💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 443
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 690
Не харесвам игри като снощната - напрегнах се, изпотих се и получих херния.
Много ме е яд, че жълтите от най-силния отбор се превърнаха в най-слабия. Как може да са толкова смотани! Ама до това води евгениепоклонничеството! Не казвам, че жената няма своите качества и силни страни, но ако не беше наложила този авторитарен режим, всичко при тях можеше да е много по-балансирано, спокойно и успешно. То не може предимно един човек (Филип) да им изнася битките и един човек (самата тя) да реди пъзелите и това е.  Между другото сега се замислям, че ако двамата си разменят ролите, единият ще се справи със задачите на другия, ама обратното едва ли. Сещате се кой е този, който ще се справи, нали? На битката, в която Филип влезе при Безстрашните, освен че имаше преднина във физическите компоненти, си нареди пъзела доволно бързо, да не кажа като чисто време за редене най-бързо от останалите, освен ако не е заблуда от монтажа. Даже снощи можеше той да се качи на пъзела да се пробва, понеже е по-лек от Лефтеров. Какво толкова щеше да стане, по-зле от крайния резултат? Едва ли. Но генералисимус Джаферович го отряза няколко пъти преди това и той вече изобщо не се и натиска, нито пък на някой друг му стиска да даде такова предложение. Ще вземе да блесне и там човекът и леля им ще получи микроинфаркт, паник атака и епилептичен гърч едновременно.

# 691
Извън симпатиите, защо искате да спечели Мира чисто стратегически?

Аз лично само не искам Алекса да спечели, защото за него само съм сигурен, че веднага ще вземе томахавката. И в комбинация с Елица и парите томахавката става много сериозна преграда за останалите играчи.

При Фифо е 50-50, по-вероятно е да я вземе може би, но според мен няма да успее да я реализира добре. Някакси не го виждам егото му да му позволи да прати друг, особено жена на негово място на битка. Доста е праволинеен като мислене и поведение, и за играта ще е загуба да вземе той томахавката, защото няма да я ползва срещу Жени. Ако бях сигурен, че ще вземе томахавката и ще я ползва срещу Жени щях да гласувам по друг начин в анкетата. Но именно защото съм почти сигурен, че няма да го направи подкрепих последната възможна опция - Мирослава.

И остава Мирослава, която с нейна помощ ще има шанса да се спаси от битка един път. А според мен тя заслужава този шанс. Но пък за нея не съм сигурен, че изобщо ще я вземе.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 09:40 от Bengun

# 692
Абсурдно е да се твърди, че Гого няма "чиста физическа сила", каквото и да значи това.
Не е хамалин се има предвид Simple Smile
Примерно в играта между Пух и Фифо няма големи шансове за победа срещу примерно Фифо, Алекса или Генчо според мен.

Иначе е достатъчно силен, и много по-важно много жилав, издръжлив, със страхотно кардио и много мислещ на терен.
Имаш предвид, че няма да може да носи Цецо ако се наложи, както се закани първия ден? Yum Не знам, не знам...
И аз си мислех това като гледах играта на Фифо и Пух - как щеше да я отиграе Гого? Щеше ли да се справи въобще... Предстои ни да видим, ама не съм го отписала.

# 693
Жени я слушат толкова, защото ѝ имат респект. Участвала е в Сървайвър, мъжът ѝ го е печелил, после е бил и като част от продукцията. Да не говорим, че няма предаване, в което да не са участвали. Кой знае какви им ги говори, докато няма камери - колко е опитна, как знае как се играе тази игра. Не веднъж е казвала, че Ваня е станал победител в Сървайвър, благодарение на нея.

И понеже Филип не ѝ сваля шапки и не припада по нея, той е на пангара.

# 694
Надявам се Жени да се оправи и да няма дълготрайни последици от удара, но моето мнение е, че веднъж и се наложи да влезе на силова битка, а не да стои и чака за пъзел и се контузи  ..

# 695
Мисля, че схващаме ролята на Жени малко повърхностно. Когато ти е най-тежко физически си минал само половината път. И трябва да има кой да те сръчка. Защото организмът ни има безкрайни възможности, но мозъкът е настроен да щади себе си и след това организма. Ако нямаш вътрешна сила да си дадеш кураж трябва да ти я придаде някой отвън. Това направи Жени снощи на играта и Мирела издържа. Подкрепи отбора си веднъж, че се върна и втори път като не им позволи да се предадат. Просто Лефтеров е много тежък, както и Вики. Но при сините имат повече резерви от физическа сила.

