💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 221
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Горките момичета. Broken Heart Илиян спечели нещо безценно от това предаване, а именно - тяхното приятелство.

# 2 716
Цецо, сладурче, нали щеше да кажеш истината за това как постъпи на битката? Ама не си май много смел като си сред останалите, особено като си се хванал за полата на Алекса и Вики. Ама най са ми любими такива мъжкари! Чакам само да се махнеш, че да ми е спокоен уикенда Simple Smile

# 2 717
  • София
Ами Генчо и Георги сами си казаха, че Илиян е бил най-нестабилен и се е клател от самото начало... Айде да не се оправдава със страшния саботаж от Цветан.
Ето, че има разни случки, за които не знаем. Как се е бил затворил Касим и той го изкарвал?!

Нямаше нужда да набиват канчетата на Мани и Фейгин сега, и без друго им е кофти.

Илиян с великия си план за разпадане на племето... няма що, всички останали искат да се запазят племената им, той работел за разпадане.

# 2 718
  • София
Искам да има плуване

# 2 719
Не се пие от водата, с която изпращаш човек да му върви по вода Алексиоооо, Алексиоооо Simple Smile

# 2 720
Другите трима да не би да не искат да излязат останалите и да ги отстанят? Буквално го казват? Да не говорим и как се държат с тях, ръсят агресия отвсякъде.
Колко е щастлив Илиян ако успее племето му да се разпадне. Уаууууу какъв "отборен" дух и спорменство. Тройката А, В и Ц си имат кусури, но и злата троица не им отстъпва. Едните са първични и шумни, другите тихи и подмолни.
Не очаквах Цецо да издържи толкова, браво, че не се предаде.

# 2 721
Обаче не ни излъчват доста интересни неща. Нещо е имало и Касим се е бил затворил в стаята си и Цецо го е изкарал.

И на мен ми направи впечатление това. Някой знае ли нещо повече за тази случка? Rolling Eyes

# 2 722
  • Пловдив
Аз пък адмирирам желанието на Илиян да не остави момичетата в нищото и да се опита да им осигури гръб, дори и след като напусне играта.
На Илиян изобщо не му пука за момичета. Той от ден едно плете интриги и коалиции. Огледа се и бързо прецени, че момичетата са млади и неопитни, наговори им един куп глупости, поигра си със страховете и притесненията им и се представи като техен защитник. Всъщност обаче през цялото време се криеше зад тях и минаваше между капките. Такива като Илиян, комплексирани, подли и нещастни душици в пустинята да ги видя, вода няма да им дам да пият.

# 2 723
  • Другата България
Колко е щастлив Илиян ако успее племето му да се разпадне. Уаууууу какъв "отборен" дух и спорменство. Тройката А, В и Ц си имат кусури, но и злата троица не им отстъпва. Едните са първични и шумни, другите тихи и подмолни.
Не очаквах Цецо да издържи толкова, браво, че не се предаде.
Именно. Има една теория, че всеки симпатизира на хората, с които би се отъждествил лично. Не знам колко е вярна, за мен лично е съвсем на място. Няма как да харесам Илиян и Мани, никакъв шанс.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:24 от Merri_An

# 2 724
  • Където морето целува небето...
Цециии, е тука си остана, Великане! Сигурно още рови на плажа... Груба съм, но това си заслужава.

# 2 725
Цветан няма шанс в тази игра. Никакъв.

# 2 726
Айде Цецко.. Мачкай! Grinning Готова съм за новите ти рекорди! Покажи ни комплексните ти качества.

# 2 727
  • София
Ай, Генчо не го бива в частта с доминото...

# 2 728
Мен пък ме изкефи как помогна на Илиян. Онзи си го потърси и трябваше реално и за хващането с 2 ръце да го дисквалифицират.
А този план да си разпадат племето не го разбирам. Мръснишки ми е
И на мен не ми допада съвсем, но реално това е играта и те като част от малобройната коалиция само това им е спасението. В този ред на мисли защо да пазят някакъв криворазбран сантимент към племето, когато съществува вероятността след обединение да бъдат пак номинирани до дупка. Разбирам ги.
Много са им токсични отношенията.

# 2 729
Хаха битка с воден елемент, Цецко наистина вече няма шанс тук.
Спортсмен на годината.

Общи условия

Активация на акаунт