💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 575
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 325
Виктория има 100 хроша. Защо не си спаси либето ?
Защото и тя тайно иска да се махне. 🤣🤣🤣 Агресията й е към жените защото не я слушат, не защото искат да махнат Цецо. 😂😂😂😂

# 2 326
Гого постъпи , точно както си трябваше..👏 Не се скара с никой, аргументира се спокойно и правилно. Защо трябваше да гласува за Цецо? Да не е луд .Та те почти от началото са си приятелчета. Да ви имам двойния стандарт. На Фейгин  ръкопляскания ,че не предала приятели, а за Гого хули.😡 А и той мисля ,че и предния път( преди Касим) пак за Илиян гласува.Почти съм сигурна ,че вижда какъв раздор вкарва Илиян и това не му харесва. Когато бяха на стопанството най- ясно си пролича. Гого си е Дзен и мрази раздорите и подмолните хора.Той е над дребните интриги и дребните душички, които само гледат да откарат още един ден в предаването ,за да могат после да събират лайкове в социалните мрежи. Визирам моделите.😁
    ГОГО си е просто Велик !!!❤
    А Цеци мисля ,че си е навил на пръста ,че ако стои повече време ,ще има по- голям шанс с Вики .😁А и предполагам ,че се обижда ,когато някой ,който му е до кръста каже че е по- силен от него. Ами грешно се изразяват младите.😁Да кажат Цеци ,ти брат освен сила за друго почти не ставаш. Ценим те, благодарим ти за помощта до тук в мъкненето на тежко, но вече нема нужда ,ще се оправим нататък сами.😁 И Цеци няма чак толкова да мрънка.Ами нямат респект младите.😁 Все за по- добри ,по- умни ,по- хубави се мислят.Нямат отношение към човека, нормално да им се разсърди.😁

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 09:41 от Joy 05

# 2 327
Каквото и да казват, Алекса е директен и си играе играта по- добре от "конските опашки" на арената.

Ауу, ужас. И това мнение има 6 лайка?
Извинявай, но под конска опашка, българите ли визираш? Защото конската опашка е сред най-големите гордости и символи в най-славната ни история. История която сърбите само могат да мечтаят да имат.
Не знам дали знаеш, но България в исторически план не е видяла нищо хубаво от сърбите.
Но ще спра дотук.

По-добре и да не беше започвал... Булгар, булгар... Срамота!!! Sad

# 2 328
  • София
Спаси го точно с тях, когато на един съвет си купи два гласа, с които прати Илиян и Мани заедно на елиминации, въпреки че капитанството беше в тяхната коалиция (тази на Виктория) и нямаше нужда да си купува гласове.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 00:05 от La Vikinga

# 2 329
Ясно, значи Алекса все пак е планирал да ползва грошовете за Цецо. Еми той вече се изтърка с любовната история с Вики и са решили, че е време да си ходи от продукцията.
Само да напомня, че за една сходна ситуация - за щастие Алекса се овладя, а не изтрещя като Веско. Разбира се, не е той номиниран. Тогава Томас не нападна Ана, но мълча и не я защити и всички бяха възмутени какъв човек е. Никой не каза, че такъв му е характера просто - да е миролюбив мъж, да не избухва и т.н. Сега за Гого е на другия полюс. Има си доста двойни стандарти у хората в зависимост дали харесват дадения човек или не, как се приемат постъпките му. Лично аз почнах да се разочаровам от Гого, понеже коалицията на силните много прекалява, а той е част от нея и има причина да е.

# 2 330
  • София
emiliq.nikolova88,
туше

# 2 331
Тая vivi каква националносг е, че да нарича българите конски опашки. Заслужава доживотен бан от бгмама. Отивам да я докладвам.

# 2 332
Защото и тя тайно иска да се махне. 🤣🤣🤣 Агресията й е към жените защото не я слушат, не защото искат да махнат Цецо. 😂😂😂😂
Абсолютно точно, пък Цецо се навива заради нея колко е велик, не се усеща, че тя не го хвали, ами плюе другите. Излъгах, каза му, че е незаменим да носи дървета 😂

# 2 333
vvi, точно съвпада с моето. Аз живея сред много националности и съм се научила да се делим на можещи и неможещи, а не на такива или онакива.
Цецо е избухлив, но е добряк. Така го виждам. С много такива хора общувам. Предпочитам ги пред Илияновци, Евгении, Манки и т.н. Но такава съм аз, другите си знаят за себе си.

Ами точно тук ги делим на можещи и неможещи и Цецко къде отива? Ммм?
Говорих за Алекса. Изобщо не ме бърка, че е сърбин, евреин, руснак или монголец. Момчето играе с хъс и е емоционално. Характер. Обикновено, в такива случаи хората почват да се карат, а после се питат за какво спорят. А не по кьошетата да съскат. Ах как ме дразнят последните. Ама няма как.
Гледам Цецо в лайфовете, не се занимава с простотии, говори като човек.

