💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 407
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Ако са забравили цвета, колебали са се и са избрали единия от двата случайно, вероятността и петимата да изберат грешния цвят е 3%.
Написаха го вече, Ралица е казала да поставят последното квадратче.
А последното е синьо.
Ами не е така, последното квадратче е зелено. Гледах го на запис и го върнах, защото не го запомних и аз.  Ралица каза " предпоследна плочка  сега". Лефтеров беше запомнил синьото, и затова сбърка като прескочи едно.

# 2 491
Играта с плочките е емблематична за всички сезони на Игрите и на Сървайвър. Жени сама каза, че е тренирала за нея. Не е толкова сложно да се запомни, те дори отпаднаха още на 7-8 цвята плочки. Въпреки, че Ралица ги разсейваше, като знаеш защо си в тази игра, ще помниш. Аз също запомних, че накрая са синьо и зелено, без да съм си тренирала паметта. Да, вкъщи на дивана е лесно, но не е невъзможно да запомниш 8 цвята.

И аз запомних ,че последната е зелена , ама нали съм полузаспала изгубих нишката коя по ред плочка е Blush Логично реших ,че мнозинството са прави и бях шокирана за синьото.

# 2 492
  • Пловдив
Отидох да видя уж косата на Джаферович, косата не видях, но погледах някои снимки.Интересно,че до мъжа си изглежда дребна, а без него като бичме, най-едра от всички.
Фотошоп/филтри

# 2 493
  • София
Дежурната подсетка
Моля, гласувайте в анкетата на Сони!
😊

==> Епизод 36  (20-ти октомври) <==

# 2 494
Значи там си е Цецо. Не са издънили промото. Тя просто Вики да защити мъжа си ще избухне. Поне това да го топли като отпадне после Joy
Много ми бяха симпатични в началото и като цяло предпочитах тяхната коалиция, ама много олекнаха с очакванията си как са някакви неприкосновени, всички са длъжни да ги пазят и агресията след номинации. Не ми се мисли пък някой по-натам ако номинира Алекса какво чудо ще е, въпреки че той е хитрец и може и да се овладее по-добре.
Генчо вечно на пангара, прецакан с 200 гроша без опция за имунитет как реагира с насмешка - Ми ок, отивам.
Илиян даже и той нормално го прие.
Волейболистите драма до небето!

# 2 495
Цветан драматизира, защото има нереална оценка за себе си. Simple Smile
Вики драматизира, защото има реална преценка за възможностите на Цветан и знае, че е пътник. Simple Smile

# 2 496
Цветан драматизира, защото има нереална оценка за себе си. Simple Smile
Вики драматизира, защото има реална преценка за възможностите на Цветан и знае, че е пътник. Simple Smile
Абсолютно е така! Ама това не им оправдава изблиците и на двамата. (Не, че казвам, че според теб ги оправдава. Просто си коментирам Цецо и Вики)

# 2 497
Благодаря за преразказа на лайфа. Извинявам се относно вчерашната критика моя към Фейгин, че играе на два стола, съвсем не съм била права. Представяте ли си колко са долни тия коалиционни комплексари, да я заплашват, че ще я номинират с куц крак нарочно, за да подкрепи техния избор. И колко ОЩЕ ПО-ДОЛНИ са да казват после ааа, можехме да я номинираме като е контузена, ама не го направихме. Наистина игра, нагласено шоу и не трябва да се пеним много, но от Виктория, Алекса и Цветан, буквално ми се повдига. И съжалявам, че го казвам, но като му дадат изцъклените очи отблизо и размитата физиономия на последния как се пули, имам чувството, че нещо не е в ред. Фейгин просто е била стресната много явно, то срещу такава дива агресия, най- малкото физически като са исполини, подсъзнателно човек се свива и стряска. Ужасно просто, да се махат скоро и тримата и това е.
И не е достойно, че Гого и Алекса си говорят зад съветите, че Цветан е слабото звено, а после се отмятат от думите си. Ако са големите мъже, за които се очаква от тях, няма от какво да ги е страх, нали те да най- силните играчи от мъжете в племето? Цветан ще падне от още по- високо сега като разбере какво са мислели всички за него, дори и най- близките му.

# 2 498
На мен не ми е странно, че Джаферович не сбърка. Странно ми е, че всички останали вкупом сбъркаха, и то с един и същи цвят. Не съм привърженик на теориите на конспирациите, но... чак пък такава случайност?!? Освен да са преписвали един от друг, това е единственото логично обяснение за мен.

# 2 499
  • София
Пояснявам за тези, които не с разбрали, защото се пише, Злата коалиция ; Умните и Силните

Коалицията на силните и коалицията на умните тръгна от Алекса, когато пристигна при Супергероите.
Култов коментар, който много ми допадна и започнах да ги наричам така, а и не само аз. Силните са той, Цецо, Вики и Гого. Умните са Мани, Фейгин и Илиян. Сега ясно е за всички, че и в двете коалиции има и силни и умни, както и обратното, няма такива. Но така остана и е готино. Не виждам нещо лошо, напротив.

За Злата коалиция.
Това е идея на Туджаров, която също много харесах и като гледам също се наложи не само тук.
Те си се кръстиха 'Светата троица' и така и ще си остане завинаги във фолклора на ИВ, ама за разнообразие започнах да им викам, 'Злата троица' Не че са наистина 'зли' Аз не виждам такова нещо, напротив. Но е готина игра на думи. И други също го използват.

Това са типичните форумни каламбури. Simple Smile

# 2 500
Обяснението е просто - Ралица с приказките си ги е объркала. Водещия винаги говори в такъв момент за цветове и форми, не се случва за първи път както в Игрите, така и в Сървайвър. Просто системата за помнене на Жени е бил най-удачна и тя е била най-концентрирана.

# 2 501
  • Другата България
На мен не ми е странно, че Джаферович не сбърка. Странно ми е, че всички останали вкупом сбъркаха, и то с един и същи цвят. Не съм привърженик на теориите на конспирациите, но... чак пък такава случайност?!? Освен да са преписвали един от друг, това е единственото логично обяснение за мен.
Точно заради това аз си мисля, че нещо ги е подвело, че плочката е именно последна. А и ако са метнали по едно око към другарчето....

# 2 502
И тази игра може лесно да се манипулира: Ралица казва ,,каква е последната плочка”, хората си мислят за поредната, Джаферович е предупредена, че ще се пита за последната и хоп. 🙂 запомнила си е плочките иначе спроед мен, справи се, просто е възможно да е била предупредена за клопката.

# 2 503
  • Другата България
Ралица каза “предпоследната“.
А те са мислили за последната.

# 2 504
За играта с плочките - дали е забранено от правилата да си ги подредят долу до тях като чуят комбинацията? Никой не го правеше, явно не може. Но не виждам защо да не може човек да си държи ръката върху цвета на следващата и няма шанс да се обърка какво следва, каквото и да говори Ралица. Вече за цялата комбинация няма да помогне, но обикновено колебанието е точно преди да поставяш - синьо или зелено беше?

Общи условия

Активация на акаунт