💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 278
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 700
АХ, КАК ме дразни Алексио, само как ме дразни !

# 2 701
  • Варна
Алекса, Алекса...

# 2 702
  • Другата България
А, оказва се, че Илиян не бил чак толкова комплексен! Джизъс!
Чак Гого го казва, да не говорим за Алекса.

# 2 703
Това беше славният момент на Цецо. Ако не бяха простотиите след съвет щеше да ми липсва

# 2 704
Браво на Илиян, че остана зад Мани и Фейгин дори отпаднал. Такива играчи харесвам - мислещи, отдадени, лоялни на коалицията си. Жалко, че не продължи нататък, но пък нямам търпение да го чуя в подкастите - от тази коалиция изтича най-много информация за неща, които не са ни показани от Великия Алекса.

# 2 705
Естествено не каза, че нарочно му е клатил за да отпадне. Жалко малко човече в огромно туловище.

# 2 706
  • Където морето целува небето...
Ужасни са и Алекса и Виктория! Енергийни вампири и агресори, ама явни агресори. После ми говорете колко е мил Алекса и че не агресира.

# 2 707
Е Цеци доказа ,че освен сила и точност има и баланс.😁 Ама на следващата битка е Аут .Абсурд е да пребори Гената и Жорето.
   И Браво на Илиян ,че дори и излизайки се погрижи за момичетата.

# 2 708
  • София
Алекса иска да каже, че Цветан се е представял по-добре от Илиян на арената ли? Trollface Демагогия е винаги решението, когато липсват аргументи.

А когато слушам и виждам Виктория разбирам как се е зародила мизогинията, защото...

# 2 709
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Колко е щастлив Илиян ако успее племето му да се разпадне. Уаууууу какъв "отборен" дух и спорменство. Тройката А, В и Ц си имат кусури, но и злата троица не им отстъпва. Едните са първични и шумни, другите тихи и подмолни.
Не очаквах Цецо да издържи толкова, браво, че не се предаде.

# 2 710
Оф Алекса… Мани пита къде е сгрешил, Алекса - в грешната коалиция бил… ами само те са правилната коалиция моля ти се. И Алекса се опитва да вмени на Мани мнение - просто смята Цецо за слабо звено, което е така. Виктория и тя - Цветан бил тука, не бил слабо звено, мачкане… и като застане като мутреса. Фейгин ще се разплаче, егати манипулаторите. Нямам търпение Цветан да излезе.

# 2 711
Сините са пътници в понеделник при тези отношения в племето. И ако играта има сериозен силов елемент са пътници.

Вече и Вики ме дразни, защо трябва да вика в нормален разговор ? Повишаването на тон по никакъв начин не засилва аргументацията  на човека.

# 2 712
Слушайте диалога между Мани и Фейгин в момента, Виктория е 1:1 като майка на малко дете, която го защитава в детската градина, щото другите деца го нападат. 😂😂😂😂Даже позата на Цецо е такава. Много им дадохте гимназия, в детската са.

# 2 713
плъх си цветанее, дано паднеш

# 2 714
Обаче не ни излъчват доста интересни неща. Нещо е имало и Касим се е бил затворил в стаята си и Цецо го е изкарал.

Общи условия

Активация на акаунт