# 2 334
Тя не ги ли похарчи вече?

# 2 335
Имам малко по-различен прочит за съвета днес. Фейгин се тормозеше, ревеше , тръшкаше преди това. Алекса пък каза на Виктория, че той ще говори с Фейгин за гласуването. Та:
Хитрецът Алекса е казал на Фейгин да гласува за Цецо, защото знае, че е слабо звено, а не иска да се компрометира коалицията им. На съвета Фейгин беше спокойна, даже се смееше. Нямаше я подплашеността й. Гласува хладнокръвно, а после Алекса като я викаше крещейки, тя пак не изглеждаше притеснена. Мани беше по-шашната, а пък Алексата си изглеждаше доволен, че Цецо е номиниран. Та така.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 00:00 от KatyaS

# 2 336
  • София
Зеленото беше последен цвят, с синьото предпоследен. Няма да се изненадам ако Ралица е казала "а сега последната плочка". Жени после им се накара, че са я слушали, а ги е предупредила. Имало е нещо объркващо, за да пуснат другите зелена. Отпадналите, които наблюдавах от страни също бяха сигурни че е зелената  Жени се е готвила и това е похвално. Така се влиза в игри, а не с голото самочувствие на Цецо.

УАУ, топ попадение.
Мхм, ама ако е така, защо са го изрязали по дяволите??? 100% е имало нещо, сега пак трябва да се гледат лайфове, аман вече, хаха

# 2 337
  • Другата България
И да се върна на Гого.
За пореден път ще кажа, че след Филип Гого е моя фаворит за победител. Вече и Георги, то не вече, щото в началото на формата го сложих в листата си, личната. За мен страхотен млад човек, когото продукцията успя да постави в образа на злодей заради храната, която сам си спечели. Нормално.
Но Гого, както и Филип, нямат социална игра, каквато е нужна за такъв формат. Защото там има “хиени“ като Джаферович, като Илиян, като Алекса, като Генчо, дори и като Мани - тя съвсем не е безобидна относно стратегическо мислене. Дори и като Виктория. Която липса на социална игра в даден момент ги прави “уязвими“ от страна на продукцията що се отнася до манипулативно мислене, насаждано у зрителя. При Филип използваха това с жените и веднага зрителя “захапа“ - сексист! При Гого много умело, с изрязване на разговори и отношения с останалите, и напасване на такива когато трябва, ей го на - “няма мнение, няма позиция, не е мъжкар“. Да, и за мен това е проблем, защото си личи, че е такъв и в реала, но той просто СИ Е ТАКЪВ, не се преструва, не преиграва, не е позьор. Както и Филип не е. Да, на мен от двамата повече ми допада поведението на Филип, но и при двамата ги има всички качества, които следва да правят един такъв участник победител. За жалост - вече съм го писала, и на двамата именно тази липса на социална игра ще им коства победата като цяло, това си е моя хипотеза от самото начало. При Гого осезаемо, ако не се социализира в новото си племе и не започне да мисли като Илиян и Мани, особено ще си проличи. Дано греша, ама не вярвам.

# 2 338
Ясно, играта ще я коментирам после. Гледам тук са се пръкнали "нови" съфорумци, които плюят по Гого. Казвам Ви, че това, което се опитвате да направите - няма да стане.

Гого е страхотен спортист. Неконфликтен, но когато Илиян го беше изнервил, той не си премълча. Чак вторият се беше изненадал. ГОГО изкарва сините много пъти от калта, много пъти им е печелил битка, досега срещу който и да се е изправил-винаги той е печелил и винаги си е поздравявал съперниците. Евала за Феърплея, който много малко хора в Игрите притежават. Гого има достойнство. Факт: Всички участници в Игрите го уважават и една лоша дума не могат да кажат за него, дори напротив-посрещнаха го на летището, нещо, което не се е случвало за 4 сезона и толкова много играчи. Фаворит е за победител на повечето бивши участници. За мен социалната му игра, без план за такава е супер. Да си в другата коалиция, а Светата Троица само суперлативи за теб!? Дали му е слаба социалната игра!?
В лайфовете е казвал, че много пъти е искал да ходи на Елиминации, но съотборниците му не са искали да го изпращат. Синхронни почти няма, защото е спял, а за да го защитават толкова Тройната коалиция, явно се е намесва, но не е излъчено.
Гого е дзен. Гого е пример за младото поколение. Пример за това, как можеш да обиколи 2 държави и да си на върха и навсякъде да те уважават. Гого е готвач, Гого говори 4 езика, Гого спортува и е обожава от 95% от хората, следящи предаването.
Аз съм на 34 години и имам почти 2-годишен син и вярвайте ми искам да взема пример от хора като Гого.
Всички го обичат, спокойно 😍 Дори този 1 % , дето доприпкаха от нейде в темата 🤣 Ще си го признаят накрая 🤣 Аз ги запомних кои са 🤣

# 2 339
  • София
Ще излезе, че защитавам Алекса, а не е така, защото когато ги строи всички да им казва кой какво ще яде и ще облича, ги нарекох всички "клакьори". Промото за епизода тази вечер обаче беше подвеждащо, въпреки този вой на Алекса - "Фейгин", той не я извика, за да я нападне, Виктория го направи и ще продължи да го прави и в следващия епизод, а Цветан заплашваше в синхрони.

Общи условия

Активация на акаунт