💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 444
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 370
vvi, точно съвпада с моето. Аз живея сред много националности и съм се научила да се делим на можещи и неможещи, а не на такива или онакива.
Цецо е избухлив, но е добряк. Така го виждам. С много такива хора общувам. Предпочитам ги пред Илияновци, Евгении, Манки и т.н. Но такава съм аз, другите си знаят за себе си.

Ами точно тук ги делим на можещи и неможещи и Цецко къде отива? Ммм?
Говорих за Алекса. Изобщо не ме бърка, че е сърбин, евреин, руснак или монголец. Момчето играе с хъс и е емоционално. Характер. Обикновено, в такива случаи хората почват да се карат, а после се питат за какво спорят. А не по кьошетата да съскат. Ах как ме дразнят последните. Ама няма как.
Гледам Цецо в лайфовете, не се занимава с простотии, говори като човек.
Е  аз гледам тв предаване, ,в което Цецо е  слаб играч ,  неадекватен нервак , за  който всички аргументи са свързани с ръст и  малоумник , като разсъждения и соц поведение.  Трябва да следя изявите му в соц. млежи ли ? Сигурво има добри качества , но Виктория и Тупарев са ги скрили за мен Simple Smile

# 2 371
Леле, 30 стр. хейт, че и ги прочетох.

Аз гледам лайфове и на двете групи и мога да кажа за пореден път, че при най-хейтените тук, не чух една лоша дума за друг играч. Нито от Алекса, Вики, Цецо, Мира, Елица и Гого. За сметка на това, "готините" си позволяват почти винаги по някоя "добра" дума, ама на тях им е простено. Защо някои хора не могат да приемат,че това е игра и вече е свършила не знам.
За номинираните, Цецо трябва да си ходи, симпатичен ми е, но не е за там. Няма реална представа за себе си. Георги искам да се спаси. За другите ми е все тая кой ще си ходи. Може би една идея съм за Генчо като играч, въпреки изцепките му сега.

Искрено ме разсмяха теориите на конспирацията за победата на Жени. Сама си е виновна продукцията обаче. Вече така сме свикнали да сме във филма.
Не гледам лайфове. Още тук в играта чух  лоши думи от Алекса, Вики , Цецо...
А Мира Елица и Гого и Жени  са пичове за мен. Харесвам и Мирела. За разлика от  началото на игрите ,на този етап харесвам Елица много повече от Алекса. Уважавам много Жени и сие , които не изпаднаха в типичната женска ситуация, да имат пикантно инфо за Мишето и да го разпространяват. Евалла , че опазват тайната, не ми е любопитно да я науча , радва ме , когато видя подобна проява на чест, която е рядка

От номинираните искам само Цецо да отпадне, другите са все още интересни за развоя на събитията. А Илиян , не зная защо се бях настроила против него, вероятно визуално, всъщност е доста умерен и културен, и искрено се зарадва, че спаси "малко момиченце" и излиза на негово място

# 2 372
Gerido, Не става въпрос за това. Те със сигурност са казали всичко, което е излъчено. Нормално е всеки да иска да продължи в играта и да държи на своите хора. Но всичко, което е било в играта трябва да си остане там. Другото което е, че в един момент обидите бяха в повече. Аз специално от сините искам само Гого на финал, но оценявам играта и на останалите, къде добра, къде не...но ИГРА

# 2 373
  • Другата България
Gerido, Не става въпрос за това. Те със сигурност са казали всичко, което е излъчено. Нормално е всеки да иска да продължи в играта и да държи на своите хора. Но всичко, което е било в играта трябва да си остане там. Другото което е, че в един момент обидите бяха в повече. Аз специално от сините искам само Гого на финал, но оценявам играта и на останалите, къде добра, къде не...но ИГРА
И аз съм така.
От сините Гого.
От жълтите Фифо.
От червените Георги.
Това за мен би бил идеалния финал.
Ако съдя по физически качества и комплексност, показани до момента.

# 2 374
А, Мери, за мъжете съм 100% съгласна. Подозирам обаче, че за жената ще сме на различно мнение Grinning

#team200

# 2 375
Отвратително поведение от страна на Алекса, Цецо и Виктория. Наистина отвратително мутренско поведение и всяване на страх. Ако сравним с манипулаторите в другите племена, ми няма никой който да се е държал толкова противно, никой не е всявал страх у другите. Едно е да шушукаш и настройваш другите или да подмяташ тип леля Гена, друго е "на шега" да се репчиш по този начин на 19 годишно момиче.

Всъщност не видях абсолютно никакво мутренско поведение, още повече - отвратително. Всяване на страх пък - изобщо. Рафинирани метално-заплашителни нотки звучаха в гласовете на Мани и Илиян при разговора им с Фейгин. Стана малко като в "Кръстникът" - направиха й предложение, на което не може да откаже, придружено с остри погледи и многозначителни усмивки. Доброто и лошото ченге. Лека, завоалирана заплаха - приятелска усмивка. Манипулация от висша класа. Макиавели ряпа да яде.

# 2 376
  • София
Според мен 'Готините' си позволяват да атакуват някои играчи от 'Силните и честните' защото се дразнят на двуличието и двойния им аршин.
Това е което аз виждам от екрана. И явно си е било така и в действителност.
Видяхте ли как Илиян се зарадва, че Мани е спасена. Изобщо не мислеше за себе си, а за това, че неговия човек е спасен. Ето такива да си приятелите в нужда!
За мен 'Злата троица' играе много по-добре играта от другите като коалиция. Генчо също играе по-добре от другите. Това че двете коалиции са по-малко като бройка и са повече пъти на Арената е заради дългата ръка на продукцията и нищо повече.
Но не мога да си кривя шапката и да не призная добрата игра и на Зорница, Мира, Елица, Алекса. Гого е ясен, той е извън тези сметки и не го коментирам, той си е феномен.
Така че какво излиза? Цецо и Вики са излишни. А те най-много врещат в играта. Сори, ама няма как в една игра да наричаш другите утайки, да им крещиш, блъскаш и заплашваш и после да искаш да сте първи приятели в реалния живот. Няма как да стане. Алекса също е пример за двулична игра. Иска да е герой, но не играе като такъв. Не става тава.
За това и биват критикувани, няма нищо повече от това и не е сложно да се асимилира. Сами са си постлали така. Освен това самата продукция проявява двоен аршин спрямо Елица и Алекса и останалите с офертите, които им се дават като облаги. Първо че вкарват двойка от реалния живот, едната олимпийски медалист, другия 7 пъти национален шампион по борба. Това е голям удар по останалите и всички са респектирани от тях още в самото начало на формата.
На Елица веднага и предложиха 50 гроша или паста и четка за зъби след победата и в номинационната битка. Защо за останалите победители в номинационни битки нямаше нищо като предложение от продукцията???
И само на Алекса от всички победили в капитански битки се предложи томахавката. Ето всичко това няма как да не дразни всички останали. И публиката! Томахавката е скандално огромно предимство, което ти дава прекалено голяма власт. И за какво го правят това? Сабите на спасението например са като стотинки спрямо Томахавката, която е като златно 24 каратово кюлче, ако ги сравняваме. Преди това на Алекса се помогна много и при резервите. На Чакалов не предложиха имунитет. На Алекса предложиха. А всичко това идва и след очевидно проявения егоизъм на Елица спрямо собствения си отбор и то на няколко пъти. Идва и след проявената агресия на Алекса спрямо Касим и Илиян (основно) и Мани и Фейгин в по-малка степен.
Ето защо не са канени в лайфовете на останалите, единственото изключение е Гого, който е добре приет навсякъде, защото те там играчите най-добре си знаят кой е наистина себе, какъв е и как се държи спрямо останалите.

# 2 377
Дяволче, така е. Но това е игра и трябва да си остане така. Предполагам, че не всички са си първи приятели, но след играта не трябва да има нападки и да се уважават поне. Още повече като знаят продуцентите. Сега, надявам се, че не мислиш че двойния аршин е по вина на участниците. Нека сме обективни. Трябваше ли да откаже Алекса секирчето-не. А дали щяха да го предложат на някой друг...можем да гадаем. Аз лично мисля -да.
А пък двуличие аз поне от играчи не видях, от никой, и готини и други. Всички си играят във филма и в тоя ред на мисли, не одобрявам нападки СЛЕД играта.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 01:53 от Lafusko

# 2 378
  • Другата България
А пък двуличие аз поне от играчи не видях, от никой, и готини и други. Всички си играят във филма
Проблемът е, че всички гледаме едно и също, но го виждаме с различни очи. Обусловено от субективизъм, няма как да е иначе, различни хора сме.

# 2 379
Съжалявам, че не съм си вкъщи и не мога да върна и да изгледам пак последното редене. Аз самата бях убедена, че плочката трябва да е зелена, както всички останали. Има нещо нагласено, всички разбрали грешно само Евгения вярното, абсурд.

И аз не мога да се отърва от усещането, че има нещо гнило. Не мога да си представя как 5 човека допускат една и съща грешка едновременно , а само при шестия е вярно. Преглеждах няколко пъти записа, правилно  е, както Джаферофич е наредила - ред е на синьото, комбинацията е синьо/зелено.
Допускам използването на някакъв психологически трик, за който Джаферофич е предупредена и подготвена. Нали  Туджаров я е подготвял. В тази връзка се сещам за един клип, когато на сцена се появява човек, облечен като маймуна, но никой не го забелязва. (  Не успях да го намеря сега, ако някой се сеща, моля да даде линк) Обясняваха го с някакво приспиване на мозъка и съсредоточаване на вниманието в друга посока. Приятел психолог ми е казвал, че ако в сайт се поставят конкретни цветове на определени места, има едикаквоси въздействие.
Втори опит започва с комбинацията зелено / синьо ... В трети опит има 2 зелени. Този последен опит започва със синьо, а свършва с комбинцията синьо/ зелено. https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-4/igri-na-voly … 2022-10-20/609343
Първо им набиват в главите комбинацията зелено/синьо. После им набиват повече зелено. И още , ако помнят по първите букви С/З, респективно З/С, то З е звучна, а С беззвучна и лесно се обръща подсъзнателно в З.  Може би в това е трика на тази игра, за който Джаферович е предупредена и подготвена от Туджаров. Видяхме и други снимки от домашната й подготовка. беше се упражнявала да реди разни кубове.
Подобна е на грешката на преписвачите - объркаха черно и червено.
Ако има психолози в темата, нека да кажат.

ПС Мисля, че трябва да е забранено хора от екипа да подготвят някои играчи предварително с игрите от сезона.
Нооо, как тогава ще има толкова страсти в теми, като тази. А нали това е целта на продукцията - гледаемост, страсти, коментари, а не справедливост и спортсменство.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 02:22 от Diorela

# 2 380
  • earth
Ако са забравили цвета, колебали са се и са избрали единия от двата случайно, вероятността и петимата да изберат грешния цвят е 3%.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 02:40 от morisay

# 2 381
  • София
Lafusko,
Е, то не са чак такива нападки. Като изключим Аспарух и Генчо.
Илиян, Чакалов и Лефтеров само веднъж са си позволили да кажат нещо по така. Гледал съм над 80% от всички лайфове от началото на формата. Като цяло нивото е много добро след предаването у почти всички. Изключвам скандала между Пух и Алекса с което и двамата олекнаха, както и обидите на Генчо спрямо Зорница.

