💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 611
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 240
Според мен добре и се е получило.

# 241
на мен ми прилича на излизане от контура на устните с червилото или каквото е там за създаване на зрителна измама че са по-сочни

# 242
Браво за маратонките, страхотна постъпка! Нека да послужи като пример!
https://www.vesti.bg/lyubopitno/suroviiat-zdraveniak-na-bylgarii … bro-syrce-6153332

# 243
Хареса ми пръстена на Ралица от последния съвет, има ли фирма която да се грижи за нея?

# 244
на мен ми прилича на излизане от контура на устните с червилото или каквото е там за създаване на зрителна измама че са по-сочни

Не мисля. Много ясно си личи по-издаденият им контур. Но са попълнени с мярка и патешкият вид е в минимална степен.

# 245
Аз мисля, че миналата седмица беше твърде наситена и тази ще я карат по-полека, евентуално кражба на капитан и другата седмица сливане.

Поздравления за Генчо! Сега ги спохожда бърза слава и дано се възползват от нея в правилна насока.

# 246
  • софия
Димо към Зори три дена след последният снимачен ден: Зори, тръгвай, моето момиче. Играта свърши.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 19:12 от СлаБе

# 247
Добре са се получили устните на Зори, с мярка е корекцията и изглежда по-добре след нея.

# 248
Зори има поставен хиалурон в устните още от преди ИВ. Имаше сторита в ИГ от април тази година, където показваше как изглеждат устните точно след процедурата и няколко дена след.

# 249
  • earth
Зори се опитва да асимилира думите на Генчо пуснал на Цецо победата! 🙄😅😎
По-скоро е учудена от постъпката му, че прецака съотборничката си, която щеше да има шанс срещу Касим и Цецо.

# 250
Зори слага много филтри по снимките, че чак не прилича на себе си.

# 251
Зори има хлътнали очи и някак остри черти, скули, нос, но точно с грим при нея се постига хубав ефект. Не говоря за филтри по снимките, а точно при добър грим е видимо променена към хубавка.
А с отворените уста малко преиграва, не е толкова неасимилираща, колкото се опитват да я изкарат някои от съотборниците ѝ. Wink
Звезда при Гала също ми хареса. Отпихнали са устните ѝ, имаше добър вид, дано не прекали отново.

# 252
А в предишно тяхно купонясване в чалготека Лефтеров ли се опита да скрие балона с... мога само да предположа с какво... щом го крие... Wink
Това ли е? Малееее... Мислех, че само хлапетата опитват!
Не е въпроса в чалгата, не е важно кой какво слуша, затова сме различни хора, а какво стои зад такова купонясване. Не разбирам, как хора, които умират за красотата и здравето на телата си се забавляват с наргилета, алкохол, цигари, а може би и още нещо. Това ми е чуденката. ИВ е игри на здрави, силни, млади хора. Както и Мани, която показваше английското си минало и настояще, а е отраснала с нашенски ритми.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 19:44 от Анонимен

# 253
Довечера ще има спа процедури - кални бани🤣

На реката ли си перат екипчетата или продукцията е развързала кесията и им е дала резервни🤣🤣🤣

Наш Гого се подстригал Оникално. Ква тази паница на главата му не ми е ясно. Ма пак е убав

# 254
Гого, давам ти последен шанс да смениш стайлинга🤣
Ако до утре не видя промяна идвам в Сливен и те замъквам в някой магазин 🤣

Общи условия

Активация на акаунт