💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 177
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 900
Мани и Илиян пак обработват Фейгин.

# 901
Евала на Фифо и Жени, тва е. Аз съм мега доволна от това развитие.

# 902
  • София
Жени лавира, както си реши. Филип, когато иска да гарантира, че няма да се "стреля" в негова посока, се обръща към Жени. За мен е ясно кой "контролира" играта от началото, без значение дали на зрителите им харесва или не. Никой друг в останалите, както и в това племе, не е в същата позиция.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:24 от La Vikinga

# 903
За мирелка никой не мисли до степен, в която тя два пъти за минута трябваше да каже “ами аз/?” 🥲🤣

# 904
  • Брюксел / София
Джефврович е много долен човек. Никой не е виновен, че тя се контузи. Сега Лефтеров ще й осигури комфорт като говори с Филип.
Филип е много свястно момче. А, тиЯ са такива боклуци: тъпо щяло да бъде да номинират джеферович, а е много умно Филип да е все номиниран. Лефтеров е в ролята на “посредникът ни е лайно”.

# 905
Ха, да бе, баш си я натискат Мани и Илиян, това си абсолютна манипулация.

# 906
Не разбрах - ако има отпадане, отпада Филип. Ако има гласуване, гласува Евгения. Кой ги определя тези правила? Не чух продукцията да казва какво е решението в този случай, просто Евгения налага свои правила.

# 907
Жени е много "забавна":

Пред мъжете: Няма женска коалиция.
От самото начало: *към жените* Трябва да си направим коалиция, иначе ще ни изгонят една по една.

Пред мъжете: Аз нямам против Фифо.
На синхроните: Аз съм против Фифо от ден едно и си играя играта срещу него.

# 908
Учудвам се, че на този етап и след като много пъти са видели как действа Джаферович, който и да е от жълтите ѝ има доверие за каквото и да е било.

# 909
Да, контрола на Жени е впечатляващ, даже и в това положение в което се оказа.

# 910
Жени лавира, както си реши. Филип, когато иска да гарантира, че няма да се "стреля" в негова посока, се обръща към Жени. За мен е ясно кой "контролира" играта от началото, без значение дали на зрителите им харесва или не. Никой друг от останалите, както и от това племе, не е в същата позиция.

А е толкова лесно да се обединят срещу нея и да си останат двете с Мирелка коалиция. Какво се сучат и гърчат всички? Нищо не й дължат, еле пък Филип.

# 911
Обаче ей това имах предвид като казвах вчера, че Филип превъзхожда Гого в социалната игра. Хем постъпи достойно и като мъж, обещавайки, че няма да номинира Джаферович, ако победи, а всички знаем, че си го заслужава предвид как се държи с него, хем сформира нова коалиция и обърна палачинката в негова полза- но чисто. Умен е Фифо.
П.с, продължават да наглеят: Пращат го на пангара и буквално МУ НАЛАГАТ да избере предимство с тия натяквания. Трябваше да е с главни букви предното ми изречение, определено.

# 912
Илиян и Мани играят много к..венски. Фейгин или е адски наивна, за да им кълве на манипулациите или е прекалено умна, за да се прикрива. Ще видим.
А Джаферова си е гад. Не мисли какво е добро за племето /то па едно племе.../, а какво на нея ѝ харесва. Ами гад е.

# 913
Фейгин милата много наивна и глупавича.Сега разбирам защо са се взели с Жорката Sweat Smile. Лика прилика са си .

# 914
Много е грозно това натискане от страна на Мани и Илиян. Оставете на мира това момиче. Свястна и мила е. Поне така изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт