💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 014
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 155
Какъв вкус ми остави днешния епизод..

# 1 156
Забравих да похваля Фифката как си тръгна от арената, без да каже "чао". Така се прави, бате - какво ще им се обясняваш на тия простосмъртници....

# 1 157
  • София
Лефтеров е моя скрит фаворит за победата, след явните такива Гого и Фифо. Вече писах защо.

Специално Гого и Лефтеров следват модела на Милен/Боби/Добрин, че дори Андрей, но Гридин не чак в такава степен, но е близо.
Обикновено тихи хора на заден план в първата фаза, не толкова забележими и във фокуса на камерите печелят и такива, които са се съхранили максимално физически и психически от битки за номинация и елиминация.
Дадох и статистика. Има над 70% успеваемост.
И тук имаме още една голяма неизвестност - дали след толкова много фанфари за жените, за амазонките (то си е като мото на сезона) няма най-накрая да видим и жена победител в Игрите.
Има много силни и достойни жени за победата.
Алекса е прекалено много показван, ама прекалено. До такава степен, все едно няма други във формата... Това при Тупарев не вещае добро хора, не мога да повярвам, че се хващате толкова лесно. Но окей, ще гледаме и коментираме.
Важното е шоу да става. И да спечели, ще е поредната шамандура с титлата, ще прави чудна компания на останалите победители, кой от кой по-''достойни''

# 1 158
Аз повече лайфовете с Алекса, Вики и Цветан няма да гледам, нито ме интересуват. Жалко, че Гого се вре с тях. Но дори и заради него няма да си ги причиня. Скучни са, а и не ми харесва начина им на игра. Има много фалш и двойни аршини. Гого не е за там.
Дяволче, уважавам те, ама това мнение ми е като реакцията на Мирела при загубата от Фейгин Joy

# 1 159
Много се ядосах днес!
Фифо най-черният в цялото предаване! Димо веднага го подхвана да коментира как се променили коалициите - да няма скрито покрито. А то е ясно, че Джафата няма да си удържи думата и пак Фифо ще е номиниран. После как не е спортист, ама не и спортсмен. Мирелка накрая да дозабие пироните. Изобщо - гад неземна.
А Алекса - бял, добър, велик, богат, супер силен. Влезе в ролята и на Андрей и на Елизабет с грошове и томахавки. Оттук натам победителят е или той или пандичката. Няма да се учудя както само не са го канонизирали тази седмица в петък да купи и с 50 гроша 2 гласа да спаси Цецо и съвсем да стане светец.
Много много елементарен монтаж и внушения - за поредна година ни смятат за идиоти, а аз се чудя какво ли се чудя...

Специално за пред Алекса да го въведат в схемите на жълтите преди разпадането на едно от племената, понеже тези на червените вече бяха му ги изпяли преди това след елиминациите.

# 1 160
  • София
Ла Викинга
И 33 снимки да пуснат на Алекса няма да спечели той формата.
Айде пак ще си говорим.

И е нормално да пускат, защото виждат хейта на народа към него (навсякъде го хранят не само тук) и така генерират още по-голям трафик.
И още нещо: Това със секирата е новост за България, досега не го е имало. Естествено, че ще пускат яко статии и снимки. Нали трябва да си оправдаят включването и в играта и трябва да се вдигне шум. Спокс. 😉
Нямах предвид, че са пуснали снимки, защото печели, просто подчертах, че го фаворизира управляващият социалните мрежи, защото три поста през две-три минути определено се набиват на очи. Bowtie

# 1 161
Лефтеров е моя скрит фаворит за победата, след явните такива Гого и Фифо. Вече писах защо.

Специално Гого и Лефтеров следват модела на Милен/Боби/Добрин, че дори Андрей, но Гридин не чак в такава степен, но е близо.
Обикновено тихи хора на заден план в първата фаза, не толкова забележими и във фокуса на камерите печелят и такива, които са се съхранили максимално физически и психически от битки за номинация и елиминация.
Дадох и статистика. Има над 70% успеваемост.
И тук имаме още една голяма неизвестност - дали след толкова много фанфари за жените, за амазонките (то си е като мото на сезона) няма най-накрая да видим и жена победител в Игрите.
Има много силни и достойни жени за победата.
Алекса е прекалено много показван, ама прекалено. До такава степен, все едно няма други във формата... Това при Тупарев не вещае добро хора, не мога да повярвам, че се хващате толкова лесно. Но окей, ще гледаме и коментираме.
Важното е шоу да става. И да спечели, ще е поредната шамандура с титлата, ще прави чудна компания на останалите победители, кой от кой по-''достойни''
Дяволче, дано си прав!

# 1 162
Гого каза в лайф, че Илиян е говорил едно пред тях и съвсем друго в синхрони. С доста досадно изражение говореше за него, явно въобще не се харесват.

# 1 163
  • София
Забравих да похваля Фифката как си тръгна от арената, без да каже "чао". Така се прави, бате - какво ще им се обясняваш на тия простосмъртници....

Филип поздрави и двамата, ясно си личи. Некадърно изрязан кадър и насложен друг, но не им се получи.
Върни и гледай.

# 1 164
Да подгреем предстоящия епизод с две гифчета специално за Бг Мама Гого Армията! 🙄🤗

😍😍😍😍😍
Не знам какви спринтьорки трябва да сме, за да го хванем 🤣 Хич не ни виждам 🤣

ПрипадВам с Вашите коментари 😂😂😂

# 1 165
Филип поздрави и двамата, ясно си личи. Некадърно изрязан кадър и насложен друг, но не им се получи.
Върни и гледай.
Филип не каза довиждане на Алекса и Мирослава. Просто си тръгна. Върни и гледай.

# 1 166
Мирела как пази равновесие с празна глава?
Държи я изправена, подобно на балон с хелий.
Дето се вика, по-добри да мълчи, може да мине за скромна, но не! Титанът на мисълта заключи, че загубата на Фифо била за предпочитане, защото той не мислил за отбора. За отбора! Дали гледаме точното предаване с нейно участие, или тя си прожектира паралелно риалити? За кой отбор да играе Фифо, бе моме? За този, в който беше системно номиниран и обвинен във всички смъртни грехове? Душица! По-добре да отпаднеш без време, отколкото да те запомнят като нечий лакей.
Фифо игра добре стратегически, а аз ще мечтая за момента, в който неговият глас ще е решаващ и ще прати Джаферович на арената. Хитрата сврака ще се наиграе накрая.
Жалко за двете девойки,  но накрая седнаха на онова, дето си постлаха сами.
Лефтеров ми е невидим.  С него, без него - все тая. Останалите поне ме карат да изпитвам различни емоции.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 07:52 от _Hope_

# 1 167
  • София
Дяволче, уважавам те, ама това мнение ми е като реакцията на Мирела при загубата от Фейгин Joy
Защо? На много хора може да им е скучна тази комбинация от участници и да гледат само заради Гого, т.е. не мисля, че Diavolo се отказва от live-овете, защото го е яд на Алекса. Да си призная, няколко пъти се опитах да ги гледам заради Гого, но на мен Цветан ми е по-скучен и от Алекса, що се отнася да IG lives. И съм съгласна, че Гого е различен от тях, личи си и по начина му на общуване извън предаването, това не значи, че не може да са приятели, разбира се.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 19:52 от La Vikinga

# 1 168
Скрит текст:
Много намирисва тази игра, особено с мисията да се спасява Елица
На ТЪПарев простотиите.

Дъно

Супер Марио (Алексио) ще спасява принцесата от дракона с грошове и томахавки.

Кого имаш предвид принцеЦа - Цеца Joy
Не продукцията бута Алекса към победа- ам тъпите ни сънародници там които се мислят за стратези.
1 Стратег Генча- прекрасен оратор, тече му мисълта и винаги знае какво да каже (дори да е лъжа, измама и манипулация) , за 100 гроша спаси верния паж на Алекса и подсили коалицията му . Т.е не я подсили, направи я непобедима
2 Стратег Виктория - нейната сила е мазнене и четкане на силните на деня- и самопредлагане към наивни шарани като Цецо. Дали знаят , че го играят трамплин на Алекса ? Забелязвате ли , странния акцент който вкарва Виктория ,когато крещи Брааво момче .
Имам питане, ако се разпадне племе , какво се случваше- победителите си го разделяха ли

# 1 169
  • София
Аз повече лайфовете с Алекса, Вики и Цветан няма да гледам, нито ме интересуват. Жалко, че Гого се вре с тях. Но дори и заради него няма да си ги причиня. Скучни са, а и не ми харесва начина им на игра. Има много фалш и двойни аршини. Гого не е за там.

Хаха, може, да, амии 😀
Утре като преспя може и да ми мине, хаха 🙄

Общи условия

Активация на акаунт