💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 175
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 915
  • София
От Светата троица единственият човек, на когото може да се разчита, е Илиян. Наивно е от страна на Александра, да мисли, че не би била на дъното на противниковата коалиция, само защото Цветан ѝ е направил комплимент.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:33 от La Vikinga

# 916
Ох, Михаела....Жал ми е, искрено.

# 917
  • Другата България
Жени е много "забавна":

Пред мъжете: Няма женска коалиция.
От самото начало: *към жените* Трябва да си направим коалиция, иначе ще ни изгонят една по една.

Пред мъжете: Аз нямам против Фифо.
На синхроните: Аз съм против Фифо от ден едно и си играя играта срещу него.
А, и пред Фифо: “То и аз така....“ - когато Фифо ѝ каза, че не е мислил да я номинира нея тази седмица /и му вярвам/.
Хитрата сврака, с двата крака. Ще си изчакам търпеливо.

Ех, Мише, Мише.......

# 918
Илиян, докато натискат Фейгин заедно с Мани: "Ние не те натискаме" Neutral Face

# 919
Джафата, тотален егоист. Как ще се откаже....я по- добре всички да страдат, отколкото ,,да направя Фифо капитан", ,,аз, аз...", как щяла да се откаже, като вчера казала друго. Ами така, както за доста други ,,заявки" се отрече. Даже не може да проведе разговор директно с Филип,а праща друг. Веднага взе решение като разбра,че няма да я номинират Simple Smile Никакво достойнство и грам морал няма тази женичка.

# 920
Ако съм на мястото на Ваня, вече сериозно ще ревнува от Фифо Joy

# 921
Ако целта на Жени, влизайки в предаването, е била да покаже на цяла България какъв прекрасен човек, майка, спортист и стратег е ...  Нямам думи!

# 922
Леле, голям дзвер тая Женя! Satisfied Горките жълти!

# 923
  • SF
Вашият Фифо малко се офифи...

# 924
Сърбинът пак ще псува и истерясва на терена. Rolling Eyes

# 925
Е то с толкова познати, и послушни хора в племето остана и да не командири 😂И тя ще си намери майстора

# 926
Хахаха на Илиенча и Мани им приседна.😁😁😁 Мани пък и тя..  на нея когато и се печеше д...то , даде вота си за Алекса, а сега Фейгин да помнела кой са и приятели....То " пишман "от такива приятели..

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:26 от Joy 05

# 927
Сърбинът пак ще псува и истерясва на терена. Rolling Eyes
Поне да си псуваше на сръбски, че да не го разбираме, както беше казал Илиян Grinning ..

# 928
Ох, Михаела....Жал ми е, искрено.
Чакалчето веднъж каца на рамото...

# 929
  • SF
Няколко факта.
Жени мина по арката на мястото на Лефтеров.
Жени с кървава ръка първо предаде щафетата на Фифо, преди да клекне и да се превие от болка.
Жени превързана се върна да помогне на племето с каквото може.

Ако Гого или Фифо бяха направили всичко това снощи какви ли щяха да са коментарите Simple Smile

Сега кротко отивам да се срамувам заради написаното в ъгъла и си посипвам главата с пепел Simple Smile

Стига, де! Прав си.

Общи условия

Активация на акаунт