💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 455
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Мисля, че не може да се пипат плочките докато Ралица ги показва,
трябва да ги запомнят-може да ги пипат когато тя каже:
-Моля поставете първата плочка!
А объркването син/зелен цвят дойде от това, че Ралица разпитваше културистката какъв цвят кола са имали-сив, дали е доволна и останалите се разсеяха.

# 2 311
Аз лично завиждам на всички, които стратегически изчакват и не се замесват в панаири.
Много интересен пост за Данте! Имаше един филм - Не знам, не чух, не видях. Аз не мога така, все се намесвам и го отнасям. Даже се нервирам на хората, които наблюдавам как мълчат, когато се случва такова нещо. Но после се вайкам - кой ме е бил по главата да се замесвам? Добре направи, че не се замеси. Само щеше да направи врякането по-голямо.
А само наивник би повярвал, че Фейгин ще гласува за едните или другите. Тя гласува за себе си. Каза им го ясно. Плака от инат.

# 2 312
Я пак, кой твърдеше, че мухата Цеце бил добряк?

Алекса яко деградира покрай волейбудалистите, а Гого правилно сте го нахранили: лъв в игрите, мишка в отношенията.

Затъпя ми играта, нямам вече отчетлив любимец като в предните сезони.

# 2 313
Много сме интересни- търсим вината у кроткия човек защо не е защитил жертвите на психическата атака, а не у агресивния сърбин и сподвижниците му защо проявяват такова поведение. Да, имаше упреци към тях, но мисълта ми е, че когато едната страна е агресивна, а другата- не, виновна за конфликта често е изцяло агресивната страна.

# 2 314
Това си е моя лична конспирация, но аз смятам, че Джаферович е възможно да е подготвена за тази игра, така че да я мине, а именно: синьото и зеленото са близки и често бъркани цветове, чисто психологически може да се предположи, че когато се пусне тази комбинация плюс 2-3 разсейвания от Ралица, които може да не са излъчени точно на нея, масово играчите е възможно да се объркат. Съответно, ако Джаферович е подготвена за конкретната комбинация, няма да има проблем с нея. Това, разбира се, са само мои конспирации. Лошото е, че с тия нагласявания, правят и в може би чисти игри да се съмняваме вече.
Ето снимка как Туджаров я е подготвял, вкл. и за тази игра.
https://bg-mam.ma/p/1491633/45463141

Такава игра се прави с асоциации, за да не сбъркаш и помниш тях - примерно: гора, море( небе), кръв, розов балон, нощ, сняг, слънце и т.н.
Но не им дойде на ума на другите никаква тактика. Да си подредят бързо в чекмеджето цветовете. Още докато играеха спорех с ММ, че е възможно и е най-добрата тактика. Така водещата няма да успее с разсейването.
Може Джафра да е правила такова подреждане. Не си спомням дали показаха нейното чекмедже.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:43 от Diorela

# 2 315
vvi, точно съвпада с моето. Аз живея сред много националности и съм се научила да се делим на можещи и неможещи, а не на такива или онакива.
Цецо е избухлив, но е добряк. Така го виждам. С много такива хора общувам. Предпочитам ги пред Илияновци, Евгении, Манки и т.н. Но такава съм аз, другите си знаят за себе си.
Добавям с наведена глава - понякога и аз врякам, сърдя се, после душата си давам.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:47 от Анонимен

# 2 316
  • Другата България
Я пак, кой твърдеше, че мухата Цеце бил добряк?

Скрит текст:
Алекса яко деградира покрай волейбудалистите, а Гого правилно сте го нахранили: лъв в игрите, мишка в отношенията.

Затъпя ми играта, нямам вече отчетлив любимец като в предните сезони.
Аз. И си стоя зад думите. Вероятно мога да имам лично и различно мнение? Както и за пореден път да кажа, че продукцията може така да си играе с монтажа, че да изкара всеки точно такъв, какъвто не е.
Не казвам, че Цецо НЕ е с нереална преценка за себе си в играта, но кой Е? Всеки се смята за незаменим и единствен, за уникален и най-добър, или поне добър, за да стигне максимално напред. Не казвам, че Цецо НЕ се ядосва понякога повече, отколкото трябва, но нито ти, нито аз сме били там, за да знаем как точно и какво точно е казано и се е случило. Всяка вечер лайф след лайф, и всички казват едно и също - “това не е излъчено, онова не е казано, друго е спестено“....пресен пример - манипулацията на Димо за Филип - как не бил казал “довиждане“ и алабалапортокала, просто е прясно, затова се сещам за него. А колко още имаШЕ....така че нека ако може всеки да си има мнение, без да се налага да се обяснява защо го има, а и да го следват постове от рода на “ама защо, ама как може, ама ти не видя ли...“. Ами може, големи хора сме, всеки си има глава на раменете, за да изразява гледна точка. Аз съм един от хейтърите на Евгения, но ето на - сега НЕ мисля, че победата ѝ е НЕзаслужена или подарена. Изненадах се как всички останали отпаднаха наведнъж, но ето - имало е отново изрязани моменти, които не са ни показани, които ако бяха, това щеше да е съвсем логично. Да изглежда логично.
И пак за Цецо. Той е един наивник на средна възраст, почти. Наивник, наблягам на това. И веднага правя паралел с Илиян. Млад човек, изтъкан /за мен/ от лицемерие и злоба, и това “аз“, което вероятно е заради професията на модел, която има - предполагам просто. Но, ако трябва да “седна на една маса“, или да разчитам в даден момент на “Цецо или Илиян“, то винаги бих предпочела първия.

# 2 317
vvi, точно съвпада с моето. Аз живея сред много националности и съм се научила да се делим на можещи и неможещи, а не на такива или онакива.
Цецо е избухлив, но е добряк. Така го виждам. С много такива хора общувам. Предпочитам ги пред Илияновци, Евгении, Манки и т.н. Но такава съм аз, другите си знаят за себе си.

Ами точно тук ги делим на можещи и неможещи и Цецко къде отива? Ммм?

# 2 318
Ето снимка как Туджаров я е подготвял, вкл. и за тази игра.
https://bg-mam.ma/p/1491633/45463141

Такава игра се прави с асоциации, за да не сбъркаш и помниш тях - примерно: гора, море( небе), кръв, розов балон, нощ, сняг, слънце и т.н.
Но не им дойде на ума на другите никаква тактика. Да си подредят бързо в чекмеджето цветовете. Още докато играеха спорех с ММ, че е възможно и е най-добрата тактика.
Аз ги помних по този начин: червени - комунисти, черни - нацита, жълти - луди, розови - гейове, зелени - еколози ...

# 2 319
Ясно, играта ще я коментирам после. Гледам тук са се пръкнали "нови" съфорумци, които плюят по Гого. Казвам Ви, че това, което се опитвате да направите - няма да стане.

Гого е страхотен спортист. Неконфликтен, но когато Илиян го беше изнервил, той не си премълча. Чак вторият се беше изненадал. ГОГО изкарва сините много пъти от калта, много пъти им е печелил битка, досега срещу който и да се е изправил-винаги той е печелил и винаги си е поздравявал съперниците. Евала за Феърплея, който много малко хора в Игрите притежават. Гого има достойнство. Факт: Всички участници в Игрите го уважават и една лоша дума не могат да кажат за него, дори напротив-посрещнаха го на летището, нещо, което не се е случвало за 4 сезона и толкова много играчи. Фаворит е за победител на повечето бивши участници. За мен социалната му игра, без план за такава е супер. Да си в другата коалиция, а Светата Троица само суперлативи за теб!? Дали му е слаба социалната игра!?
В лайфовете е казвал, че много пъти е искал да ходи на Елиминации, но съотборниците му не са искали да го изпращат. Синхронни почти няма, защото е спял, а за да го защитават толкова Тройната коалиция, явно се е намесва, но не е излъчено.
Гого е дзен. Гого е пример за младото поколение. Пример за това, как можеш да обиколи 2 държави и да си на върха и навсякъде да те уважават. Гого е готвач, Гого говори 4 езика, Гого спортува и е обожава от 95% от хората, следящи предаването.
Аз съм на 34 години и имам почти 2-годишен син и вярвайте ми искам да взема пример от хора като Гого.

# 2 320
  • Където морето целува небето...
Зеленото беше последен цвят, с синьото предпоследен. Няма да се изненадам ако Ралица е казала "а сега последната плочка". Жени после им се накара, че са я слушали, а ги е предупредила. Имало е нещо объркващо, за да пуснат другите зелена. Отпадналите, които наблюдавах от страни също бяха сигурни че е зелената  Жени се е готвила и това е похвално. Така се влиза в игри, а не с голото самочувствие на Цецо.

# 2 321
  • София
Каквото и да казват, Алекса е директен и си играе играта по- добре от "конските опашки" на арената.

Ауу, ужас. И това мнение има 6 лайка?
Извинявай, но под конска опашка, българите ли визираш? Защото конската опашка е сред най-големите гордости и символи в най-славната ни история. История която сърбите само могат да мечтаят да имат.
Не знам дали знаеш, но България в исторически план не е видяла нищо хубаво от сърбите.
Но ще спра дотук.
Да, мое мнение е и съжалявам, че не съвпада с твоето.Четвърти сезон обикновено (с малки изключения) мислим еднакво.
И да точно това визирах с конската опашка и мога да продължа с казана.
Аз не гледам на Алекса като сърбин,а като играч.И марсианец да беше, когато има качества ги оценявам.Но препускайки през хиляди страници и мнения, това ми се наби в погледа.
"Лекия" хейт, който има национален оттенък не ни прави по-добри и повече.А в исторически план няма да се впускам-гледаме игри на волята, не водим Балканска война .
И надявам се няма да получа БАН за мнението си!?

Не съм модератор и не раздавам банове, нито докладвам постове. 🙂
Просто ми е странно в български форум да се атакува националната ни чест, като се дава за пример един от най-големите ни символи. Ще спра спора дотук.
Дзен съм.
Сега могат да ме нападнат, че съм мишок като Гого, защото не псувам и не тропам по масата. 🤐

# 2 322
  • София
Може би не много подходящ момент, но и тази седмица съм насъбрала постове от социалните мрежи на участниците, които не успях своевременно да пусна, така че ето една ударна доза Гого (има и една снимка на тройната коалиция, но е публикувана в историите на Гого, останалите снимки също са от там):

Скрит текст:

# 2 323
Сега могат да ме нападнат, че съм мишок като Гого, защото не псувам и не тропам по масата. 🤐
Абсурд е да си го помисля. Ти си като котките - никога не падаш по гръб! Trollface

# 2 324
  • София
Виктория има 100 гроша. Защо не си спаси либето ?

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 00:18 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт