💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 020
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Да подгреем предстоящия епизод с две гифчета специално за Бг Мама Гого Армията! 🙄🤗

# 856
Гледах сега един лайф на Мира в ИГ за грижата за кожата. Симпатична е, не е надута. Каза, че има операции на двете колена и има махнати два минискуса, затова приема колаген за ставите, за кожата също. Може би е тренирала някога нещо, за да получи такива контузии, не знам, не е споменавала. Има и импланти в бюста от 20-годишна. Като цяло не ми изглежда като такава кифла, каквато я бяха изкарали на визитката. Използва среден клас козметика, 2-3 продукта, не се е напълнила с ботокс и филъри. Като я сравня със Звезда, която е 5 години по-млада, а така се е обезобразила...

# 857
Да подгреем предстоящия епизод с две гифчета специално за Бг Мама Гого Армията! 🙄🤗

😍😍😍😍😍
Не знам какви спринтьорки трябва да сме, за да го хванем 🤣 Хич не ни виждам 🤣

# 858
Приятно гледане на епизода хора.

# 859
  • SF
И на теб! Simple Smile

# 860
  • София
И сега какво, контузената дама няма да бъде номинирана, защото е контузена, няма да може да прави нищо, защото е контузена. Но ще продължава да стои, за да стигне до финал, на който да дадат игра като за контузени.

# 861
Що за музика беше това в началото?! Grinning

# 862
Николова 91, нямам за разказване. Тук в темата по- назад бях прочела нещо, че Цецо, може би е такъв, защото е участвал в някакъв побой. Дали е такъв, заради побоя или толкова си може, не мога да знам, а и не ме интересува. Във всички случаи, ако е истина съм на мнение, че е преживял нещо, което е повлияло...Малко или много..

# 863
Джаф не ще да пуска кокала .😁😁😁

# 864
Цялото племе се моли на Джаферович да се откаже, тя отново драматизира-"много ми се играе", "аз съм капитан"

# 865
Ей, ще се влачи, ще ощетява племето, ама Фифо да не е капитан!
Егоистка!

# 866
  • Другата България
Голяма дилема - племето или личното его? УаУ!
Тия що си мислят, че Джаферович, ако иде на битка, ще донесе нещо за племето?
И пак Фифо, и тя ще го правела капитан! Тя, за нея няма племе, тя си мисли само за себе си и ....оффф.
Пък после що хората не я харесват и не ѝ вярват....направо ми се додрайфа, без извинение.

# 867
Оххх, еми няма как да я харесам Даферович. Толкова е неприятна.

# 868
Много я боли, но толкова и се играе, искат и се грошове, ужас изпитва от Филип. Взимам назаем израза многострадална Женовева. Смях.

# 869
  • Sofia
Джабата е долна, мнооого долна! ....

Общи условия

Активация на акаунт