💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 302
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 835
Цецо със заявката за силов играч, се оказа, че е по-добър на баланс, а на сила - никак. Но на плуването е направо трагичен.
Георги ги отвя и без предимството. Но ме кефят отношенията им с Гената.

# 2 836
То пък щото Алекса не е подмолен... Това че намила непрекъснато и крещи не означава, че е честен и откровен

# 2 837
Христос ли? Заради Джийзъса ли?

Хахахах как се изхилих, направо изгрухтях като салът на Генчо се затвори като мида и го хлопна по главата.
Димо днес пак е в стихията си. Нещото на Генчо вика Smile
Да кажа, че само заради теб стискам палци на Цецо и краката му Smile Blue Heart

П.п. Цецо в играта ли е още, изчезна някъде.

Хахахах Hug много мило Trollface

Доста хубави кадри имаше за мен, като любим до този момент ми е "Цецо обяздва сандък", то прасци, то бедра, направо се нагледах. JoyJoyJoy

# 2 838
Сърбина за някой неща може да е Човек, но през повечето време е мръсен лицемер и схемаджия , силно се надявам този човек да НЕ стигне до финала. Супер самочувствие - “той ръководел племето” , голям състезател няма що 🤦♀

# 2 839
Какво си шушукат? На съветите ясно си казват, кого смятат за слаб и номинират него. Аз не бих понесла тиранин като Алекса да ми казва колко пъти съм се преоблякла, че не може да говорим на сянка или че не мога да си взема закуската докато говори. И да ми се крещи насреща. Цветан да ми вика, че съм мишка, защото не съм в неговат коалиция и да се мислят за най-великите.
На Цецо, Алекса и Виктория да не би целта им е да не изгонят останалите? Виктория буквално каза, че няма да си тръгне докато не ги изгонят. Само че те действат с много повече агресия. А Мани и Илиян просто имат еднакво мнение кой е слабо звено в отбора, а и Алекса и Виктория яко дразнят.
Ами не мога да ги харесам Илиян и Мани. Мани поне в битките се представя на ниво, а Илиян... много шум за нищо. Дребна душица, целта му била разпад на племето.
Не симпатизирам и на горе изброените, но моето уважение.... предпочитам да се изправя срещу някой като Алекса и Виктория, които си казват всичко в очите и знаеш какво да очакваш, от колкото пред някой като Илиян и Мани, които ти се усмихват, а после подмолно си шушукат зад гърба ти. Еми не харесвам такива хора и това е!

# 2 840
Коментарите на Димо днеска къртят обаче 🤣🤣

# 2 841
Генчо ще го сънува това топче  Joy

# 2 842
С това топче както и на тримата им пречат ръцете ще е доста оспорвано. Корабокрушенецът Цеци обаче е с две леви и съвсем го няма никакъв.

# 2 843
В Мануела и Илиян не виждам много интелигентност, по-скоро лапешки мурафети. Интелигентни хора около мен с лопата да ги рина, харесвам хората, които ще дойдат, ще ми кажат всичко в лицето, пък ако ще и да не ми харесва. Това ценя. И да вика все ми е тая. Нервни са хората, на такива неща не се връзвам. Ако от едно викане и каране се  плаша, по-добре у дома да си седя.

За мен пък викането е простащина и агресия, нормалните интелигентни хора нито викат, нито толерират такова поведение. Да кажеш и да викаш са коренно различни неща

# 2 844
Аз наистина съм объркана как точно Мани и Илиян са злобни, манипулативни или лицемерни. Буквално всичко, което са казали изпълниха и действаха точно както бяха обещали. Не виждам за какво трябва да дължат нещо на хора, които освен да ги наричат слаби, утайки и прочие. Верни са на собствената си коалиция, даже повече отколкото много други биха били.

Наистина си мисля, че гледаме различни предавания, ама това че Вики и Алекса крещят мнението си в лицето на хора, които видимо са разстроени, не виждам как ги прави "искрени и открити".

Димо тая вечер е просто в разгара си. Според мене и той е в шок от това, което вижда.

# 2 845
На Цецо, Алекса и Виктория да не би целта им е да не изгонят останалите? Виктория буквално каза, че няма да си тръгне докато не ги изгонят. Само че те действат с много повече агресия. А Мани и Илиян просто имат еднакво мнение кой е слабо звено в отбора, а и Алекса и Виктория яко дразнят.
Ами не мога да ги харесам Илиян и Мани. Мани поне в битките се представя на ниво, а Илиян... много шум за нищо. Дребна душица, целта му била разпад на племето.
Не симпатизирам и на горе изброените, но моето уважение.... предпочитам да се изправя срещу някой като Алекса и Виктория, които си казват всичко в очите и знаеш какво да очакваш, от колкото пред някой като Илиян и Мани, които ти се усмихват, а после подмолно си шушукат зад гърба ти. Еми не харесвам такива хора и това е!
Ами те не им дават думата да се изкажат. Изправят се и викат, викат като отвързани и накрая - няма смисъл да говорим по темата повече.

# 2 846
  • Брюксел / София
“Силният” играч Цецо да се скрие някъде: да си вземе дълга и продължителна отпуска и да не се показва.
Неговата работа е “спаси отбора от победа”.
НО няма по-забавен епизод от този: рева от смях с тоЯ Цецко…

# 2 847
Георги е супер позитивен пич. Цялото домино му се срина, а той:  - Няма да се плашите! И започва отначало с нестихващ ентусиазъм Simple Smile

# 2 848
  • софия
И сега Цецо бие Гената, хахахаха. Представяте ли си леля Гена как ще преживее това. Направо ще хване цялото съоръжение, барабар с топчето и ще го навре там дет слънце не огрява на Димо. А той завалията, освен да вика "Ииии, да! Какъв неочакван обрат!" друго не му остава. Поне най - накрая ще го каже на точното място.😁

# 2 849
Дам, затворените в една стая Алекса и Виктория мислещи как да прекарат Мани и Фейгин да гласуват за Касим като най-слаб, а те да ги преметнат и да гласуват за Илиян.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт