💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 038
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 300
Като споменахте Мирела.. Та се сетих една тик-токърка, която знае всичко за участниците и развитието на Игри на Волята, защото предните 3 сезона всичко си казваше момичето и беше без грешка, каза, че Мирела била най-голямата късметлийка и вършала на два феоната. Буквално... С двамата най-красиви мъже (цитирам я), като и двамата знаели един за друг. Joy

П.с Клюкаря си. Grinning

# 3 301
  • София
Хмм, прекалено много се говори вече за този Ол Старс.
Неделчо и Туджаров непрекъснато говорят за него във всеки един формат, доста участници също, дали пък не се подочува нещо, мхм.
Ето сега във Фермата направиха нещо подобно, макар че това тяхното не е Ол Старс.

Ще задам и въпрос в следващата анкета, дали искаме Ол Старс догодина или все още не, т.е. още е рано.
Според мен са малко сезони все още, ама интересът ще е огромен, та не знам...
Няма ли как да се направят два формата? Единия Ол Старс, а другия само от нови, непознати участници?

Ваня за Ол Старса

Илина е имала рожден ден, май само Чакалчето се е сетил за нея, ако съдя сторитата. Ест. има и телефони, чатове и т.н.
Да е жива и здрава!

# 3 302
Много нелогични резултати в анкетата до момента.
Темата подкрепя възможен саботаж от Мани, Фейгин и Генчо, но намира постъпката на Цветан за неспортсменска. Странен аршин за мен лично Simple Smile
От едното зависи отпадането на играч, без значение преди това бил ли е вече разклатен или не. Другото е спасение, поне за мен.
Съгласен съм, че последиците са различни.
Но същината на постъпките е еднаква.
Важна е и заявката.
Едните са с етикет на стратези, част от тяхната стратегия е да се включат в други племена, където могат да се включат в по-силни коалиции, тъй като тяхната вече е разпадната. А и да се отърват от двама агресори.
Другите са с етикет "чест и доблест", но скачат по въжето да бутнат съотборника си с думите "мишкар".

По същността си и двете неща са саботаж, но моралните подбуди и обстоятелствата, в които са възникнали, ги превръщат в коренно различни неща.

# 3 303
Заточена съм у дома, Мери, с болно дете, което учи "На прощаване". Вече четвърти час слушам рими и довечера ще сънувам Ботев, вместо Гого, та в момента съм зла и нямам никаква милост към четящите тук. 😁

Впрочем, смятам, че Илиан съвсем целенасочено вбеси Цецо с репликите относно подарените победи /доста тъпо беше това/, затова Цецо го насади на пачи яйца.
Колкото до Виктория и поведението и - аз също го отдавам на спорта. В него няма място за нежни души и ако има такива, те бързо се отказват. Онези, които остават, имат точно такъв начин на  изпускане на парата, като всички от отбора са наясно, че не е нищо лично. Още в началото на сезона споменах, че Виктория не може да излезе от обувките си и пренася спортните навици във формата. За да е ясно - не упреквам или защитавам, само пояснявам защо според мен се държи така.

# 3 304
Продукцията трябва сериозно да промени нещо относно безопасността на играчите. Повечето от тези хора си изкарват прехраната със спорт, изобщо не е ок така да ги контузват на арената. Някой ден като нищо ще стане сериозна беля с някой участник...

В тази връзка каква е вината на продукцията, че Джаферович си премаза ръката? Ако тя не се е пазила и не е внимавала, в случая няма как да е виновна продукцията. Многократно ги предупреждават да се пазят.
Игрите са ясни, а част от травмите очаквани, щом са там значи са готови и са го приели, че в един момент ще се случи.
Разбира се, в определени ситуации продукцията носи отговорност ...

# 3 305
Aaliyah13,
Няма смисъл да го хабим момчето за спасител! Hug
Имам големи планове за него. Ако/когато го прецакат и не спечели, ще пиша по-обстойно. С помощта на Дяволо, Мери Ан, Есме и всички други запалени фенове на Гого можем да направим нещо с него. Blue Heart

Да му запълним графика за тренировки до края на следващата година? Smile

Шегувам се. Но съм готова да подкрепя всички планове, включващи подкрепа за Гого. Бройте ме в редиците.

# 3 306
Скрит текст:
Темата подкрепя възможен саботаж от Мани, Фейгин и Генчо, но намира постъпката на Цветан за неспортсменска. Странен аршин за мен лично Simple Smile
От едното зависи отпадането на играч, без значение преди това бил ли е вече разклатен или не. Другото е спасение, поне за мен.
Съгласен съм, че последиците са различни.
Но същината на постъпките е еднаква.
Важна е и заявката.
Едните са с етикет на стратези, част от тяхната стратегия е да се включат в други племена, където могат да се включат в по-силни коалиции, тъй като тяхната вече е разпадната. А и да се отърват от двама агресори.
Другите са с етикет "чест и доблест", но скачат по въжето да бутнат съотборника си с думите "мишкар".

По същността си и двете неща са саботаж, но моралните подбуди и обстоятелствата, в които са възникнали, ги превръщат в коренно различни неща.
Съгласен съм с аргументите и извода ти.

# 3 307
  • Стара Загора
Не съм изчела всичко, но да си кажа: Омръзна ми откритите хора да бъдат наричани злобни, просто защото си
казват всичко-Виктория например. А потайните, подмолните да минават за културни, че даже умни защото са прикрити и не си изказват двуличието на глас, като Илиан. Виктория е злобна, защото се конфронтира с тримата, а Илиан може да доносничи за нещата от племето и да крои планове да саботират собственото си племе? Като не виждаме злобичката, изразена с мимика и думи, не значи че не е там, напротив- така е по опасна. Та Илиан и Мани хич не се Света Троица, а Света Злобица ще ме извинявате.

--------
И за "протокола" -   не съм съгласна с нищо от написаното . Не ми се обяснява, всеки има право да тълкува показаното както умее , в зависимост от собствената си личност.
  P.S. Много често участници в TV реалити оправдават поведението си - арогантно, невъзпитано, просташко, невъздържано и т.н. , че те били " СЕБЕ СИ" . И са убедени , че това е голямо геройство.
  Относно Виктория и аз смятам , че поведението й е резултат от спортния живот ( по горе една съфорумка беше писала подробно), но според мен тя не съумяла да осъзнае разликите между живота отвън и играта вътре. За това беше изумена и обидена от първата номинация.
 И разликата между двете коалиции - и Вики, Цецо и Алекс са абсолютно убедени , че са прави, истината е само една и те я изповядват ( даже и сега в лайфовете). Докато Мани, Фейгин, Илиян си личи , че са по- широко скроени, живяли в други среди и не смятат , че да безгрешни, но.... са влезли да играят една игра.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 16:55 от wanconboy

# 3 308
Как ще стане разпределението на играчите от разпадналото се племе? Целият отбор ли ще избира или само капитана? Помня, че Елизабет като се върна от острова на Отшелника, тя избираше хора. Но съм забравила как точно беше.

# 3 309
През последните два сезона винаги Капитана е имал последната дума, но винаги са давали време за обсъждане в племето. Но Капитана оглася решението, като има силата да игнорира мнението на племето.

# 3 310
  • София
Не мога да съставя звезден отбор, едно защото не изгарям от желание за такова предаване, друго, че почти никой не помня от предишните, спомням си най-големите дразнители -  Мани, Катерина лудата. Даже победителя от миналия сезон бях забравила кой е.

# 3 311
  • София
Капитаните на две от племената ще избират.
Племе 1 има първия избор, Племе 2 има втория избор и така.
Имаме жълто племе с 6 човека и червено и синьо с 5 човека.
Т.е. ако жълтите не се разпаднат, то те ще могат да картотекират само 2-ма играчи, ако търсим идеалната симетрия, два нови отбора от 8 човека.

# 3 312
  • софия
За травмите, май Звезди го каза при Чакалчето. Била е леко шокирана, когато е видяла след всяка игра линейките и играчите на опашка пред тях да ги кърпят, лепят и поставят крайници. Та не стига, че са, като герои от войната и повечето още не могат да преборят последиците, а и кофи с хейт ги заливат. Да, факт е, че никой не ги е карал да влизат във формата и трябва да са си направили сметка, но малко разбиране не е излишно.
Скрит текст:
Как ще стане разпределението на играчите от разпадналото се племе? Целият отбор ли ще избира или само капитана? Помня, че Елизабет като се върна от острова на Отшелника, тя избираше хора. Но съм забравила как се случиха нещата точно.
Капитаните избират.

# 3 313
Божкеее, прибирам се и първата ми работа е да седна да пиша. Не вървят на добре нещата Weary
Тъй като забелязвам, че повечето мнения за това кой заслужава да стане Властелинът на този сезон гравитират около Гого и Филип, с малък превес на първия, да кажа, че ми е леко чудно, че мнозинството го вижда като най-комплексния играч (тук говоря само в спортно естество), може би защото сме гледали твърде много филми за нинджи и ги възприемаме като вездесъщи.
И аз харесвам и уважавам много Гого, но като играч в чисто спортните игри не мисля, че е чак толкова комплексен, колкото Филип. Даже и Гената и другият Георги може да се окажат с по-универсални качества от него. Аз го виждам да превъзхожда Фил само в пъргавина и гъвкавост. В нищо друго. Без да съм абсолютно категорична в твърденията си разбира се, тъй като все още не сме видели всичките им възможности.
Ето в какво мисля, че отстъпва, поне за момента - плуване, груба сила, издръжливост (но не на собствената тежест, а като продължително тичане по трасе например), игри с пъзели и игри за памет. Иначе като умения за работа под стрес - и двамата имат психиката за това, тук са равностойни; умеят и да измислят стратегии, за да си улеснят изпълнението на задачата. За баланс не знам, може би Гого по го бива тук, макар че имаше едно гифче с Филип, в което демонстрира невероятен баланс. Обаче баланс на собственото тяло;  за такъв, в който се иска да балансира друг обект, явно не му е чак такава сила.
Та така... стискам палците на ръцете и за двамата, ама за Фил ще стискам и тези на краката. Hands Punch Stuck Out Tongue

# 3 314
  • Другата България
Скрит текст:
Отпадането на един е спасение за друг. Та пак същото. Разликата е само в това на коя страна симпатизираш.
Нещо ми прави впечатление от известно време. Някаква страшна хиперболизация. Малките, невинни момиченца срещу големите и лошите. Мани и Фейгин изобщо не ги виждам слаби и беззащитни дечица. Даже е леко обидно за тях самите това сравнение. И двете доказали се в професията си, силни на терен, прекрасни млади жени. И това как били смазани от големите и лошите. Как точно ги смазаха.  Това, че те си изиграха тъпо картите и предадоха капитанството си е лично тяхна заслуга да загубят част от троицата. Фейгин сама каза, че е симпатизирала и на едните и на другите. Ако са се държали, като великата инквизиция дали щеше да и е толкова трудно да избере за кого да гласува. Няма нищо черно и бяло в това племе. Толкова много нюанси се размиват. Обаче тази агресия, която се излива тук към "агресиращите" ми е доста по сбъркана. От три монтирани кадъра се правят заключения и крайностите до които се стига са доста плашещи.
Много, ама много съм съгласна с написаното.

Общи условия

Активация на акаунт