💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 787
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 210
Абе важното че са запазили добри отношения, че си купонясват. Чудо голямо че са били на чалготека и вият с музиката. Утре може и Рамщайн да слушат или Моцарт. Това няма никакво значение. Виждам група млади хора, приятели които се веселят. Бих казала че много малко хора не са го правили. Познавам и лекари и учители и други иначе образовани хора дънили се на чалга и пяли със Софито, Камелия и други от жанра

# 211
И аз не виждам нищо фрапантно … даже ме учудват някои реакции тук . Не подкрепям прекалените начини за разпускане граничещи с глупост , но в случая просто се забавляват на ретро фолк .
Аз съм в групата 30+ и , ако отида на дискотека също бих танцувала на тази песен .

Зори и на мен ми се вижда променена , но не много . Мисля , че има хеалурон в устините и с хубав грим , на снимките изглежда до-добре .

Филип не бих нарекла красив , камоли най-красив в предаването . Не е мой тип , нито в тяло , нито в лице . Приятелката му също не ми допада .
Като състезател обаче е страхотен .

Гого 💙 изглежда ми добряк и ми е много сладък , нежен , само този глас е леко дразнещ ,но на фона на външността не се забелязва особено 😄

# 212
Приятно изненадана съм, че Гого не слуша такава музика и не ходи на чалготеки.

# 213
Много странно, че на съветите миналата седмица не дадоха шанс, нито на червените /Георги и Генчо/, нито на Алекса да си изтъргуват грошовете... Всъщност май скоро не е имало предложения от страна на Ралица

# 214
  • София
Много странно, че на съветите миналата седмица не дадоха шанс, нито на червените /Георги и Генчо/, нито на Алекса да си изтъргуват грошовете... Всъщност май скоро не е имало предложения от страна на Ралица
По спомен Виктория получи подобна оферта, но беше съвсем в началото. Не се сещам за друг случай?

# 215
  • София
Гого + лосТовете = ВНЛ

# 216
Лелеее, колко сте изписали. Аз съм долно животно, пуснах мухата за палатките и легнах да спя. Trollface

Искам да отговоря на доста мнения. Започвам с това, че не съм гледала специално атрибутите на момчетата, загледах се когато видях, че започваха да се държат неловко, да се въртят и да гледат стреснато. Езикът на тялото ги издаде и двамата.  Единият сте го познали, той чак гледаше виновно. Другият не е Касим, може и при него да е имало, де, но аз не съм видяла. Не смятам да споделям кой е и кога е било от уважение към тях като личности. Също така нямах предвид продукцията да им дава нещо/хапчета за подтискане на сексуалните пориви, това пък вече ще е пълно зверство. Още повече, че ерекция далеч не се получава само от сексуална възбуда. Възмущението ми е към продукцията, защото можеше тези моменти да бъдат изрязани, а не камерата да приближава, защото макар и за две-три секунди имаше акцент към четала. Също така, да, не бяха лабави гащи, жълти екипи и т.н., бяха си еректирали членове.

И сега малко цитати и отговори:
Гого във визитката казва, че е хиперактивен. Това може да се свърже и с нежеланието и дори непоносимостта към дрехите, които те ограничават.
Абсолютно съм съгласна, и аз съм хиперактивна и не понасям много дрехи по мен. Особено по врата, направо не ме ограничава, а ме души. Та го оправдавам Гого, ако ще и гол да тръгне.

Някои хора просто си имат от всичко по много 🤣 Те не са виновни 🤣 Когато природата е сипвала с големия черпак те са минали два пъти по погрешка 🤣🤣🤣[/b]
Нашият човек докато се е редил два пъти там си е изпуснал реда за височината Grinning

Има много младежи, умни, способни, които не влизат в такива коптори, но се занимават със спорт и се грижат за себе си. Не пушат, не пият, не се тъпчат с лекарства.
Къде ги тези младежи? Защото и аз съм такава, кракът не ми е стъпвал никога в дискотека. Но като се изтърва да си призная и ме гледат като полезно изкопаемо. Joy За съжаление масово младите хора са по чалготеките, а както знаем чалга културата не прощава.

