💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 014
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 185
Уф, и аз нищо не разбрах за спойлер. Ама как ги чувате тез неща Joy. Дали пък да не се разходя до другата тема? Grinning
Иначе и на мен ми направи впечатление, че не хейтиха никой. За разлика от "готините". Там почти винаги има по една добра дума за другата коалиция.Grinning

Малко пост за 200 страници се получи.

# 1 186
И мен много ме е яд, че не спечели Фифо.
Алекса не игра много честно. Когато му паднаха кубчетата, той измести дракона по- назад ( направо задната му част излизаше от платформата) така, че като отива за ново кубче ,  да не му се вдига много предната част.  Много ме е яд, че той спечели. За мен той е най- фалшивият участник до сега в ИВ!

# 1 187
За "лека"нощ :

# 1 188
  • Sunshine state
Много ме е яд, че Фифо не спечели. Трябваше да вземе тая томахавка. 🙄
Джаферович контролира овцете в племето - нещо, което всеки с малко мозък би могъл лесно да направи. Никакъв стратег не е, стратег е да  надиграеш и изманипулираш по-умните, но на нея й се събраха едни умници.. Само Филип е събрал повече от две сиви клетки и тя направо си умира на яда, та чак циркове и чудо да пусне пустото капитанство. Като й чуя провлачения, нагъл тон и направо.. 👀🙄 Аз ако съм на Филип, ще я номинирам ей така контузена, пък ако ще да се сърди. Хайде сега ще я носим до финал, горката тя. Кокала не ще да пуска, ама аз бих й го взела.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 01:56 от Pupitka

# 1 189
Ето и някой коментара от днешния епизод от мен:

Лефтеров да го пратят да преговаря с Петков и Борисов за правителство , явно добре му се отдава Laughing

От друга гледна точка това беше едиствената опция и той да се спаси защото той щеше да е другия номиниран в племето заедно с Филип, ако женската коялиция продължи.

Беше ясно че Алекса ще спечели тази битка защото само на него може да му предложат такива награди, Това си е направо още един живот в предаването.

Предлагам другия път на Елица да и предложат "Чука на Спасението" с него ако отиде на елиминация и отпадне да може да се замени с всеки друг играч (без Жени разбира се).

Относно битката не смятам че Мира е бил проблема да няма силова или интересна игра, да не забравяме миналата седмица битката в която беше Зорница заедно с другите двама мъже, така че може и играта да е била насочена Алекса да я спечели.

Алекса(с Елица) и Жени така ги бутат че хората накрая ще останат доволни да спечели всеки един друг (дори Цецо LaughingLaughingLaughing) ама не и те.

# 1 190
  • София
Много ме е яд, че спечели Алекса, но не мога да отрека, че се справяше по-добре от другите капитани. Естествено "честния и достойния" си взе предимство, в което няма лошо според мен, но да престане да обяснява тези глупости, че играе за племето, че той е за справедлива игра и т. н. Относно Фейгин - правилно някой назад каза, че му напомня ситуацията с Милена и нейната коалиция от миналия сезон. Но, ако наистина поддаде и прецака хората, с които играе отначало, с кеф ще гледам как ще я номинират. Най-вероятно с доводи:Ами контузена е, притесняваме се за нея, много е силна, ще се върне и подобни.
Жълтите - Хем нямам идея как я мислеше Жени, че ще може да играе така, хем я разбирам, че не искаше да пуска капитанството и по-конкретно двата гласа. От самото начало си мисля, че ако Филип не беше влезнал като слон в стъкларски магазин в новото племе, а беше опитал да се съюзи с нея, щяха да ги въртят на малкия си пръст цялото племе и никога да не са застрашени и двамата. Тя е силна там където той е слаб:в социалната игра. Обратното също важи - на терен той е топ. Но сега се надявам да направят стабилна коалиция, дори и само за взаимна изгода, смятам че могат да стигнат много напред, ако се държат заедно.
Червените - толкова малко ги даваха днес, че няма какво да ги коментирам. Е, Георги хапна, това го видяхме 😁
Утре категорично искам сините на номинации. Да видим "героя" дали ще се скрие зад малко момиченце или ще номинира адекватно.

# 1 191
  • Sunshine state
Или пък да има награда Картечницата на победата - автоматично елиминираш всички и ставаш победител, когато пожелаеш. Може да се ползва само веднъж. 🤣

# 1 192
  • София
На Гого пуснах вече двете гифчета в нинджа стил през куба и рова. На Лефтеров пуснах ужасното падане.
Следва серия гифчета от битката с дънерите. 😊

Ужасния инцидент с Жени, уф
Вярвам, че някак си ще се наредят нещата. Това е то късмета...

Фифо - и сам воинът е воин!
Всъщност Шак Шак Шак не е сам. Фифо нарамва 60 кг. талпа и тръгва, че после и Арка го чака!

Гого и показното на Арката!

