💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 295
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Мери,Дяволо е пуснал снимки с последователността на събитията.

Още не съм ви изчела съвсвм,след малко се връщам,но искам да коментирам нещо,което ми избоде очите тази вечер.
Защо,по ягодите,не беше спряна играта,когато Жени се контузи?!Не помня друг случай,в който да има доктор на терен и играта да не е прекъсната.А такива случаи е имало доста.

Гледам утре Фифо на капитанската.Няма почивка за този човек.Чудя се,ако Жени е на елиминации,пак ли него ще пратят вместо нея. Mr. Green Та,дано поне играе за себе си.

п.п.Още нещо се сетих за играта.Как на никой не му хрумна,когато прекарваха дънерите под мрежата,да ги обърнат настрани и да ги търкалят,вместо да ги бутат по дължина или да ги дърпат.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 01:55 от avi10

# 646
  • Другата България
Ави, аз все още мога да асимилирам сама това, което виждам. Joy
Нищо, че съм в една по особена възрастова група. А и не казвам нещо по-различно.

# 647
Пъзелът на жълтите беше целият.... жълт. Аз никакъв контраст не видях.

# 648
  • SF
Поредният много интригуващ епизод от супер интересния сезон на Игри на волята.
Постъпката на Алекса ме трогна до просълзяване. Всички бяха много загрижени и внимателни за Джаферович.
Тя също показа, че притежава много силни качества. Симпатизирам й.
Ами с прекрасни впечатления съм от играта и начина, по който я поднесоха. Жалко, че има контузени.
Жени работи с тази ръка, Фейгин скача с този крак...
Удоволствие беше да ги гледам всичките как минават по арката.
Генчо си подкрепяше момичетата много сърцато, но и те него. Наистина много се подкрепяха, а тръгнаха скарани натам.

Какво значение има Мани ли е отишла първа да пита Джаферович, Алекса ли го измислил... Толкова ли сме дребнави и нямаме очи да видим красивите постъпки, а се заяждаме кой от кого видял и бил пръв. Ако продукцията иска да покаже Алекса като герой, "доказателствените" кадри в по-предишните постове как Мани била първа, щяха да могат да бъдат "излъчени във форума", ама друг път. Единият е отишъл да попита, другият е подложил рамото си за помощ. И единият, и другият са показали човечност според способностите си и според възможностите си.
Алекса е чудесно момче! И Мани е впечатляваща! Жени също е твърда, упорита и не попаднала в каста, защото е гримирала Тупарев.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 01:36 от Esmee

# 649
  • Sofia
Нищо, че съм в една по особена възрастова група. А и не казвам нещо по-различно.
Ей,значи,аз уж да ти помогна... Crossing Arms 
Майтапя се,мислех,че не си ги видяла.Hug
А на възрастова група няма да се обиждаме,че сме в една. Trollface Satisfied

# 650
  • Другата България
Ей,значи,аз уж да ти помогна... Crossing Arms 
Майтапя се,мислех,че не си ги видяла.Hug
А на възрастова група няма да се обиждаме,че сме в една. Trollface Satisfied
Не съм ги видяла, защото не съм ги гледала, аз гледам екрана на ТВ, там хората са си показали всичко.
Ненужно издребняване е това за мен, мила. Heart
То като с клипчето....страници наред сега ще нищим кой пръв отишъл някъде, и какво казал, на кого го казал, защо го казал....всичко е субективно, освен, че е поизрязано и напаснато от продукцията именно заради субективните зрители. Хич не се вживявам, за мен всички са герои тази вечер, и сини, и червени, и жълти, всички. При тази игра, след която официално има само двама контузени, а неофициално кой знае още колко, изобщо не ми е дерт кой пръв нещо казал или направил. Вече се моля тия хора да си тръгнат живи след края на престоя си в този сериал.

# 651
Разреваха ме. Дано Жени да е добре.
И мен ме просълзиха сините тази вечер на финала.
Много добра игра и от трите отбора. Който с каквото е останал. Раздадоха се.
Сините са ми любимци. Карат се, тръшкат се, обаче са егати сплотеният отбор на битките. Високи, ниски, слаби, шантави, но се раздават на макс. Всеки като зъбно колелце от една машина. Евалата 🙌🙌🙌

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 07:27 от KatyaS

# 652
  • Sofia
Мери,съгласна съм,естествено,че няма значение кой пръв,кой втори.Важното е,че имаше човещина.Видяхме я и към Жени,и към Лефтеров.
Според мен,недоволството е по-скоро към продукцията.
Наистина всички са герои тази вечер.
За травмите и обезопасяването не ми се говори,че всеки път ми засяда буца на гърлото.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 04:17 от avi10

# 653
От гледна точна на зрителите (и продукцията може би, тъй като ще има повече материал за снимане) смятам че ще е най-интересно да спечели Филип утре (да вземе имунитет и тази брадва), тъй като с тази победа ще има шанс да разбие женската коалиция и в същото време ще бъде доста интересен племенния съвет тъй като ще имаме 3 коалиции с по 2ма играчи.

