💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 314
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 660
Горките жълти! В един отбор с Джаферович не е лесно - тя ти изцежда силите. Чувстваш се зле от влиянието, което допускаш да има над теб, обаче нищо не можеш да направиш. Трябва да изглеждаш благодарен и възхитен от нея.
Трудно е с такива хора. Сега да видим кои нещастници ще изтеглят късата клечка да й попаднат в отбора.
Досега не съм била толкова крайна спрямо нея, но снощи го усетих много силно.

# 661
  • София
Гарганела, много от рано с отварите против Джаб-Джаб Grinning Вчера мина доста добре по трасето преди да се контузи. Не я бяхме виждали така. Ако бе на пъзела, можеше и да са втори.

# 662
Гарганела, много от рано с отварите против Джаб-Джаб Grinning Вчера мина доста добре по трасето преди да се контузи. Не я бяхме виждали така. Ако бе на пъзела, можеше и да са втори.
Така е, прав си. Не отричам. Но тя е силен, доминиращ характер, нейното настроение доминира над останалите. Това е много трудно за изтърпяване. Стегнала ги е в железни клещи. Особено трудно ще им бъде тази седмица.
Иначе евала за всичко. Наистина е много добра в играта.

# 663
  • София
Никой не е само добър, или само лош. Уважавам жеста на Алекса вчера, но той не променя мутренските подходи, а и той сам се призна за манипулатор на синхрона. Да не говорим, че сигурно действията му не бяха водени само от емоция, но и от стратегия. Евгения е борбена, но все жертва, вечно намусена и мрънкаща. Цецо ме отврати вчера най-много с примитивното си поведение, нападки и агресия към другите. Не търпи критика и се превръща в примат. И накрая, но не на последно място, продукцията, която продължава да проявява пълно безхаберие към здравето на участниците. И дава супер силова битка, при все че два от отборите са предимно от жени. Нямаше да е проблем, ако бяха всички отбори, но за пореден път се подарява победата. Евала и на червени и жълти за борбеността, но не си заслужава рискът за здравето според мен. Надявам се последващите битки да не са така неравностойни.

# 664
Относно мерките за безопасност. Забелязах снощи, че при първото си минаване по трасето, Женя беше с ръкавици. Когато стана нещастието ръкавиците бяха свалени. В крайна сметка ако ги бяха задължили всички да са с ръкавици това нямаше да се случи.

# 665
На битката се надявам да спечели Мирослава,снощи за малко не им стигна да спечелят,днес дано имат награда(или поне тя).И не разбирам защо са тези тиради,че ако има жена капитан,битката ще е женска.Ами жените освен да мъкнат 200 кила,а после 100...Ще се радвам най-нежната жена от игрите да победи днес,заслужава го.Аз не подценявам никого,като го видя,защото силния физически може да е слаб(Цветан),и слабия физически може да е силен(Касим),но Мира досега винаги се е справила страхотно,този път също ще се справи,сигурна съм.Ако Алекса или Филип спечелят,няма да се радвам.Не съм крила,че не харесвам нито Алекса,нито Филип,но в последните епизоди ми стават много противни с това пъчене и оправдания.А и Филип и Алекса вече си имат грошове,не мисля,че трябва да им дават повече,отишли са там,за да играят,не за да се пазят.А и относно номинациите на Филип - той си ги е заслужавал всеки един път с изказванията си за всички,които не са били особено ласкави.И другите племена се номинират на лична основа и не е Филип единственият,който ходи често на номинации.Сега видя,че са малко и почна да се мазни Филип,за да не го номинират пак,какво "добро" поведение...

Относно играта за минаването на моста над басейна - за мен най-добре се справиха Елица и Михаела от жените.Едната е яла джанки,а другата е яла марули,но се справиха страхотно.За тези,които пак ненужно сравниха Мани с Елица - първата се е гоила цяла седмица и е яла луканки,а другата е спала на неудобно,яла е само зеленчуци и е с рани от миналата битка,където Ели си издуха и мъже,и жени.Мислете за всички обстоятелства,преди така да си пишете...

А за капитанските номинации изобщо не съм съгласна при сините и жълтите - мисля,че беше тъпо от страна на Георги,че предложи сърбина за капитан.(нямам нищо против сърбите,населяват една от любимите ми държави,нито съм против чужденците,защото знам как гледат в чужбина на хора от чужди националности,просто не го споменавам само по име,а му слагам и други наименования за разнообразие)Георги все си мълчи,безгласна буква.Хубаво,имаш стратегия да не влизаш в спорове,но неговата летаргия вече ми идва в повече.И сам е достатъчно силен,защо трябва да влиза в коалиции и да се мазни,грозно е.А за Цветан с неговия коментар за очилата на Касим и смеха на Виктория мога да кажа само едно - долнопробни.А Мануела със схемичките й си показа най-накрая колко е хитра и как прави мили очички и лицемерничи,а после обсъжда зад гърба.Дяволски поглед има това момиче,самата й нагла физиономия ме дразни.Вече забелязвам при всички племена,че бяха забавили темпото,явно чакат сливането и не си дават зор.Ще видим другата седмица кой къде ще е и в кой отбор.

