💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 978
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 780
За мен всеки участник, който се бори и се раздава на макс в игрите, е в някаква степен достоен. Няма как жените да са толкова добри колкото мъжете в силовите компоненти, освен ако не вкарат някакви джендър жени или не подберат само мъже от категорията на Каско.

Ако Зори, Елица или Мира спечелят, според мен ще си е съвсем заслужено и такъв победител не би ми бил по-странен от Добрин, сезон 1, който плуваше с пояс или доктора от сезон 2, който беше изключително безличен, че и трагичен в някои игри.

Мирела, Фейгин, Ралица също биха били достойни победителки. Останалите жени са ми малко по-неприятни, най-вече като характер.

# 781
  • София
Моля гласувайте за епизод 33 - тежките трупи 😊

==> Епизод 33  (17-ти октомври) <==

# 782
Цецо ме отврати вчера най-много с примитивното си поведение, нападки и агресия към другите. Не търпи критика и се превръща в примат.

Много ми е интересно защо така не търпи критика и си вярва. Освен да си го обясня с това, че вероятно е свръхчувствителен дали по природа, дали заради подмятания за височината му цял живот. Ако постоянно е чувал как не става за нищо, защото е висок ... може това да му е защитна реакция, знам ли и аз.

Или ако е отнасял много шеги, че не е особено досетлив, както меко се изразяваше една съфорумка.

Друго нещо, което ми прави силно впечатление при него е, че не знае много какво да прави, ако няма ясна команда. Вчера докато вадеха коловете ту посягаше да хваща, ту седи и гледа съотборника си в очите все едно вика "аз, аз, кажи аз какво да правя".

Опитвам се да не го съдя прекалено силно, защото на моменти ми е като загубено и неразбиращо малко момче. Не виждам да има злоба в него, ето вчера носеше Фейгин на конче, пък предната вечер се дърпал да не седи до нея... много ми е интересно защо е такъв. Все пак е мъж на 34 години. Уф, не знам, странна птица е, но продължавам да му симпатизирам. Предизвиква някакво умиление в мен като започне да гледа като бито куче.

# 783
Днес малко със закъснение влизам и докато смогна да изчета всичко и то дойде ред за новия епизод .😄
  Гледам големи спорове се водят за кой е по- по- най-....
   Кой кого ще надвие ? Цеци vs Илиян ( Ако е на сила Цеци ,ако е на плуване Илиян ,а за другото само Господ знае.😁)
   Коя е най - красива ? Мира или Мирела ( Грозна жена няма !Всите сме Убавици.!казваше баба ми 😄 или по "просто " казано "Въпрос на вкус , казало кучето и си облизало...😁)
   Коя е по- комплексна ? Мани или Елица (Тук съм за Елица, все пак тя е тренирала цял живот и не случайно е шампион.Да не говорим ,че може да разнася Мани с една ръка из трасето , а и да я бие от раз на пъзел.😁)
     Кой ще победи в битка( кой е по комплексен) ? Гого vs Фифо
( Тук е доста трудно....Лично аз смятам ,че такава битка ще е  много оспорвана.
  Фифо е малко по облагодетелстван от природата в силовата част, по- висок е ,по- едър и не на последно място тренирал е един от най- добрите спортове относно издръжливост и правилно дишане : Плуване.
    Докато Гого е нинджа❤ ,неговото предимство са по малките килограми ,по- голямата бързина и Огромната гъвкавост. Също и Изключителния му баланс.
   В  една многокомпонентна битка Гого ще се забави на плуването, но предполагам ще навакса на други елементи.
  Относно силата зависи каква тежест ще се мъкне ,влачи и т.н., ако е взависимост от собствените им килограми, тогаваааа резултата е доста по непредвидим.
    А и на двамата точността не е на ниво и там ще е на късмет работата.😁
   Така ,че общо взето си зависи от самата битка и от какви компоненти ще се паднат.😄)
    БРЕЙЙЙЙ много дълго стана. 😁Сориии ,ама много мисли препускат из главата ми  и докато ги "рециклирам"...
 😁😁😁

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 17:49 от Joy 05

# 784
  • София
Касим при Гала

За епизода от снощи

# 785
Все пак е мъж на 34 години. Уф, не знам, странна птица е, но продължавам да му симпатизирам. Предизвиква някакво умиление в мен като започне да гледа като бито куче.

ей така много жени страдат. агресия агресия и после кучешки очета и попадаш във водовъртеж. агресията му към по-слабите я възприемам или като част от характера /много лошо/ или като глупащина /34 годишен мъж мдам/. като не отричам че и на мен няколко пъти ми беше жал за него

# 786
Ох, На кафе. От глупав, по-глупав. Филип бил омекнал, Женито обединила всички... Тя даже е олицетворение на съвремието ни.
Сакън! Само да не олицетворява мен и близките ми! Там да олицетворява инфлуенсърите, гримьорите, фризьорите и другите светила на Нова.

# 787
Цецо отчаяно иска да впечатли Вики, всяка отправена критика към него смъква образа, който той смята, че е изградил пред нея. Малко е оглупял от любов е работата. И му е обидно, и болно, защото според мен, осъзнава, че са прави, но не иска да го признае. От което следва глуповатата защита и обратната му настъпателна реакция.
Вики смятам, че е наясно с чувствата и това през което минава Цецо и се опитва да го подкрепя той самият да не се самоунижи и донякъде другите да имат "милост" към особата му.

# 788
  • София
Не обръщайте внимание на лаиците в На Кафе. Аз ги гледам/слушам и им се смея всеки път.
Там са събрани политкоректни послушковци без собствено мнение.
Всички коментират снощните геройства и едната кукувица ни в клин, ни в ръкав се включва,
''Ама той май, май Филип не атакува вече жените (бтв: кога ги е атакувал ве?)'' ''Гласува за Жени за капитан'' ?!?!
И се включва единия нежен чехльо
''Ами той няма коалиция и избор, за това така''

Леж

# 789
Щом отчитате късите ръце на Елица относно преминаването на арката като пречка, е редно да се отчетат и килограмите на Мани при въпроса за мъкненето на дънерите, а не да се акцентира толкова защо не е пренасяла дънери, равни или по- големи от собственото й тегло.  Доста добре носеше впрочем после за пъзелите, доста бърза е, ловка, всичко.
За ръцете и Елица може би сте прави, че нямаше друг начин за нея. Много е готино мемето с пошляпването и Алекса. Тоя чревоугодник би  я хрускал нея, открай време му личи. 🤣🤣🤣

# 790
  • Другата България
Цецо отчаяно иска да впечатли Вики, всяка отправена критика към него смъква образа, който той смята, че е изградил пред нея. Малко е оглупял от любов е работата. И му е обидно, и болно, защото според мен, осъзнава, че са прави, но не иска да го признае. От което следва глуповатата защита и обратната му настъпателна реакция.
Вики смятам, че е наясно с чувствата и това през което минава Цецо и се опитва да го подкрепя той самият да не се самоунижи и донякъде другите да имат &quot;милост&quot; към особата му.
Съгласна съм с написаното, само че според мен Вики прекрасно осъзнава какво изпитва Цецко към нея, просто така ѝ е по-удобно. Ако не се беше появил Алекса, щеше да го пази до последно, сега според мен тази седмица, при загуба на сините, Цецко пак ще е на пангара. Продължавам да смятам, че тя трябваше много по-рано да тегли разделителната черта в отношенията им, защото Цецко е първичен и на него трябва да му се говори в прав текст.

Благодаря за клипчетата в Тик Ток, с глас се смях, още се хиля. Много добри, страхотна имитация на всички дотук.

# 791
и оглупелите от любов трябва да имат самоконтрол и минимална адекватност в отношенията си с хората

# 792
  • София
Не видях снощи някой да нарами сам 60 кг. талпа 😉
Шак шак шак в действие

Уникален кадър! 😮😎
Браво на Елица!

Мирела обяснява за кръста си 😞

Радост в синьо 🤗

Зори си е Зори
Поредно култово изказване
😁🤣

# 793
Мирела обяснява за кръста си 😞

Хубу де, там горе нали стоеше един мъж, дето уж още я обичаше Мирелка. Не можа ли Лефтеров да застане на мястото на Мирела, а тя да реди пъзела? Това да му носи теглото е било опасно за нея, което Лефтеров е съзнавал и неглижирал. Интересно...

# 794
  • София
Повечето от жълтите бягат от пъзел като дявол от тамян. Поне с такова впечатление оставам Grinning Ралица и Мирела предпочитат да се счупят от носене, а не да подхванат парчета от пъзел.

Общи условия

Активация на акаунт