💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 940
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 260
Чакалов не е според мен за Ол старс.Пренавит ми се вижда .Има къде ,къде по-достойни играчи от минали сезони за Старса .А то ще трябват за там за трите племена общо 18 мъже от всичките сезони до сега .

# 1 261
Хайде малко да разчупим с характерни култови реплики на участниците. Сещам се за някои, допълвайте, моля! 🙂
Цецо : Джийзъс! Евала ти, брат, евала!
Илиан : Въййй, ти видя ли...? Въййй, да!
Вики: Браааво, /произволно име/, браааво! Брааво, момче!

# 1 262
Относно ласкавите думи на Алекса за Филип: Той принципно такъв стил на говорене има. Ласкав, ще си кажеш, че е сърцат, четка те и.т.н, докато при първа възможност не ти го резне по късото. Видяхме го и с Гайтанов, видяхме го и в племето как се наду и почна да мисли, че коли и беси. Любимата му в това отношение е по- добрият пример, Елица си е предвидима  поне- тя е Алекса, Алекса, Алекса и нищо друго, не крие мераците си. Алекса е човекът, от когото очаквам точно да направи мръсен номер на наш любим играч- Гого ли ще е, Филип ли ще е, Лефтеров ли, ако стигнат напред- не знам. Може и жена. В нивото на интригантите, даже Джаферович ми е по- бяла и добра- тя ще се опитва да командва, задушава и настройва срещу Филип, но видимо й личи, че не го диша. С Алекса случаят е по- особен: ще те приласкае, когато си скръбен и нещастен, както се казваше в едно стихотворение, ще вземеш да му повярваш и точно когато не очакваш, ще те предаде. 😀

Както някой беше казал по-рано - на мъж, който много говори вяра не можеш да имаш.
Трудно ми е да дишам покрай хора, които не те оставят едно изречение да кажеш без да те прекъснат за нещо и да дирижират разговорите само в изгодната за тях посока.

# 1 263
Хубав и ползотворен ден на всички 🤣 И не се разсейвайте на работа 🤣

# 1 264
  • earth
Защо продукцията бута Алекса? Не знам, но липсата на обяснение не опровергава фактите.

# 1 265
  • SF
Снощната игра беше с голяма доза късмет при тоя силен вятър. Като гледах вълнението в морето и като знам до брега какви пориви има вятъра, понякога хвърчат и чадъри, та тия кубчета ли няма да се катурнат. Та като нагласеност за Алекса - не мисля.

И такива съмнения ли е имало?? Снощната игра беше измислена заради Мира. Иначе на мъжете можеше да им пуснат нещо много силово, с копане, вадене, плуване, скачане. А за да спечели Алекса - с елементи от борбата (бутане в ринг, влачене извън ринг). Игра с редене на кубчета, предназначена за нервака Алекса... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Хич не мислят тези от продукцията.

Играчите са минали тестове. Много от жените могат да минат и да отговорят на мъжете в 1 силов елемент. В многокомпонентна игра никога няма да могат да минат през всички части еднакво адекватно на мъжете. Това е заради физически показатели, не защото жените не стават за Игри на волята. Тоест, нека и аз да разконспирирам продукцията, но игра с 1 компонент баланс, е игра за жена. И пак тоест - съобразена е с възможностите на Мира. Имайте го предвид.
Ако Фейгин беше пратена, играта щеше да е същата, въпреки че заради спорта й, от нея се очаква да е с най-добър баланс. Но понеже не е Елица или Алекса, нямаше да се сетите, че бутат Фейгин.

Нея определено не я бутат. Ще видите.

# 1 266
  • София
Елица е горда със своя мъж 😊
-
Най-близките и хора от формата!

Питат Мирослава защо е толкова добра в игрите , какво тренира...

Отговорът... 😁

Фифо и кубчетата 🤣

Генчо обижда Зорница в чат 😮

# 1 267
  • SF
Дяволо, слагай ги тези чаршафи в скрит текст,  за да не заминава мобилният интернет на хората.

# 1 268
Снощната игра беше с голяма доза късмет при тоя силен вятър. Като гледах вълнението в морето и като знам до брега какви пориви има вятъра, понякога хвърчат и чадъри, та тия кубчета ли няма да се катурнат. Та като нагласеност за Алекса - не мисля.

И такива съмнения ли е имало??

Ами почти постоянно чета, че всичко е организирано в  полза на сърбина Simple Smile и за това. Иначе играта беше като за жени, обаче и за мъжете е напълно възможна. Докато ако сложат нещо с 50% бутане ,дърпане ,набиране и тежести жена срещу мъж няма шанс ,хайде сега да си говорим реално.

# 1 269
Работната седмица се опълчва на обещанието ми за активно участие в постигането на 200 страници - или пропускам епизода, или като снощи го проспивам. Тъкмо щях да хваля Джаферович за силата, спортсменството и упорития дух, с премазани пръсти, но първо мисли за предаването на щафетата и  малкото, което гледах снощи е как пак крои нещо срещу Фифо. Вижда се, че момчето е калено в спортните среди, винаги се е държал уважително, но тя веднага го заподозря в това, че на съвет би гласувал за нея при положение,че е контузена, явно всеки съди според собствените си разбирания.
Иначе интересен ход е да се обединят двата враждуващи лагера, което и очаквах, защото Михаела се показа като предател и никой не може да и има доверие. Много ми хареса снощи един коментар, че Чакалчето веднъж каца на рамото, имаше шанс да направи голям обрат, а сега хем се показа като предател, хем не и стигна смелостта даде отпор на Жени и даде назад и нищо не направи в крайна сметка освен да сложи мишена на гърба си, съответно повлече и Ралица.

При обединението на две племена е интересно да се наблюдава как понякога двата враждуващи лагера се съюзяват, защото има някаква племенна принадлежност, а при други вече са толкова наострени един към друг, че търсят нови членове от други племена.

За обединението това, което не ми харесва е, че в един момент няма значение колко човека сте, кои са най-малобройните, колко победи имате досега като племе, а една териториална битка решава цялата ти съдба. Реално има логика - цялата игра те води до тази осма седмица, в която ако сте имали победи ще сте запазили племето си, ако сте играли умно - ще сте отстранили най-слабото звено, ако сте печелили териториални - ще сте нахранени, но знаем, че тези неща, които изброих не винаги са от значение в играта, видяхме го и на последната битка между многобройните Герои и Безстрашните.

Много ли писах? Само последно да кажа, че съм сто процента сигурна, че Алекса няма да спечели формата.

# 1 270
На мен не ми е ясно сега Жени как ще участва с превързаната ръка Thinking

# 1 271
Филип беше коментирал в един епизод, че стратегиите са част от играта, не изглежда да приема лично досегашното държане на Жени. Нищо чудно дори да я вижда като силен играч, заради стратегически добрата игра.

На Филип му куца социалната игра, на Жени - не е толкова силен играч физически, някъде по средата. Следователно могат да са си взаимно изгодни и да се бутат взаимно дълго вриме. И двамата са ми интересни играчи и не мога да скрия, че се радвам, че ще са в една коалиция.

Алекса си прави прекалено тънки сметки с тези безумни лъжи, че нагадата била само грошове и нямало избор дори за предимство. Наистина поведението му е много двулично. В началото ни разказваше колко му била чиста душата, като разбра за Чакала... стилът на Жени не ми е противен, защото тя си влезна със заявката, че е стратег. Това, че не е събрала Михаела и Ралица да им каже в прав текст, че вече не е с тях не е толкова нужно. Това, че първа каза, че гласува за Филип за капитан е достатъчно показно и от видеото става ясно, че и те така го приемат.

Въпрос, тъй като гледам ИВ за първи път. Какво става след като останат 2 племена? Как стоят нещата с териториите и номинациите за изгонване?

# 1 272
  • София
Алей, Генчо много лесно се пали Grinning Зори и Мира им е лесна игра да го ядосват. Предполагам са му скъсали нервите, докато са били на отделните локации. Все повече логика защо избра да играе за сигурните грошове миналият петък. Би бил в добро комбо с Илиян, Филип и Мани.

# 1 273
На мен не ми е ясно сега Жени как ще участва с превързаната ръка Thinking
Лесно - няма да участва или другите ще я мъкнат на гръб, както правиха с доста образи в миналите сезони.

# 1 274
  • SF
Пишат така, защото не го харесват, но нямат никакви аргументи, с които да го обяснят. Когато този, когото не харесваш, вземе битка, бутнат е бил. А че е звяр на арената, не се вижда.
Алекса е супер достоен като постъпки, но някой написа, че е мутра и през 2-3 мнения, това се преписва.
Тук сме се превърнали в повече от Елица и Генчо, на които играта се върти около Алекса, Алекса, Алекса. Единият иска да влезе и да се съберат, другият иска да не влиза и да не се събират. И тук е като ехо на разговор между двамата в червено - Алекса, Алекса, Алекса.

Аз го харесвам! (с това, което е показал до момента)
Прави играта интересна, достойна, и за стотен път пиша, че заради каста, сезонът е май най-интересният от всички до сега.

Общи условия

Активация на акаунт