И те така, мили мои Hug

# 217

И сега малко цитати и отговори:
Гого във визитката казва, че е хиперактивен. Това може да се свърже и с нежеланието и дори непоносимостта към дрехите, които те ограничават.
Абсолютно съм съгласна, и аз съм хиперактивна и не понасям много дрехи по мен. Особено по врата, направо не ме ограничава, а ме души. Та го оправдавам Гого, ако ще и гол да тръгне.

Така ще е пълно олицетворение на сравнението ми по-горе със статуята на Давид 🤣

Някои хора просто си имат от всичко по много 🤣 Те не са виновни 🤣 Когато природата е сипвала с големия черпак те са минали два пъти по погрешка 🤣🤣🤣[/b]
Нашият човек докато се е редил два пъти там си е изпуснал реда за височината Grinning  

Падам 🤣🤣🤣🤣🤣 Кой ли мъж няма да постъпи като него🤣

Има много младежи, умни, способни, които не влизат в такива коптори, но се занимават със спорт и се грижат за себе си. Не пушат, не пият, не се тъпчат с лекарства.
Къде ги тези младежи? Защото и аз съм такава, кракът не ми е стъпвал никога в дискотека. Но като се изтърва да си призная и ме гледат като полезно изкопаемо. Joy За съжаление масово младите хора са по чалготеките, а както знаем чалга културата не прощава.

И те така, мили мои Hug

Възрастта не е оправдание за лош вкус. Аз като съм на тяхна възраст не значи, че не ми прилошава от това “нещо” наречено музика. Психически и да го изтърпя, физически няма да мога 😩 Пробвала съм, от силно главоболие съм си тръгвала още в началото 😩

# 218
  • Euskal Herria
Аз все се каня да питам - нали Алекса си договори 200 гроша - 100 за него, 100 за Елица. Тя ще ги получи ли? И кога и как?

# 219
Чак не вярвах, че един клип, в който няма нищо кой знае какво, ще предизвика такава полемика.
А аз, която съм в най-малобройната възрастова група, макар и не 55+, го намирам за НИЩО кой знае колко фрапантно или възмутително. Това са млади хора, които сега, в тези три месеца имат своите “5 минутки слава“. Покрай тях гледам разни бивши, които сега също се възползват от възможността за поне “3 минутки слава“. Разбирам да са пияни, да падат, да стават, да се въргалят....само Неделчо е на “черешата“ както писах, един от всички. Танцуващи хора. Млади хора, в събота вечер. Както казах, аз с моите достолепни /в сравнение с повечето тук/ 50+, по банкети на работещи какви неща съм виждала...., и то от доста “възрастни“, дори над 60 години. Не си падам по чалга, по мазна чалга, но пък съм фен на сръбската музика, и изобщо не съм чак пък толкова възмутена от видяното. Всяко нещо с времето си, с възрастта, и с още куп други обстоятелства.
Ох,Мери,много ти благодаря за мнението,че вече си мислех,че нещо съм се бъгнала.

# 220
поздравявам Гого с 'ивана - къв си ти бе немаш никакви комплекси.мп3' и Фейгин парадоксално с 'Камелия - огън момиче.мп3'

# 221
  • Sofia
Ма да купонясват хората бе,какво сте ги подкарали. WinkSmiley
То това не е определящо кой какво слуша вкъщи.Те най-вече са се събрали да се видят.А и не са сами в тази дискотека.Сигурно се пуска музика за всякакви вкусове.
Най-хубавото е,че са си запазили добрите отношения.

# 222
Летящият Гого

# 223
Днес искам да се запази системата сините на резиденция/ червени на стопанство и Дзверович и кликата на рИкатаааа

# 224
  • Другата България
Ма да купонясват хората бе,какво сте ги подкарали. WinkSmiley
То това не е определящо кой какво слуша вкъщи.Те най-вече са се събрали да се видят.А и не са сами в тази дискотека.Сигурно се пуска музика за всякакви вкусове.
Най-хубавото е,че са си запазили добрите отношения.
И аз наблегнах на това. Ама разни хора, разни вкусове, разни идеали. Няма лошо, затова светът е шарен.

За тази седмица още от миналата аз съм предвидила сливането на трите племена в две. По мои сметки така излиза, пък да видим. Ако не е през тази, най-късно през следващата ще трябва да е.

Общи условия

Активация на акаунт