💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 109
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 850
Христос ли? Заради Джийзъса ли?

Хахахах как се изхилих, направо изгрухтях като салът на Генчо се затвори като мида и го хлопна по главата.
Димо днес пак е в стихията си. Нещото на Генчо вика Smile
Да кажа, че само заради теб стискам палци на Цецо и краката му Smile Blue Heart

П.п. Цецо в играта ли е още, изчезна някъде.

Хахахах Hug много мило Trollface

Доста хубави кадри имаше за мен, като любим до този момент ми е "Цецо обяздва сандък", то прасци, то бедра, направо се нагледах. JoyJoyJoy
Мондей, радвам се, че някой се е накефил на днешния епизод.
Мен ми беше мъка бедстването на Цецо във водата. Останах си с някакво добро чувство към недодялания великан. Мисля, че взе максимума в играта и навреме си тръгва.

# 2 851
Айде бе Генаааааа , цЕл сезон тА плюя, да се махаш, сега два часа за теб викам , събудих комшиите, а ти ..топките си не можеш да оправиш

# 2 852
Защо Жорката е Гурме ? 😄

Генчо да се размърда , че ме притеснява …

# 2 853
Цецо щеше да събаря другите като домино. Май доминото ще събори него Joy

# 2 854
Представяте ли си Цецо да остане?! Ще е голям цирк Simple Smile

# 2 855
Някой може ли да ми каже Алекса откъде има 400 гроша? Влезе с 200, 100 от елиминационната капитанска, 50 от тази седмица иии…?

# 2 856
  • София
Браво Жоре!
Топ победа. Доминото бе по-трудно от онова на Гого и Валери
А и върху пясък е по-трудно да се тича.

# 2 857
Това, което с Цецо се случи днес във водата мога да го сравня само с лечебните бани на Мани от миналия сезон и Алекс и Чудомир от сезон 2.

# 2 858
  • София
Браво на Георги! Bowtie

# 2 859
Цецо върна услугата на Генчо. Ако беше останал Илиян на тази битка, според мен Генчо щеше да виси на косъм.

# 2 860
Остатъка от играта за понеделник ли остава?

# 2 861
  • Другата България
Георги е супер позитивен пич. Цялото домино му се срина, а той:  - Няма да се плашите! И започва отначало с нестихващ ентусиазъм Simple Smile
Именно. Много приятно и позитивно момче, с приятно представяне на терена.
Пълна противоположност на ехидната физиономия на Илиян, като цялото му представяне.

# 2 862
  • София
Чао, най-комплексният! Hug

# 2 863
Голям кеф. Толкова ти е лимита,да. Нямам търпение за физиономиите на Алекса и Виктория. Жалко, че и Гого е с тях. Реално той може да обърне играта.

# 2 864
Браво на Георги.
След леките проблеми с изваждането на гумата поведе и не изпусна лидерството през цялото време. Заслужена победа.

Браво на двамата червени, които се подкрепяха през цялото време на терена днес.

Браво и на Генчо за убедителното второ място. Но в конкуренцията на несъстоятелния Цветан не е чак такова постижение.

Доволен съм, че Цветан е елиминиран. По-добре късно, отколкото никога. За мен се задържа по-дълго в играта, отколкото заслужаваше.

Общи условия

Активация на акаунт