# 654
  • Sunshine state
Много зле в днешната битка - Лефтеров и Георги, най-наяденият от червените. Този Герги от самото начало не го харесвам и ей на, имало защо да ми е толкова неприятен - той се изложи на макс. Остави Елица да мъкне колоната сама, после се влачеше по трасето като че ли се разхожда в парка. Пълна трагедия. Лефтеров и той - бавен, тромав.. Женя в една по-силова игра ще вземе главно участие и се контузи. Какво да говорим повече. И като се завърна пак започна в назидателното командорене на празниглавките, толкова фалш и поза.. И пак сигурно Филип им е виновен.. Айде моля ви се. 🙄 Убедена съм, че жълтите не биха направили същото за останалите. Мирела на всяка сцена циври.. Като гонеше мъжете не ревеше, а свга "ох, кръста ми", а ще се сетиш. Благодари на Маман. Просто тотал щета и заслужено на реката. Сал един Филип им остана, ама той не може да се разчекне и да минава за всеки. И пак изкарват Джафа герой.. 🙄 Жълтите са на това положение заради нея, тя си го направи. Защо най-тежкият Лефтеров беше на пъзела, а инженера Фифо долу?! Грешка до грешката. И Филип вече мълчи, защото вижда, че няма смисъл. А тъпоъгълниците Ралица и Ко само повтарят "Еее, няма нищо.." Ако беше Фифо щяха да го изядат, че са на реката. Жалко, че Евгения не отпадна, осъзнавам как звучи, но го мисля и ще го кажа.
 Браво на сините! Браво на Алекса за жеста,колкото и да го плюят хората, аз смятам, че той е много човечен и няма грам злоба в него. Тук общуваме с доста сърби, хървати и македонци и имам същите впечатления - топли, състрадателни и хора с отворени сърца. Simple Smile За мен той събира негатив предимно, защото е влязъл в двойка с Елица.
Много силен играч е.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 04:20 от Pupitka

# 655
Хайде сега сгига чуждопоклоничество. Да видим дали има шанс българин да спечели сръбски, македонски или хърватски тв формат. Отговорът е нулев. А тука едно лъскане на имижда на тази сръбска карикатура. Не спряха играта, за да може да се изяви като добър самарянин. Много ми е противен, когато търси сметка на Мани и Фейгин., защо са гласували за Цецо. За какъв се мисли, че да му дават обяснения. Поведение на мутра.

# 656
  • Sunshine state
Какво чуждопоклоничество? Че аз не понасях Андрей от предния сезон. Гледам хората, а не от къде са. Мнението си е мое и не те задължавам да си съгласна. Не ми казвай само да стигам. Simple Smile
Поведение на мутра видях само у Джаферович в истинския смисъл, а тя е българка.

# 657
След тази тежка битка, ако Джаба пак прати Филип на номинации, си заслужават с Мирела и другите две гъски да мъкнат и влачат до края на предаването! То бива малоумие и наглост, но това жълтото племе е нетърпимо просто. Червените са същите. Нека си номинират Генчо и Елица да влачи тонове после.
Абсолютно преекспонирано с "контузията"  на Джаба. Като е толкова зле, да излиза. А не да продължава с менторския тон да командори и Фифо да им изнася игрите.
Горещо се надявам "спасителната брадвичка" да е за Фифо и да му даде глътка въздух.

# 658
  • Sunshine state
Толкова е нагла, че няма да ме учуди. Ще стане болен здрав носи и досущ като Март ще я влачат, а тя ще си наглее на гърба им. Разбирам Филип, че вече е вдигнал ръце, ама останалите направо не мога да ги разбера. Заслужават си съдбата отвсякъде. И то да кажеш, че е великата манипулаторка и стратег, а то.. Просто останалите са прости. Сега отново гледам първи сезон и там е същата змия в студиото. Мъжът и и той е една безгласна буква. 🙄 Нямала общо с формата, друг път.
Гласувах за Филип на първите два въпроса, понеже той ми е любимец с Не зa безопасноста и с Да за подобренията, понеже има напредък и то голям от първи сезон насам. Има много какво да се желае, но определено има подобрение.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 05:30 от Pupitka

# 659
5. Гого има две слаби страни - плуване и чиста физическа сила. В други компоненти няма кой да го настигне.
В стрелбата според мен също е уязвим, не се показа точен при елемента с топка и кош в една от битките, вкара последен от всички, с които беше заедно на терен при поста си. Но стрелбата беше след воден елемент в тази игра, може би също е оказало влияние.

Общи условия

Активация на акаунт