влиза в женски разправии.

# 2 363
Защо на битките, които определят племената дали ще са на съвет, няма никаква награда за първото племе? И дали ще са първи или втори е все тая реално.

Радвам се, че Фейгин подкрепи коалицията си.
Не искам нито Илиян, нито Жоро, нито Гената да си тръгнат. Sad
Много от останалите заслужават да си тръгнат преди тях.
А като си тръгне Цветан ще си умра от кеф.

Съгласна съм с Гената, че Зорница рИва, защото я е шубе от елиминации, точно това си помислих.

На мен пък косата на Михаела не ми допада, прекалено е дълга. А двете с Ралица са ми мъжкарани.
Кюфтерович няма какво да я коментирам.
От жените харесвам Мани и Фейгин.
Мирела и Мирослава само външно стават.

Не искам да ви отчайвам, но като гледах визитките и слушах как Гого женско не бил виждал по тези арабски страни.. И като знам какво се случва по тези места.. абе дали Гогича харесва жени, а!??? 😁😁

# 2 364
Когато се скъсаш от учене, но се провалиш на теста и се хванеш за главата, а другарчето ти, което не е отворило учебника те гледа нагло 🤣 задето си го прецакал 🤣

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 09:51 от Aaliyah13

# 2 365
  • София
Моите хора!

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 00:50 от Diavolo

# 2 366
  • На морето!
И мен ме дразни прехласването по Гого, момчето е супер, обаче фенките му жестоко преиграват.
Гледах им профилите в ИГ, Цецо генерира най-много хейт, след това Виктория.

# 2 367
  • София
Моля, гласувайте в анкетата на Сони! 😊

==> Епизод 36  (20-ти октомври) <==

# 2 368
Леле, 30 стр. хейт, че и ги прочетох.

Аз гледам лайфове и на двете групи и мога да кажа за пореден път, че при най-хейтените тук, не чух една лоша дума за друг играч. Нито от Алекса, Вики, Цецо, Мира, Елица и Гого. За сметка на това, "готините" си позволяват почти винаги по някоя "добра" дума, ама на тях им е простено. Защо някои хора не могат да приемат,че това е игра и вече е свършила не знам.
За номинираните, Цецо трябва да си ходи, симпатичен ми е, но не е за там. Няма реална представа за себе си. Георги искам да се спаси. За другите ми е все тая кой ще си ходи. Може би една идея съм за Генчо като играч, въпреки изцепките му сега.

Искрено ме разсмяха теориите на конспирацията за победата на Жени. Сама си е виновна продукцията обаче. Вече така сме свикнали да сме във филма.

# 2 369
  • Другата България
Леле, 30 стр. хейт, че и ги прочетох.

Аз гледам лайфове и на двете групи и мога да кажа за пореден път, че при най-хейтените тук, не чух една лоша дума за друг играч. Нито от Алекса, Вики, Цецо, Мира, Елица и Гого. За сметка на това, "готините" си позволяват почти винаги по някоя "добра" дума, ама на тях им е простено. Защо някои хора не могат да приемат,че това е игра и вече е свършила не знам.
Скрит текст:
За номинираните, Цецо трябва да си ходи, симпатичен ми е, но не е за там. Няма реална представа за себе си. Георги искам да се спаси. За другите ми е все тая кой ще си ходи. Може би една идея съм за Генчо като играч, въпреки изцепките му сега.

Искрено ме разсмяха теориите на конспирацията за победата на Жени. Сама си е виновна продукцията обаче. Вече така сме свикнали да сме във филма.
А, и за това говоря. Какво нещо може да направи монтажа, нали?
Добре, че са тези лайфове. Още веднъж благодаря на хората, които преразказват и споделят.

Общи условия

Активация на акаунт