💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 474
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Много беше тежка битката снощи, браво и на трите отбора, че успяха.
Яд ме хвана за жълтите, малко не им достигна, за да са втори. Само не разбрах защо държаха и Михаела да реди пъзела, а не само Лефтеров? Според мен тя по-скоро му пречеше, от колкото да му е от помощ. Към края, когато тя слезе, ми се стори, че доста по-бързо нареждаше, за разлика от преди това с нея. Също не разбирам съвсем това, което се пише, че са си заслужили, като си били изгонили мъжете. Реално от номинация, в тяхното племе, са отпадали 1 мъж и 1 жена. Валери отпадна на капитанска битка, видимо всички бяха изненадани от развоя, не само, че е имало отпаднал, а и че е именно той е загубил играта.
Червените - нямам какво да кажа, играха добре, разпределиха си позициите максимално и си взеха играта. Определено разчистването на слабите от отбора дава отражение, видно че са по-малко, но като цяло силни на терен и успяват да компенсират по-малката си бройка.
Сините - браво, добра игра, но толкова да ме дразнят Алекса и Цецо, че някак не мога да се зарадвам напълно на победата им. Относно това, че Илиян взе малки трупи, когато преминаваше, според мен им беше част от стратегията. С тази разлика във височината и килограмите им с Мани, според мен са решили така, за да дръпнат като време, при техните преминавания.
И за двете контузени жени стискам палци всичко да е наред и да не отпаднат нелепо заради това.
За довечера съм за Филип или Мира, само да не е Алекса.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 08:45 от gg__

# 676
След вчерашния епизод си мисля, че Мирела си тръгва скоро. Според мен ще се пречупи на реката и ще иска да я номинират и да си ходи.  Пък и Валери го няма вече.

# 677
честно казао изпитвам някакво съмнение, че дънерите бяха по 120 кг. като гледам някои как ги носеха....тц. пак ще погледна.
джафката вчера се доказа отново като посредствен участник, мда. дори и на силовите не е силова. та то един гого, който е бая по-лек от нея се справя видимо по-успешно. та голям въздух се оказа джафката. че и злобен, лицемерен и противен. как съскаше на другите от племето - все едно са ѝ децата и чехльото. злобна кисела лелка е джафката, макар възрастта си.

# 678
Само на мен ли направи впечатление, че докато червени и сини гледат какво се случва с Жени, Фифо си минаваше над басейна. Грозно и неспортсменско!
Не сте гледала внимателно. Всички, които бяха наред, си продължиха играта, просто защото не беше спряна от организаторите. Ако не дадат брейк, няма как някой да спре, освен ако не иска да напусне играта окончателно Wink

# 679
Точно тази игра с дънерите не ми е любима. Но трябва да има и такива, все пак. Но искрено се наслаждавам на уменията на Гого. Всяко едно трасе го минава сякаш е на разходка в парка. Много добра физическа подготовка.

# 680
По повод на коментарите, че Гого нямал чиста физическа сила, имайте предвид, че е бил 57 кг . по това време..имате ли представа колко малко всъщност е това за мъж ?!:)

# 681
  • earth
На Гого гласчето пасва на характера му Simple Smile

Снахата - евала!

# 682
Много красива жена,прекрасни нежни черти,като изписана е.Пожелавам й успех довечера.Ще викам за нея!♥️

# 683
По повод на коментарите, че Гого нямал чиста физическа сила, имайте предвид, че е бил 57 кг . по това време..имате ли представа колко малко всъщност е това за мъж ?!:)

Ако е бил 57 кг, определено е не повече от 165 см, даже бих му дала 163 см.

# 684
Абсурдно е да се твърди, че Гого няма "чиста физическа сила", каквото и да значи това.

# 685
Абсурдно е да се твърди, че Гого няма "чиста физическа сила", каквото и да значи това.
Не е хамалин се има предвид Simple Smile
Примерно в играта между Пух и Фифо няма големи шансове за победа срещу примерно Фифо, Алекса или Генчо според мен.

Иначе е достатъчно силен, и много по-важно много жилав, издръжлив, със страхотно кардио и много мислещ на терен.

# 686
Стана ми гадно за Мирела накрая на играта, тя плаче боли я яко гърба, а Жени веднъж извика и Мишето слезе. Яко го командори всички.

# 687
Стана ми гадно за Мирела накрая на играта, тя плаче боли я яко гърба, а Жени веднъж извика и Мишето слезе. Яко го командори всички.
Капитан е, командва ги Simple Smile Щеше да ги командва и без да е Капитан според мен.
Но по-интересната част от това е, че останалите я слушат Simple Smile

# 688
  • София
Извън симпатиите, защо искате да спечели Мира чисто стратегически?

# 689
Дани 1,
Сериозно ли Мани "се е гоила цяла седмица и е яла луканки" ???? За протокола: не мога да понасям Злата Троица, но Мани е уникална по трасето! Да кажеш това за момиче, което няма и 40 кг!!!
И пак за протокола, "твоята" Елица лазеше по арката, Мани прелетя като лястовичка.
Направо ще прескачам чаршафите ти, защото са 100% хвалене на Елица. Разбери, изложи се и няма да я харесаме, колкото и да ни я обожествяваш!

Общи условия

Активация на акаунт