Двуличието в играта е следното.
Алекса се бие в гърдите, че е честен, мъжката чест пред всичко останало и накрая изпрати Гайтанов вкъщи. Ако това бе дело на Иван Мирчев покерджията или на Илиян разбирам ама Алекса едно говори друго прави. После уж щяха да чистят слабите звена и Алекса каза, че Цецо е слабото звено, обаче заедно с другия стожер на честта Вики тръгна да изнудва момичетата да стане тяхната и да спасят именно този Цецо. Със сила и заплахи (гледай ме в очите ; няма да стъпваш в кухнята) се извоюва капитанството и след това си мислеше, че ще ги накара и да гласуват, както той иска, все едно са му верни и длъжни кученца. Елица пък се радваше всеки път когато червени бяха на номинация само и само да дойде Алекса в отбора. Ревеше и се тръскаше ако не станеше. После директно от вратата изпрати Веселина на номинация и да си избира противник. Аз я разбирам, влюбена е (ама за това има Един за друг и Море от любов) ама защо другите в отбора трябва да и се радват и да го искат, ето това не мога да разбера. Те не сам там да играят нейната игра, а да играят своята собствена игра.
Много смешно бе когато Алекса се изтъпанчи и тръгна да иска обяснение от мъжете в червено, защо са номинирали неговата пандичка. Ами защото това е играта Алекса. Ако искате направо всички да легнат и директно да отидете на финал, а?
Илиян бе атакуван от Алекса, че много говорил. Сериозно? Аз останах с впечатлението, че Цецо и Вики говорят много, а Алекса изприказва много повече приказки при номинацията си. Ето ти пак двоен аршин.
Вики пък изобщо не желая да я коментирам. Тя освен да стои отстрани и да крещи реално какво прави и с какво е допринесла за отбора си? Алекса поне в игрите е добър, докато волейболистите в повечето игри са в тежест за своите отбори. Това е което аз виждам от екрана. Допускам, че може и да е манипулирано от продукцията, но се съмнявам, защото досега привилегиите от тази продукция са все в полза на кръга около Алекса и Елица.
Това обаче не значи, че ще спечелят формата. Нека разграничаваме нещата. Просто излагам своето виждане, защото болшинството от играчи в този сезон им се дразнят. И с право! Но дразнят силно казано. Няма чак кой знае какви драми според мен. Най-недолюбвани сякаш са Алекса, Елица и Вики. Зори добре си я приемат и е гъста с 'Готините' Цецо също бих казал. Мира още повече. Гого е ясен. И то това са всички. Други няма.

# 2 382
Според мен Алекса е имал шанс да спаси Цецо, но не е искал все пак до тук правилото колко струва един глас не се е променил, това че Ралица не го е казала не значи че някой не може да си поиска.
Чисто стратегически Алекса няма нужда от Цветан тъй като  капитансвото е при тях и в най-лошия случай (ако Цецо отпадне и Илиян се върне) ще са 3 на 3 и другата седмица не се знае как и къде ще бъдат разбределени племената, заради това няма смисъл да си харчи 50 от грошовете, той си играе играта с Елица и ако някой му помогне е добре дошъл. Все пак той не е Елизабет от миналия сезон да има 700 и да ги раздава туко-така.

# 2 383
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Възмутена съм как тези кухи кратуни не могат да запомнят 6 цвята.Според мен са преписвали взаимно.
Аз бих се озорила евентуално на 8 и тази игра съм я играла много пъти с приятели.

Сега,за Цецо... бил добричък,бил наивен..за мен е откровено глупав човек с нереална представа за себе си и възможностите си.
Нямам нужда от Илиян и Мани да ми казват,че е слабо звено и че за нищо не става,защото имам очи и виждам какво се случва на ВСЯКА битка. Евентуално където имат нужда от височина,той може да помогне и до там.

Много харесвам Илиян като играч и не разбирам негативизма,който се лее за него. Наблюдателен,стратег, лоялен към приятелите и всичко вижда и чува. В Игрите също се справя прилично без да блести.
Веднага прави сметките и ето,коалицията му избута на фона на всичката помия,които "можещите" от сините изписват върху тях всеки ден. Да не споменавам и агресията от страна на Алекса.
Не искам да си ходи.

# 2 384
  • Sunshine state
Искам Илиян вън утре, не го дишам вече направо. Неприятен, та чак противен! 🤢
Фейгин ми е като Добата от сезон 1 - добричка, ама глуповата. Може би за това с Цецо си допадат толкова, щото и той е така.
Все ми е тази кой ще отпадне,честно казано.
Никой от тия четиримата не ми е любимец.
След победата днес, Джафа ще удари Д-то в таванЯ направо.

Общи условия

Активация на акаунт