💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 961
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 795
Едва ли я е неглижирал, може тя да не се е чувствала уверена да решава пъзела.. много се надявам всичко да е наред и да няма проблеми с кръста, това буквално игрово изнасилване на участниците по терените за зрелище, ми идва в повече. Желанието им  е сигурно да има брутално яки игри, всички да говорят колко са трудни и гадни, но на моменти си е чист садизъм.

# 796
не че го оправдавам но мисля че като тупна нещо се контузи той. но пък от друга страна май му повлия разстроеността за жени в реденето на пъзела и може би идеята им че бързо ще го нареди се прецака

# 797
  • SF

Лошо ми е 🤣 Бива ли така да унищожавате скъпите екипчета като ги връзвате на кола 🤣 Стиснатите продуценти ще получат инфаркт и ще им вземат и дрехите от гърба 🤣 Ще гледаме докрая май Игри на голотата🤣

После ако от този суичър става нещо искам да разбера марката🤣🤣🤣

Ти на тази снимка суичъра ли гледаш?

# 798
За ръцете и Елица може би сте прави, че нямаше друг начин за нея. Много е готино мемето с пошляпването и Алекса. Тоя чревоугодник би  я хрускал нея, открай време му личи. 🤣🤣🤣

Начин имаше, Мани не е по-висока и го показа, но Елица не се е чувствала сигурна така и си е избрала своя начин. Не виждам нищо лошо в това.

# 799
Скрит текст:
Цецо отчаяно иска да впечатли Вики, всяка отправена критика към него смъква образа, който той смята, че е изградил пред нея. Малко е оглупял от любов е работата. И му е обидно, и болно, защото според мен, осъзнава, че са прави, но не иска да го признае. От което следва глуповатата защита и обратната му настъпателна реакция.
Вики смятам, че е наясно с чувствата и това през което минава Цецо и се опитва да го подкрепя той самият да не се самоунижи и донякъде другите да имат "милост" към особата му.
Съгласна съм с написаното, само че според мен Вики прекрасно осъзнава какво изпитва Цецко към нея, просто така ѝ е по-удобно. Ако не се беше появил Алекса, щеше да го пази до последно, сега според мен тази седмица, при загуба на сините, Цецко пак ще е на пангара. Продължавам да смятам, че тя трябваше много по-рано да тегли разделителната черта в отношенията им, защото Цецко е първичен и на него трябва да му се говори в прав текст.

Благодаря за клипчетата в Тик Ток, с глас се смях, още се хиля. Много добри, страхотна имитация на всички дотук.
Мери, разбира се, че Вики осъзнава какво изпитва Цветан към нея, също и тя го вижда точно като останалите си съотборници и играчи. Но не е само глас Цецо, просто не иска да го отреже публично за да не го унижи. Някакъв кодекс на "нестандартните" да го кажа. Да, трябваше да е пряма за да си играе Цецо играта, сега излиза, а и вероятно така ще се окаже, че се възползва от него, което е още по неприятно. Ще видим.

не че го оправдавам но мисля че като тупна нещо се контузи той. но пък от друга страна май му повлия разстроеността за жени в реденето на пъзела и може би идеята им че бързо ще го нареди се прецака

Лефтеров като се изправи в басейна водата му беше под колената - 50-60 см вода. Можеха по един леген да сложат и да го целят като падат, вместо тази локва.

# 800
  • София

Зори си е Зори
Поредно култово изказване
😁🤣

Ох, бе, Зори! 🤣

Спомних си Мани Ву миналата година на играта с черните очила:
- Поли, бараш ли нещо? ... Айде заедно.

🤣😂🤣😂🤣

#team200

# 801
От снощи вече категорично мога да заявя, че Мирослава ми е топ любимеца този сезон. Kiss Знам, че няма да може да бие Гого или Фифо в многокомпонентна игра на финала, но не това е най-важното. Това не е спорт и е ясно че няма как всички да имат еднаква подготовка и умения, но волята която има това момиче, съчетано с бекраунда й (домакиня на 35 години с две деца и две операции на коленете) ......абе направо съм УОУ. Yum
Изобщо целият сезон е най-добрия досега с най-добрия каст - пълно е с интересни образи и качествени играчи. Очаквам яко шоу докрая. Stuck Out Tongue

# 802
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Цецо отчаяно иска да впечатли Вики, всяка отправена критика към него смъква образа, който той смята, че е изградил пред нея. Малко е оглупял от любов е работата. И му е обидно, и болно, защото според мен, осъзнава, че са прави, но не иска да го признае. От което следва глуповатата защита и обратната му настъпателна реакция.
Вики смятам, че е наясно с чувствата и това през което минава Цецо и се опитва да го подкрепя той самият да не се самоунижи и донякъде другите да имат "милост" към особата му.
Съгласна съм с написаното, само че според мен Вики прекрасно осъзнава какво изпитва Цецко към нея, просто така ѝ е по-удобно. Ако не се беше появил Алекса, щеше да го пази до последно, сега според мен тази седмица, при загуба на сините, Цецко пак ще е на пангара. Продължавам да смятам, че тя трябваше много по-рано да тегли разделителната черта в отношенията им, защото Цецко е първичен и на него трябва да му се говори в прав текст.

Благодаря за клипчетата в Тик Ток, с глас се смях, още се хиля. Много добри, страхотна имитация на всички дотук.
Мери, разбира се, че Вики осъзнава какво изпитва Цветан към нея, също и тя го вижда точно като останалите си съотборници и играчи. Но не е само глас Цецо, просто не иска да го отреже публично за да не го унижи. Някакъв кодекс на "нестандартните" да го кажа. Да, трябваше да е пряма за да си играе Цецо играта, сега излиза, а и вероятно така ще се окаже, че се възползва от него, което е още по неприятно. Ще видим.

Скрит текст:

Лефтеров като се изправи в басейна водата му беше под колената - 50-60 см вода. Можеха по един леген да сложат и да го целят като падат, вместо тази локва.

# 803
Аз от снощи седя и се чудя. Джаферович нямаше счупване. Има разкъсване на кожата на два пръста. Добре. Залепени обработени.
Та седя и се чудя-защо аджеба и е тая шина до над лакътя, сякаш и е счупена китката или цялата предишни а.
Никакъв смисъл няма от нея.

# 804
  • София
Жени герой! 😊

Подбраните поздрави (от доста) са на Ваня, Мирела, Маги Джанаварова, Гуспата и Силвия Димитрова

Самата Жени все още не се е възстановила (уф, е как ще играе, лоша работа, лоша 😞 )

# 805
Много искам някой от коалицията на утайките да отстрани Цветан. Бонус точки за продукцията, в случай че е изхвърлен от дребната и отровна (според него) Мани Hug

# 806
  • Другата България
Аз от снощи седя и се чудя. Джаферович нямаше счупване. Има разкъсване на кожата на два пръста. Добре. Залепени обработени.
Та седя и се чудя-защо аджеба и е тая шина до над лакътя, сякаш и е счупена китката или цялата предишни а.
Е как да няма? Я виж колко публични /без/ известни личности са я обявили за герой! Кога, ако не сега? Кога, ако не сега ще може официално да се оправдава за /вероятно/ бездействие по време на игра?
Ако наистина си контузен до степен това да ти пречи да си изпълняваш задълженията, в реалния живот ползваш болничен. Това да повтаряш колко си контузен, ама “ще остана, защото съм дошла да играя“, за мен е равнозначно на две неща - първо - симулираш, второ - разчиташ на другите да те влачат напред. Едно от двете, за Евгения допускам второто. Това в сезон едно го гледахме при трима, третия остана почти до края точно по този начин - скатаваше от игри заради травмата, накрая просто му се наложи и си тръгна, отпадайки. По-добре си тръгни достойно, щото малко са тези, които ще ти вържат на “геройството“ ако не си промениш поведението.

# 807
Лефтеров като цопна и с мъка излезе, веднага Гената и още някой от червените се развикаха- как са краката!?
Нещо се получи тогава, ама само той си знае, дано няма по- сериозен проблем.
Женя как ще я кара сега? Както и до сега ли или ще има някакво решение? Дано да е малката беля!
Ама като се запревземат и я величаят, да имат и някаква мяра.
Героизъм било, да наистина е така, ама другите не ги ли е боляло, като се щураха по какви ли не съоръжения...
С ръцете си работела-  гримьорка е все пак, не е пианистка или цигуларка.
Фифо, ако го изхвърлят днес, кой ще минава по трасето вместо нея?
Мани първа се отзова, после скочи и Алекса и се развика по другите да окажат съдействие.
Помогнаха и на жълтите и на червените.
Браво на децата, че ни създават настроение, лошото е, че имат травми от това.

# 808
Е как да няма? Я виж колко публични /без/ известни личности са я обявили за герой! Кога, ако не сега? Кога, ако не сега ще може официално да се оправдава за /вероятно/ бездействие по време на игра?
Ако наистина си контузен до степен това да ти пречи да си изпълняваш задълженията, в реалния живот ползваш болничен. Това да повтаряш колко си контузен, ама “ще остана, защото съм дошла да играя“, за мен е равнозначно на две неща - първо - симулираш, второ - разчиташ на другите да те влачат напред. Едно от двете, за Евгения допускам второто. Това в сезон едно го гледахме при трима, третия остана почти до края точно по този начин - скатаваше от игри заради травмата, накрая просто му се наложи и си тръгна, отпадайки. По-добре си тръгни достойно, щото малко са тези, които ще ти вържат на “геройството“ ако не си промениш поведението.
Мери за мен са и двете - и си улация донякъде и разчита да я носят на гръб. Нещо не ми се връзва. Ако все още ходи на рехабилитация /месеци след предаването /, значи нещата са си сериозни. Тогава как лекарите и екипа са допуснали да продължи. Тя може и да иска, но ако продукция и лекарите не позволят при положение че е сериозна травма, Джаферович няма къде да мърда.
От друга страна колко пък да е сериозна щом няма счупване на пръсти, няма разкъсани сухожилия и е минала само л лепене.
Не знам, ама не ми се връзват нещата.
Ииии не твърдя че съм права.

# 809
  • Другата България
Джоли, и още малко за манипулацията. Виж на какво попаднах:

Сега, това за “цялата България“ само ще ме усмихне, защото настроенията за Джаферович са ясни. Обаче! Чети нататък - “НАЙ-СИЛНИЯТ участник!“ И така като го напишат в още една-две-три “медии“, и става като онова със сексизма на Филип. Някъде в някоя медия да е споменато за контузията на Фейгин? Олимпийка? Или понеже само мимоходом беше споменато за нейния крак, това просто да го игнорираме!? Епизод пореден от жълтия сериал.
Да, другото го писах снощи - за безотговорността. Което пък съвсем не ми се връзва, но все тая.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 18:27 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт