💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 092
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 840
Ами тя Евгения един път да играе сериозно в дадена игра (не да търка пейката или да реди елементарни пъзели) и вече контузия и голямото геройство. Доколко разбирам, Гого и Филип чинно си минават всички елементи и не се скатават. Та има разлика.

# 841
Играчи са се контузвали на терена, контузват се и ще продължават да се контузват. Знаем ги тримата от първи сезон, метнали се на сламата със/без възглавнички. Тогава и Елена (май така се казваше), и Бояна имаха контузии. Едната сама си излезе, другата пое номинациите, за да си излезе по този начин. Тошко се контузи, Пух доскоро също е бил на рехабилитации, почти никой не разбра за болките, които Стоян е изпитвал почти година, след като Кремена (ако не се лъжа) падна от варелите върху него. Според мене тук проблемът идва от тази демонстрация ли да я нарека, показност ли, точно защото се е контузила Джаферович.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 20:29 от Bilyana14.

# 842
  • Другата България
Играчи са се контузвали на терена, контузват се и ще продължават да се контузват. Знаем ги тримата от първи сезон, метнали се на сламата със/без възглавнички. Тогава и Елена (май така се казваше), и Бояна имаха контузии. Тогава едната сама си изледе, другата пое номинациите, за да си излезе по този начин. Тошко се контузи, Пух доскоро също е бил на рехабилитации, почти никой не разбра за болките, които Стоян е изпитвал почти година, след като Кремена (ако не се лъжа) падна от варелите върху него. Според мене тук проблемът идва от тази демонстразия ли са я нарека, показност ли, точно защото се е контузила Джаферович.
Не бих могла да го кажа по-добре. Heart
А и - като си контузен, излизаш да се грижиш за здравето си, а не оставаш, наблягайки колко ти е важно да си здрав, но пък си тук, за да “играеш“.

# 843
То това като на работа - може един служител да е съвестен и да върши супер много работа, но повече ще се шуми около този, който сам парадира колко е зает и важен и колко нещо е свършил, а всъщност продуктивността му да е далеч по-ниска от тази на първия служител.

# 844
Цецо ме отврати вчера най-много с примитивното си поведение, нападки и агресия към другите. Не търпи критика и се превръща в примат.
Абсолютно. Човекът сякаш е с биполярно и шизофренично поведение. Един път е добър, после става зъл и то към хора, които ти казват истината в очите. Като не си на ниво в игрите приеми го като мъж, с достойнство.
Той си е добър, де … с Вики Simple Smile

# 845
А за Гого, ако ще и Ален Делон и Жан Клод ван Дам да е...ами само като му чуя гласа...и начина на говорене и...дотам. Всякакъв ищах заминава директно 🤣
🤣🤣🤣 По-добре ли ще ти е някой като Цецо да ти боботи на ухото и да ти вибрира стола докато го слушаш 🤣🤣🤣

# 846
Добре, като се контузиш публично, пред всички, с кръв която тече и после ти сложат шина (макар, че нали Жени сама си я е поискала и всичкия реквизит от Като две капки вода си е взела, сигурна съм), няма как да не привлечеш внимание и да не се коментира, а редакторите да те питат и после да излъчат синхрона.

Разбирам, че на никого не е любима, но някак си поне един епизод от контузията да мине, за да е виновна в преекспониране.

Фейгин каза, че се е нарязала и усетила доста по-късно, което от адрелина е възможно. Лефтеров нямаме потвърждение за контузия.

Каквото и да си говорим, разбирам що толкова я показват Жени. Тя въздух да си поеме и има по 15 възмутени от това й действие хора. Генерира повече трафик и мнения от всички други. Като с Мани миналата година, хем всички я мразеха, хем само за нея се говореше. За едно риалити няма никакво значение от какво внимание се храни, стига да има някакво...

# 847
  • Буркина Фасо
Идвам с още една конспирация. Според мен лекарите след като са я прегледали Джаферович са й казали, че няма счупване, но за по-сигурно след това ще я снимат.  Затова и след като се върна и се включи в играта организаторите я оставиха, ако смятаха, че е сериозно нямаше да й позволят. Но тя реши да се оплаче малко повече.
И все пак такива контузии са ужасни и организаторите трябва да вземат по-сериозно безопасността.
това не е грешка на организаторите. просто невниманието (а и несъобразителността) на Джафката я доведе до това да се самоконтузи. как може да си сложиш ръката където ще падне дървото ???

Фейгин каза, че се е нарязала и усетила доста по-късно, което от адрелина е възможно. Лефтеров нямаме потвърждение за контузия.
доказателство, че при Джафи и адреналин липсва Smiley

# 848
  • Другата България
Ето ги истинските герои за мен, Ралица влачи повече и от мъжете, а и от Джаферович, най-тежкото дърво 120 кг. естествено, за нея и за Фифо. Каква “изненада“.

# 849
Алия 13, нито единия, нито другия. Коментирах, защото наистина се чудя на всеобщата галимация по Гого тук. Не е лошо момчето, но съм край, когато си отвори устата.
За Цецо...кво да кажа, освен, че съм висока 1.60 😁 Смятам, съм ясна.
Не го коментирам Цецо...толкова си може човека. Някак си, след като разбрах, че е преживял някакъв побой..не ми е ок да го коментирам. Друг е въпроса, че и поговорката "Бог дал-Бог взел" също си е в сила.. Но за кой ли не е..

# 850
Ралица влачи, защото не може да премине през арката.
Реално тактиката на Жълтите беше такава вчера основно заради нея и Мирела.

# 851
Вчера май Мани каза:  “Мечтата на Цецо беше да мъкне дънер. Ето, сега ще си сбъдне мечтата”.  🤣🤣🤣 Какви мечти имат някои хора 🤣🤣🤣

# 852
Аз съм много разочарована от Цецо. В началото го мислех за добряк. Леко глуповат, но добър. За жалост е избухлив, нетърпящ критика, дори агресивен. Да не говорим, че няма реална самооценка за възможностите си. В неговите очи той е силен и бърз. Но в какво, никой не знае...

# 853
Алия 13, нито единия, нито другия. Коментирах, защото наистина се чудя на всеобщата галимация по Гого тук. Не е лошо момчето, но съм край, когато си отвори устата.
За Цецо...кво да кажа, освен, че съм висока 1.60 😁 Смятам, съм ясна.
Не го коментирам Цецо...толкова си може човека. Някак си, след като разбрах, че е преживял някакъв побой..не ми е ок да го коментирам. Друг е въпроса, че и поговорката "Бог дал-Бог взел" също си е в сила.. Но за кой ли не е..

Я, разкажи за побоя.

# 854
Вчера май Мани каза:  “Мечтата на Цецо беше да мъкне дънер. Ето, сега ще си сбъдне мечтата”.  🤣🤣🤣 Какви мечти имат някои хора 🤣🤣🤣
🤣 Мира го каза за Гената .Нали дънери искаш, нати сега дънери.😁

Общи условия

Активация на акаунт