💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 020
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Варна
Днес ми беше много досадно предаването.
Не знам кое ме подразни най-много.
Водещия с тъпотиите си ли , Алекса ли, Мирела ли.. Филип ли..
Изобщо всички днес ме дразнят 😧
Филип, ако е хитър и тази седмица отидат на номинации може да махне Женя

# 1 126
Отварям тук да видя дали си струва да прегледам епизода и виждам - "Алекса, Алекса, Алекса." Борчето (165см) с мутренски чар пак са го правили на благороден герой. Заначи не си струва.

Струва си заради Мира, която изглежда много добре Grinning

# 1 127
Скрит текст:
Аз се подразних на боядисаните устройства в цветовете на отборите. Според мен трябва да си избират място рандъм. При все , че съм може би единственият списващ тук, който не вярва в дълбоката и интелигентна конспирация на продукцията по отношение на игрите, а вярва в нейната безкрайна аматьорщина и безхаберие от което се получават гафовете(сори хора различни религии сме да сме толерантни молем).
Та всяко побутване от продукцията е , за по-интересно и по-голям сеир. В един момент в който ще станат наистина много срещу двама, не знам дали няма да ми е интересно как ще си играят козовете (грошовете) и ще се радвам да е хитро и креативно .
И забравих да кажа . Някак се зарадвах да обединението Джеферович-Фифо . Ако си удържат на думата имат шанс да станат най-силното племе , което да изфичка останалите, които никак не са единни

Кои устройства, че не съм видяла?

Иначе и аз не мисля, че има конспирация, а просто изключителна некадърност и побългареност. Лошите монтажи, опасните игри, недоизмислените условия...

# 1 128
След този епизод рязко ми се отвори третото око, петата чакра и фонтанелата. Сега ще ви кажа в кратце какво става от тук нататък. Ич ми не е, че не ви се четат спойлери. Ще четете и това е. 😁
 Алекса започва да печели битка след битка. След битките по 50 гроша, гранатометът на спасението, подводницата на щастието и трите изстребителя на късмета. Финалната битка ще е между него и който е останал с поне един здрав крайник, едно око и никаква мисъл в главата. Тези, които са предпочели отпадане пред пълна инвадилизация са слабаци. Финалната сцена: Димо и Ралица в сажди и прахоляк минават през мъглата от бомбените атаки и стигат до Алексата. Той отваря капака на БТР, дръпва една реч как един честен и истински мъж ще защитава до последно малката си пандичка. Грабва торбата с парите, затваря капака, мръсна газ и заминава. Тва, че пандичката остава под колелата е дребна подробност, все пак и героите са просто хора. Понякога допускат малки грешки. Завесата пада!
 Всичкото бг мама, фейс и зрител се кълне, че таз гавра никогиш повече няма да я погледне. Тупарев ще умре от глад, а Саръиванов ще мигрира да чисти кенефи в Индия.
 Година по късно пак всички сме пред телевизора.
😅😅😅😅😅 Толкова добре описано, че визуализирах филма. Даже бях вътре. Изринах се затрупана в пясъка да видя финалните надписи 🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 00:29 от KatyaS

# 1 129
Финалната битка ще е между него и който е останал с НИКАКВА мисъл в главата.
Мирела и Цецо значи 🤪

# 1 130
Аз искам утре Жълтите да останат последни, за да имат достатъчно време да си починат добре преди много по-важната за тях битка за Територия.

Гласувах за Сините на първите два въпроса.
На третия отговорих с не, и според мен изобщо не става дума за нова коалиция, а за пакт тип Молотов-Рибентроп, който дава време за прегрупиране на силите просто Simple Smile Жени според мен ще търси заместник на Фифо в тази конфигурация в някой от евентуалните нови попълнелнения в племето, ако Жълтите се запазят другата седмица. Иначе ми харесва идеята Жени и Фифо да играят заедно, но не вярвам, че е възможна за дълъг период от време. Иначе за Фифо е много изгодно да играе с Жени и да не и е на мушката.
На четвъртия въпрос трърд отговор НЕ при наличието на атлети като Гого и Фифо в играта.
Петия е ясен - огромно ДА.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:21 от Bengun

# 1 131
  • София
След този епизод рязко ми се отвори третото око, петата чакра и фонтанелата.
Демек Ралица и Димо трябва да минат всички 10 препятствия на финала, за да връчат наградата на Алекса Grinning

# 1 132
  • София
А защо би му било на Филип да гони Женя?

Очевидно на нея ѝ се получават манипулациите, всички ѝ се връзват. Аз ако съм на негово място, ще я "слушкам", за да не ме номинира и накрая лично ще я отстрелям, защото, особено контузена, тя не (му) е никаква конкуренция.

#team200

# 1 133
С какви ли гръмки слова Ралица и Димо ще връчат наградата на Алексата? Любовта побеждава? 😃

# 1 134
  • София
Не съзирам конспирация в избора на битка, смятам, че всеки един от тримата можеше да я спечели. В победата на Алекса също не се съмнявам, смятам, че се видя колко близо бяха всички до победа в отделни моменти. Тенденциозна може би беше само предложената награда.

# 1 135
  • София
Прегледах отново епизода, че бях афектиран от режисурата и аматьорщината на всички нива.

Значи конструкциите на Мира и Фифо са ОК. Внимателно гледах, движеха се в едно темпо, нямаше клатене, като онова на Стоян срещу Мани. Реално нещата си зависеха от самите тях + вятъра.

За Филип май писах вече. Поздравява, но е полуизрязано от некадърниците.

И това е, то друго няма какво да се коментира за подобна тъпа игра на баланс и късмет.

Ла Викинга
И 33 снимки да пуснат на Алекса няма да спечели той формата.
Айде пак ще си говорим.

И е нормално да пускат, защото виждат хейта на народа към него (навсякъде го хранят не само тук) и така генерират още по-голям трафик.
И още нещо: Това със секирата е новост за България, досега не го е имало. Естествено, че ще пускат яко статии и снимки. Нали трябва да си оправдаят включването и в играта и трябва да се вдигне шум. Спокс. 😉

# 1 136
Между другото за битката утре.
Това е доста по-усложнен вариант на битката от миналия сезон между Мартин и Елена. Добавили са няколко нови елемента, играта изглежда добра, само живата кула в края трябва да я сменят с друг елемент, защото не е безопасна за здравето на играчите.

# 1 137
Добре де, разбирам че не харесвате масово Алекса, но без да съм му адвокат ще кажа, че беше най-добрият в играта. На черното бяло няма как да кажа. Вкарахте му думи, които не е мислил. Въобще не е казвал,че той коли и беси. Каза, че коалицията им е силна и Виктория командва, за това не му трябва да избира капитан. Браво на него, че взе сабите. Стратегически много добре. Сигурна съм, че ако ги беше взел Фифо, форума щеше да подскача, а пък Гого...ехеее. Фен съм на Гого де Heart Eyes . Та, двойния стандарт е на лице Grinning

# 1 138
Какво имаш предвид? Като че ли ми се видя, че Фейгин няма да участва в утрешната битка?
Гледайте Фейгин при следващата битка. Предстои още една изненада от продукцията.

# 1 139
Обаче Фифчо как пристана на кака си Джафа. Да ближеш краката на най-големия си душманин в племето, за да отървеш едната номинация. Голям стратег и по-важното - мъжкар...

Другата популярна мишчица - Фейгин, пък се чуди как най-безболезнено да съсече коалицията си, за да се цани за бушон при силните на деня. Знае да гледа в перспектива момичето...

Алекса пък лъже безпардонно племето си за предимството и вика "ама аз да им видя реакциите". Евалата бе, трети Б клас.

Общи условия

Активация на акаунт