💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 314
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Варна
Браво на Георги и Генчо, че си помагат. Simple Smile

Цецо мен да хваща пътя.

# 2 821
Цецо голяма излагация 😂

# 2 822
  • Брюксел / София
На Цецо тази игра трябва да му е визитка: няма толкова безполезен човек.
Генчо и гурмето си помагат, мн са готини!
НО Цецо, Цецо е “топът на топовете”, такъв льохман не е имало в нито един сезон.
Имам чувството, че и мани от миналия сезон беше по-добра от Цецо. Поне я биваше на бавните компоненти.
Гурмето радва в тази игра!

# 2 823
  • Където морето целува небето...
Генчо се представи доста зле на тези топчета на капитанската битка. Дано се събере и бие с преднина!

# 2 824
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесва ми как Гената и Жорката си помагат и подкрепят. Толкова по-различно от другите двама сини. Този епизод интригите ми дойдоха в повече. Цецо толкова си може, очакван развой.

# 2 825
  • София
Хахаха, Георги колко е забавен милия
Голяма скица е. Grinning

# 2 826
  • Другата България
Цветан и неговия казан излизат от водата.....Joy

# 2 827
на плочките и топчето ще трябва да викат линейка за Цецо.
ще издъхне на петата плочка Smiley

ааа, спОко. Георги и Генчо ще са приключили, докато Цецо се добута до този пост.

# 2 828
Димо - "Готов ли си Георги?"
Георги - "Ми май не."
Димо - "Ще те изчакам."
Joy

# 2 829
Цецка да си изтрие всички профили и да не стъпва в лайф.
Само като гледам и ми се реве. Толкова безпомощност и не можене.
И този човек има още очи да се показва?

# 2 830
Георги се раздава много. Генчо малко се забави. Цецо дори топчето му хвърчи нанякъде. Надявам се да няма обрат.

# 2 831
На Цецо, Алекса и Виктория да не би целта им е да не изгонят останалите? Виктория буквално каза, че няма да си тръгне докато не ги изгонят. Само че те действат с много повече агресия. А Мани и Илиян просто имат еднакво мнение кой е слабо звено в отбора, а и Алекса и Виктория яко дразнят.
Ами не мога да ги харесам Илиян и Мани. Мани поне в битките се представя на ниво, а Илиян... много шум за нищо. Дребна душица, целта му била разпад на племето.
Не симпатизирам и на горе изброените, но моето уважение.... предпочитам да се изправя срещу някой като Алекса и Виктория, които си казват всичко в очите и знаеш какво да очакваш, от колкото пред някой като Илиян и Мани, които ти се усмихват, а после подмолно си шушукат зад гърба ти. Еми не харесвам такива хора и това е!

# 2 832
Записвам червена точка на Цветан, че стигна до доминото. Не беше много сигурно защото Simple Smile

# 2 833
Цецка да си изтрие всички профили и да не стъпва в лайф.
Само като гледам и ми се реве. Толкова безпомощност и не можене.
И този човек има още очи да се показва?
Елизабет миналата година се покри за един период, след всичко показано от нея.. Да го видим Цецо ще има ли очи или все още смята, че е достоен.

# 2 834
Пред инфаркт съм,ако Генчо падне от Цецо направо спирам да гледам 🤣

Ако наистина се случи,Гената ще си скубе брадата,че му помогна на Гъливер.

Не,не,хора,това не си гледа, не издържам 😂

Общи условия

Активация на акаунт