А Георги как си хапваше,докато Звезди говореше.Папа и поглежда с малките очички към компютъра,после пак към храната.😂

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 08:05 от Дани1

# 666
Цецо ме отврати вчера най-много с примитивното си поведение, нападки и агресия към другите. Не търпи критика и се превръща в примат.
Абсолютно. Човекът сякаш е с биполярно и шизофренично поведение. Един път е добър, после става зъл и то към хора, които ти казват истината в очите. Като не си на ниво в игрите приеми го като мъж, с достойнство.

# 667
Да отбележа и нещо, което истински ме развесели в началото на вчерашния епизод. Дават Зори в едър план да обяснява как играта ще завърти Генчо. Следващ кадър - няколко гъски от стопанството в едър план. Гледат, отварят и затварят човки. Култово 🤣🤣🤣

# 668
Снощи Цветан ме вбеси много. Толко да няма поглед изобщо над себе си и околните. Значи, висок е дискриминация, но нисък не е. Изпаднах в истерия когато каза, че е и умен. Голям шок. Дано си иде тази седмица. Само заради това искам сините на съвет.
Касим с точни думи за всички. И най-вече за Алекса - нищо!
Жълти и червени си заслужават всичко, което берат сега като плодове.
Ако за троицата Касим е бушон, за другите Цецо е такъв. Поведението на Виктория крещи колко Цецо и е през клина.
За Жени - за мен не е герой. А чисто и просто математика. Толко да иска сабите, че няма накъде.
Жените, Гого и Фифо на арката. Красота.
Продукцията е подобрила някои неща, но има още много какво да направи.
За Капитанската - стискам палци на Фифо да вземе тази брадва. Смятам, че ще я използва най- добре. Дори да спаси себе си. Заслужава. Във всеки друг ще е прецакване на някого.
И най-накрая искам играта с гоненицата. Онази, в която Лазаринов беше като пантера.
И моля Нова да заглушава Виктория в излъчването на епизодите. Разваля удоволствието. Тя пак се ската. Мина трасето веднъж, а беше груба сила....

# 669
Вчера се замислих - нали има хора от продукцията, които тестват всички игри, преди битката. Колко физически подготвени трябва да са тези хора, за да издържат на натоварването, на което подлагат участниците.

Тестваха ли носене на дънер 120 кг от мъж и жена, с общо тегло под 140 - 150 кг? Или държане на платформа с пъзел с хора 100 + кг  отгоре, от три жени и един мъж за 30 минути? Тестваха ли 10 рунда на битката на Филип и Аспарух? Ако са го правили и са издържали - браво на тези хора. Ако не са - това е недопустимо. По този начин се рискува здравето на хората.

# 670
Със сигурност тестват игрите, но дали от мъже или жени не се знае...
Аз съм от НЕхаресващите Мани, не мога да кажа какво точно, но има нещо и в държание, и във външен вид, което не ми допада.

# 671
Няма да кажа нищо лошо за участниците. Това са толкова тежки битки... Най-впечатлена съм от снахата- тази жена не мръдна, не измрънка. Арката минаваше като че ли простира пране. Откъде такава сила? Видяхте ли как Фифо се хвана за главата и седна на пясъка, когато Жени се контузи? Всички имаха своите моменти. Жал ми е за Цецо- някой сериозно му е объркал представите за живота. Търся за себе си обяснение в това, че си има близнак и сигурно в това общество от двама те са си най-. Всички други имаме нужда от външно признание, докато те са си се родили двойка...Но приказките му за "дребните" са не по-малко оскърбителни от това да го наричат "великан". Желая прекрасен ден!

# 672
Само на мен ли направи впечатление, че докато червени и сини гледат какво се случва с Жени, Фифо си минаваше над басейна. Грозно и неспортсменско!
А Алекса наистина прекалява, Цецо също. Помощта после хич не им изчисти имиджа.

# 673
Само на мен ли направи впечатление, че докато червени и сини гледат какво се случва с Жени, Фифо си минаваше над басейна. Грозно и неспортсменско!
А Алекса наистина прекалява, Цецо също. Помощта после хич не им изчисти имиджа.

Играта не беше спряна, така или иначе жълтите бяха последни, трябва да наваксва. А и при Жени отидоха хора, които в момента не играят, никой не си е прекъснал играта, да отиде да види как е.

# 674
Ами никой не даде брейк на играта. Ако Фифо не беше продължил щяха да го "изядат " с парцалите после. И мисля, че не само той беше на арката.

Общи условия

Активация на акаунт