💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 484
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 540
Много неравностойна битка - 4 мъже срещу по 2 в другите , ся сори ама това си беше изцяло силова битка, пълен смях 🤦♀
+1, ама айде ся.. Ако това беше положението с Жълтите, тук такива писания щеше да има, ама нали са сините Wink

# 541
Не ми е жал за жълтите жени, от криво разбран феминизъм си изгониха мъжете, сега реват ...
Тъкмо и Филип да бяха изгубили, да ги видя тогава "амазонките"
Абсолютно. Глупава стратегия.
Съжалявам, че го казвам, но глупава Евгения, че не следва съвета на лекарите. За кого се прави на герой? Тя с тия ръце работи.

Прекрасни сини, неслучайно са ми любимци, само ме е яд, че Фифо не е в техния отбор...вместо Цецо примерно.

# 542
Много неравностойна битка - 4 мъже срещу по 2 в другите , ся сори ама това си беше изцяло силова битка, пълен смях 🤦♀
Който си гони мъжете, така е.

# 543
Алекса-бърз , помага ,абе  готино играе момчето. Удоволствие ми прави да гледам Алекса и Гого на  игрите .

# 544
И следват 10 минути похвални слова за Жени. Да, кофти е, че се контузи и въобще не се радвам, ама не е първата, няма да е и последната. Игри на волята, какво да се прави..

# 545
Постъпката на Алекса ми хареса и на мен.
Днес искам да отбележа част от жените, бяха феноменални: Мани, Михаела, Мирослава. Мъжете феноменалните си ти знаем.
Генчо като се хили  доволно на одата за сините, ми пълни душата. 😂😂😂😂 Като цяло има една мн симпатична- забавна усмивка, дето като я пусне, прилича малко на китаец.

# 546
  • София
Както всички тук прогнозирахме, жълтите берат плодовете на това, което посяха. Гони до откат мъжете и сега да мъкнат 120 кила дънери. Това не променя фактът, че при нова номинация, Филип пак ще е на пангара.

# 547
A, сега са “7 човека са си 7 човека”, а на онази предната игра за елиминации това, че са по-малко, беше в техен плюс.

# 548
  • София
Браво на сините за победата и феърплея, но първата която отиде при Жени и държеше леко платформата с една ръка и я пита как си, е Мани. После отидоха другите.
Това което сториха после сините начело с Алекса всеки щеше да го направи. Не е нещо невиждано.
Има само един герой и това е Жени.

Обаче сините помагачи са били бързо разкарани от продукцията, а можеха да оставят да помагат на племената и да се види кой е по-добър на пъзела.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 22:27 от Diavolo

# 549
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво за сините, радвам се, че победиха.
Жълтите сами си го направиха. По-точно мадам Джаферович и клакьорките и, ако не гонеха силните си мъже сега щяха да мачкат. И като си помисля как и Фифо постоянно им е на мушка и някакси не ме е яд, че загубиха.

# 550
  • Буркина Фасо
Сърбина е Човек преди всичко - браво 💪🏻
Браво на Джеферович - с една ръка държа , не се отказа 👍🏻👍🏻👍🏻
неравностойни са и битките когато има баланс . по-леките печелят.
а териториалните битки по принцип са силови. жълтите "добре" си направиха сметките за тях и
за това са последни.

# 551
  • Където морето целува небето...
Обаче днес как никой не коментира, че на сините не им казаха да изкарат някой от играта за да са по равно??? Онзи ден голяма мъка, като не беше в тяхна полза, а днес затишие. Защо ли?
Каквато и да е стратегията на отбора, то при всяко положение е нечовешко 40 килограмови, млади момичета да мъкнат дънери и да държат тази платформа.

# 552
Страхотен епизод.🤩 Ще си го гледам най-малко още един път с удоволствие.😃
   Невероятни сини.ГОЛЯМО БРАВО!!! 👏👏👏
    И за играта им и за постъпката им в края. КрАсотЪ... А бе както каза Ралица : "Показахте ,че на първо място сте хора,че имате огромни сърца....Вие седемте , вие сте голяма работа..."
   Стахотна постъпка и от страна на Джаф. С една ръка  и с невероятна болка завърши играта.Респект!👏👏👏
   А червените най- малко ,но до края не се предадоха. Много добра Мира.Добра Елица.Гената УАУ сам от едната страна държеше платформата. 👏👏👏

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 19:24 от Joy 05

# 553
Алекса-бърз , помага ,абе  готино играе момчето. Удоволствие ми прави да гледам Алекса и Гого на  игрите .

+1
Гого определено ми е фаворит, но Алекса ми напълни душата в днешния епизод! Наистина е удоволствие да ги гледам по арената.

# 554
Давам червени точки на Цецо, че носи Фейгин. Тя милата все контузена и разкървавена, а не шуква.
Браво и на Мишето на арката! Те с Фифо бяха супер на ниво! За жалост Лефтеров е доста отпаднал. Ралица също все има някакви болки, а Мирела просто няма физическа сила.

Общи условия

Активация на акаунт