Малкото Мани и грандиозната и техника на Арката 😎

Мишето - малката маймунка на Безсмъртните 😊

# 1 193
[4] Бихте ли се зарадвали ако жена спечели този сезон?

При дадените опции за отговор на този въпрос от анкетата няма как да отговоря, тъй като не присъства моят вариант.
А той е следният: ДА, бих се зарадвал, ако жена спечели, стига да не се казва Елица, Евгения или Виктория.

# 1 194
Днес гласувах само на последния въпрос с Да, че в момента на другите не виждам смисъл. Утре като преспя, ще е друго.
На Алекса да бяха дали и 5 допълнителни гласа, грошове и тесла беше твърде малко за този велик участник.

Водещите определено са в отбор Евгения, когато тя не го плюе и не говори лъжи по негов адрес,юна смяна идва Димо. Нищо, надявам се Филип да не се впечатлява, да върви напред, и да не спечели шоуто, ще спечели много други неща.

Междудругото, попрехвърлих лайфа, чух спойлера и се чудя може ли Алекса да е толкова тъп и да се изпусне толкова. Другият вариант е да не е разбрал какво го питат, но толкова български би трябвало да разбира. Но продукцията трябва да гледа тия лайфове и ако трябва, да ги санкционира.

Фифо - и сам воинът е воин!
Всъщност Шак Шак Шак не е сам. Фифо нарамва 60 кг. талпа и тръгва, че после и Арка го чака!

Оффффффф...Еми много е добър

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 04:07 от Donna Paulsen

# 1 195
  • Sunshine state
Ако останалите от племето й са малко  по-умни ще се усетят, че сега е моментът да действат и да я остранят, а не ох, ама тя за племето е ценна и дъра бъра приказки пред сливане още повече. От къде толкова акъл обаче.. 🙄 На Джафа няма да й мигне окото да ги разкара. Оттук натам играта е индивидуална, но не го схващат. Сега таман я подлъгаха, трябва да се действа.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 03:07 от Pupitka

# 1 196
  • Sofia
Мм,как удобно изчезнаха сабите на спасението и изведнъж се появяват брадви,секири,томахавки...Които,защо ли си мисля,че нямаше да бъдат предложени,ако някой друг беше спечелил.Ама ей така,да може Алекса еднолично да диктува развоя на играта.Нещо много подредени му се получават нещата.На него вече не му трябва да определя кой да е капитан,то и това зависи от него.Преди това много случайно пропусна да влезе при червените,че там игричките му нямаше да вървят /то,всъщност,при никое друго племе нямаше да вървят/.
Щях да кажа,че понамирисва цялата история,ама направо си смърди.

Иначе се радвам,че Фифо не спечели,че нямаше да вземе нищо за себе си и щях да умра от яд.А и най-вероятно щяха да получат някакво тъпо предимство,което нямаше да им свърши никаква работа.
Интересно ми е,ако отидат на съвет,как ще се развият нещата.Новосъздалата се "коалиция" имат общо 5 гласа.Ако ги разпределят между Михаела и Ралица,те ще са съответно с 3 и 2. И ако те двете гласуват за Фифо /няма да се учудя,ако първи ги накарат да гласуват/,той ще трябва да определя кой да отиде на елиминация.
Чудно ми е какво ще реши.

Много тенденциозно отношение на Димо към Фифо. Той поздрави и двамата веднага след битката. 🙄

Дяволо, колкото и да е по-добър един играч от друг на финала, може да има наистина голямо предимство, което примерно да се купува с грошове. Всичко очаквам от продукцията. Даже несправедливостта генерира повече интерес за съжаление.
Може би трябваше и да ги разцелува на тръгване.

п.п.Няколко пъти вече чета как Гого не участвал в никакви коалиции.За мен той си е твърдо в коалиция.

Гого каза в лайф, че Илиян е говорил едно пред тях и съвсем друго в синхрони. С доста досадно изражение говореше за него, явно въобще не се харесват.
Добре че Алекса прави нещо по-различно.

# 1 197
  • Sunshine state
Алекса пък какво не им е казал в очите? Него поне в лицемерие не мога да го обвиня - дръпва една реч и това е. Тук много малко лицемери има в тоя сезон специално. Джафа е една от тях, ама като цяло всеки си казва всичко в лицето на тоя, конто не харесва.

# 1 198
  • earth
Лицемерите много обичат да държат речи Simple Smile

# 1 199
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Умно решение на Фифо да се коалира с Джаферович. Той знае,че със сигурност на Михаела не може да се разчита,защото е двулична и въртиопашка. По-добре да е срещу нея,отколкото срещу Джаферович,с която в едно обединено племе има повече шанс от взаимна изгода,отколкото с Мишето и онова русото със съмнителен брой мозъчни гънки.
Ако пък беше решил да прати Жени на елиминационна,това щеше да го съсипе в очите на зрителите. А и смятам,че Фифо е един добър човек с принципи и нямаше да го направи.

Жени - гледай и се учи на човечност и принципи,такива които ти нямаш. Въобще не ме развълнува момента с пръстите й. Всички вече пребити,изпотрошени от седмици наред,ама щом е Джаферович и пръстите й ...30 минути ефирно време.

Общи условия

Активация на акаунт