💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 314
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 745
Поне с освобождаването на гумата очаквам Цецо да е пръв Grinning

# 2 746
Има нещо много важно, с какво започваш, когато трябва да изброяваш- с доброто или лошото. Илиян почна с второто и е показателно, кое му бе по-важното, да накаля останалите, вместо да похвали момичетата.

Генчо дано този път е по-успешен с топчето, вече има опит и към края успя горе-долу да му хване цаката. Да видим дали победата ще е за топчето или за Гената Joy

# 2 747
Оказва се, че Илиян е имал план за разпадането на племето. Благодаря, но такъв човек можем да си представим какъв приятел е. Имаме колектив, вместо всеки член да се бори за него, да бъде част от екипа, то това чудо иска да го разпилее. Усетих го още на първата завера, тъкмо бяха победили на териториална битка, а той ровеше и настройваше. Мануела е същата. Вземам си думите за дразнещия брат, този човек е просто олицетворение на разрушителното. Дано да не се доближи мен и семейството такава личност. Не като Виктория, ами сто пъти по-зла ще стана. Направо няма да му разклащам въжето, ще го гоня до дупка.
Но какво трябва да е преживяло това момче, че да е станало такова?

# 2 748
А Гого на какви наркотици е да не вижда пътите, в които Цецо ги е прецаквал, но за Илиян веднага е готов с аргументите? Сори, знам, че е мега фаворит тук, но не може читав човек да дружи с тия агресори, интриганти и злобари. Не му е чиста работата и на него.
Хубаво е, че Сините вървят с големи крачки към разпадане.
Така поне ще намалеят негативите, които започва да трупа Гого като част от този алианс.

# 2 749
Аз също харесвам Илиян, Мани и Фейгин. А освен безполезен Цветан е и лъжец. Изобщо не се "похвали" как е помогнал на Илиян да падне. Като е големия мъж да беше си казал. И да миналата седмица му подариха победата. Смятам, че и Касим щеше да го бие.

# 2 750
  • София
Горките момичета. Broken Heart Илиян спечели нещо безценно от това предаване, а именно - тяхното приятелство.
Не се знае колко дълго, обаче... С това подмолно характерче...
Тук просто му бяха необходими! Ако няма интерес от тях навън, ще им е приятел от ден до пладне.

# 2 751
Чак ми се иска да видя Алекса, Елица и Вики в едно племе. Това ще е апокалипсис. Joy Даже Мира може да съжали.

# 2 752
  • Другата България
Аз пък адмирирам желанието на Илиян да не остави момичетата в нищото и да се опита да им осигури гръб, дори и след като напусне играта.
На Илиян изобщо не му пука за момичета. Той от ден едно плете интриги и коалиции. Огледа се и бързо прецени, че момичетата са млади и неопитни, наговори им един куп глупости, поигра си със страховете и притесненията им и се представи като техен защитник. Всъщност обаче през цялото време се криеше зад тях и минаваше между капките. Такива като Илиян, комплексирани, подли и нещастни душици в пустинята да ги видя, вода няма да им дам да пият.
Не бих могла да го кажа по-добре, много пъти съм го казвала и писала точно същото, без последното изречение. Илиян се интересуваше само и единствено от личното си напредване и движение в играта, на гърба на две малки момичета, които умело манипулираше на база  лични чувства и някаква псевдо загриженост. И това сегашното, с Генчо, УЖ за да спаси Мани и Фейгин и от загриженост към тях, всъщност е неумело прикритие на злобата и едва ли не желанието да се провалят другите, тъпо замаскирана омраза с любов. Ниска топка, много ниска.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:16 от Merri_An

# 2 753
А Гого на какви наркотици е да не вижда пътите, в които Цецо ги е прецаквал, но за Илиян веднага е готов с аргументите? Сори, знам, че е мега фаворит тук, но не може читав човек да дружи с тия агресори, интриганти и злобари. Не му е чиста работата и на него.
Ако съдим по гласа му, трева със сигурност. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 На сериозната страна на въпроса обаче и аз се боя, че нямам обяснение. Ама ми е симпатичен този шейх все още и това си е. 😂😂😀

# 2 754
На Цецо, Алекса и Виктория да не би целта им е да не изгонят останалите? Виктория буквално каза, че няма да си тръгне докато не ги изгонят. Само че те действат с много повече агресия. А Мани и Илиян просто имат еднакво мнение кой е слабо звено в отбора, а и Алекса и Виктория яко дразнят.
Ами не мога да ги харесам Илиян и Мани. Мани поне в битките се представя на ниво, а Илиян... много шум за нищо. Дребна душица, целта му била разпад на племето.

# 2 755
Не знам откога му е меракът на Илиан за разпад на племето, дали отначало, ама извинявайте, и аз да съм с А, В и Ц ще мечтая да се разпаднем и да ида някъде другаде...

# 2 756
Очаквам епична битка!

# 2 757
  • Брюксел / София
Изобщо не понасям Илиян, но ми направи добро впечатление как до последно се опита да помогне на фейгин и мани. Остана верен на коалицията си.
Цецо изненадващо се представи добре в играта, но е кофти човек, без реална самоооценка.
Алекса е страшен примат, не разбирам как Елица е с него, но за всеки влак си има пътници.
Виктория е отврат: на черното казва бяло. И на нея не й се вярва, че Цецо може да победи гената и гурмето, но нарежда и тя като свекърва!
Гого се дъни и той: няма как да каже, че Илиян е по слаб играч от Цецо…
Изобщо сините са тотал щета и разпадането им е закономерно.

# 2 758
  • София
Горкият Генчо, май му причерня като чу за топчето и доминото.
Той я е играл , защо пак му  я дават?
Това си е предимство за него.

# 2 759
Не исках Илиян да си тръгва.
За Цецка нямам думи.
Позор. Да го затворят с 5 обиколки и да падне позорно.

Общи условия

Активация на акаунт