# 696
Колкото и да съм един от най-върлите фенове на Гого, фактите са си факти. Няма чиста физическа сила, тип хамалин и в плуването, не е един от бързите. 2 слаби места. Но, че е жилав и хитър в игрите е факт. Победи Фифо, Валери и Чакала в силова битка.
Върнах Игрите да чуя Касимчо какво за кого каза. Цитирам:
" МИФ, искам да знаете, че трябва да сте много горди със себе си, тъй като Вие имате уникални качества и сте наистина уникални хора.
Гого, не допускай във племето, някой хора да те разколебават, играй собствената си игра и това ще те отведе наистина много далеч.
Цецо, когато някой те критикува за нещо, според мен е по-добре да се научиш да приемаш критиката, а да не се палиш толкова лесно, тъй като това би било единствено в твой плюс.
Вики, според мен е по-добре да се държиш с останалите хора от племето по един и същи начин, както във тяхно присъствие, така и в тяхно отсъствие, тъй като това не говори много добре за теб. "
За Алекса нищо. Ама наистина нищо, дори не са го изрязали. Но не съм съгласна с Касимчо, че МИФ, са уникални хора. Уникална е само Фейгин.

# 697
  • София
В момента никой няма да номинира Жени, защото е контузена, така че, в чиито ръце и да попадне брадвата е бесмислено да се мисли в тази посока.

Фифо може да използва брадвата и след разделянето им в две племена или в следващия съвет да избере сам жена, която мисли, че може да отпадне и да направи опит да пропука женската коалиция.

Който подкрепя Мира си дава гласа и за Алекса.

# 698
Бих искала Филип да спечели. Има логика, когато казвате, че едва ли ще му е приятно да използва това предимство срещу жена. Ако така разсъждава, по- нататък, в обединено племе, може да му послужи например срещу мъж като Алекса, Гого не бих казала, че ще иска да прати вместо себе си, защото Фифо е мъжкар, играе чисто- ще иска Гого за конкуренция, а не да постъпи като страхливец. Мирослава ако спечели ще допринесе само за семейната хазна, вече пълна с грошове. Трима човека и доста грошове плюс това предимство стават твърде силни, а и честно- казано, неприятни за гледане. На хората им харесват двубои между Филип и Гого, издръжливостта и пъргавостта на доста от момичетата, аз лично бих добавила и чистата сила на Генчо понякога, както и превъзходното плуване на Георги. Не ми се гледат запасили се с награди и предимства по- посредствени играчи за сметка на доста по- добри други. Защото след вчера ако Алекса наистина го признавам, че е от способните, ми се видяха твърде много по- добрите жени от Елица: Мани, Михаела, Ралица, Мирослава.

# 699
Довечера искам Филип да спечели. Само не разбрах тази брадва ли е, томахавка ли е, кого пази и може ли да се прати друг на номинации. Какво всъщност носи притежаването й.

# 700
Касим си изгражда поведение на джентълмен и заслужено да си носи папийонката. Не виждам нищо лошо в Илиян или Мани. Млади хора, борят се, справят се. Както и Фейгин. На Гого не му се разправя според мен в спорове с Алекса за "величие". Без друго Вики командори всички. Гого просто има трибуна да се покаже в България и да си построи кариерата оттук нататък. Което е повече от 100 хил.лв. Аз така го разбирам. Лефтеров снощи се стопи от притеснение за Жени. Огромно чувство за вина изпитваше това момче. Алекса и Цецо, ако говореха по-малко щяха да са в пъти по-приемливи. Ама на- език мой, враг мой...

# 701
  • София
Томахавката на съдбата може да спасиш някого от номинация и да изпратиш друг вместо него.

# 702
Още в началото на епизода почувствах, че има нещо особено, различно и го написах. Усеща се миризмата на гнило и през плазмата. Може да не съм от Морската столица или каквато и да било столица, но всичко ми е много фалшиво.
В началото само допусках, сега вече ми изглежда възможно да са скроили чистка на имиджа на нашата гримьорка, след като се вижда, че хората се отвращават от нея. Аз лично изпитвам само отвращение от тази жена, дори след тази епохална вечер.
И какво .. викнаха ги през септември/октомври и презаснеха играта Simple Smile Всеки долетя откъдето е, подстригаха Цецо и Гого на паничка, както са били преди месец, два.. Сложиха лепенки върху рани, които са имали и хоп, камера записва, звук работи ...?

# 703
Жени я слушат толкова, защото ѝ имат респект. Участвала е в Сървайвър, мъжът ѝ го е печелил, после е бил и като част от продукцията. Да не говорим, че няма предаване, в което да не са участвали. Кой знае какви им ги говори, докато няма камери - колко е опитна, как знае как се играе тази игра. Не веднъж е казвала, че Ваня е станал победител в Сървайвър, благодарение на нея.

И понеже Филип не ѝ сваля шапки и не припада по нея, той е на пангара.

и понеже е агрсивен, манипулативен характер и има опит в налагането /все пак има две деца и  мъж, та няма как да не знае как се командори. още повече, че мъжът ѝ изглежда кротък/. та мирела, например, е още дете и то не особено умно, а пък е и блага. елементарно е да ѝ стъпи на врата и да я върти на пръста си.
мани и фейгин не мога да ги харесам и това е. особено мани. иначе като племе и игри са екстра сините. вики може да се окаже по-добър пъзелист от касимчо. оправна е булката.

# 704
Томахавката на съдбата може да спасиш някого от номинация и да изпратиш друг вместо него.
Да, не стана докрай ясно от промото може ли да бъде ползвана от самия и притежател за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт