💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 809
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Това е ясно.
Продукцията помогна на червените жени, като не дадоха шанс на Генчо да си купи имунитет, но все пак Мира пресметна набързо наум (не поиска 1 минута, хаха) и ги удари в сърцето.

# 1 681
Да, Фифо прилича на младия Том Круз …за съжаление и като височина или по- скоро липса на такава.😉ама то не може всичко да е идеално…

# 1 682
На Цецо, който е около 100кг сигурно му беше трудно да държи Мани, която е 40кг с още хора да му помагат! Нелеп е, то физиономии, то чудо. Най-слабия играч този сезон!!!
Другите могат да държат Мирела, което е сигурно 60-70кг без да мрънкат! Пълен слабак е тоя Цветан.

Мирослава направи добър ход за нейната коалиция, като изгърмя Жорката.
Много симпатизирам на Жорката и Гената, така ми се искаше ЗоритУ и Елица 🤮 да са на елиминации.
Във всеки отбор имам по един противен - Елица, Джаферович и Алекса.
Ама не знам защо се кефя като победят сините или червените.
Макар най-големия ми фаворит Фифо да е при жълтите.
А Гого си е машина. Simple Smile Харесвам и Илиян и Мани, Фейгин.

# 1 683
Правещият промотата е шегаджия:
Ралица:"Кой е верният цвят? А верният отговор е..."
Джеферович: "Шъ припадна" Joy

Жълтите предполагам ще се спасят, за да могат сините да понамалеят, я с един, я с двама. Макар да ми се иска точно те да отидат, та да видим дали това съглашие между Филип и Жени е реално или просто тактика.

# 1 684
  • Варна
Дами, разсейвате се! Две страници Фифо. Добре се представи момчето, ама много бързо забравихте Гого! Wink

# 1 685
Дами, пожелавам ви тази вечер да сънувате Гого гол как ви сервира шопска салата 🤣 Сладки сънища 🤣

# 1 686
Тука прилича на скарида!

# 1 687
Дами, разсейвате се! Две страници Фифо. Добре се представи момчето, ама много бързо забравихте Гого! Wink
И по-добре,малко почивка и за него.

# 1 688
Е, Фифо е номер едно Simple Smile
Да му отдадем заслуженото Wink

# 1 689
  • София
За битката

Цялостно погледнато, не ме обвинявайте в пристрастие, но гледам генерално за цялата вечер.

Звездата на деня бе за не знам кой път, Филип. Защо?
1) Мина два пъти по трасето и двата пъти много бързо. Изостана с малко след топ плувеца Георги, който е и по-слаб за провирането между препятствията. 10 секунди и то на финала чак, когато се провираха между гумите.
2) Навакса голямото изоставане за жълтите, като го сведе само до 15 секунди, след което Мирела ги довърши на своя пост.
3) Той бе локомотива, задаващ темпото при преминаването по въжетата. С Лефтеров минаха 2 пъти (единствени) по въжетата и не паднаха нито веднъж. Другия претендент за звезда на вечерта, Георги падна и като цяло бяха бавни и нестабилни със Зорница на въжетата
4) Той даде идеята с тактиката с табакерата, а след него преписаха и червени и сини. И отново Фифо изнесе на плещите си Мирела при Кулата.

А вчера този човек, който 2-ра седмица е на реката (и гладува) мъкна 120 кг. талпа с Рали и после 60 кг. талпа сам (от всички на трасето само той мъкнеше сам тази тежест) + 2 пъти мина по Арката и в двете посоки - т.е. 4 пъти общо.

И въпреки че този човек не пропуска битка от началото на сезона и винаги минава най-тежките постове, винаги и по 2 пъти, когато се налага, та този човек видимо няма рани и контузии.
Това означава и друго - изключително добре развита двигателна култура и много правилно тренирани мускули във всички зони на тялото.

Терминатор!

# 1 690
Аз не съм от фен клуба - не ми харесва Гого нито в тяло, нито в лице, нито като поведение. Възхищавам се на физическата подготовка, баланса, координацията и бързината му. Така както се възхищавам например на Болт или на един грозноват румънски плувец, който постави световен рекорд в свободния стил.

# 1 691
  • София
Според мен сините ще паднат, за да се възцари симетрията, която, както знаем, много се харесва на продукцията. Цецо и Илиян си заминават, остават сини и червени по пет броя и жълтите губят фатално в понеделник - така удобно ги разцепват на две по три и всичко е бомба!

Това са си само мои предположения, НЕ са спойлери, не чета такива и не искам да знам!

# 1 692
Дами, пожелавам ви тази вечер да сънувате Гого гол как ви сервира шопска салата 🤣 Сладки сънища 🤣

Аз се надявам да сънувам Фифо, обаче на всички фенки на Гого пожелавам него. Да има мир и добро настроение в темата!

# 1 693
  • София
Отдавна не бях гледала нова игра. Хареса ми частта с носенето по двойки по лентите и строежът на кулата. Само се чудя как не се сетиха да строят горната част отгоре надолу, вместо да се чудят как да се протягат.

# 1 694
Аз стискам палци Илиян и Цеци да си ходят.
    За мен Цеци вече си свърши работата в предаването, няма работа във втори етап. Каквото можа направи душата ..., на няколко пъти успя и да помогне на племето си. А бруленето на сливата за мен лично си е един от култовите моменти, слагам си го в личния архив.😁
      А Илиенча достатъчно се нагледах и на злобата му и на уж " гениалните" му ходове. Крайно ми е неприятен. И аз лично не виждам с какво може да допринесе нито за предаването, нито на племето . Ако това е идеята за голям стратег ,то трябва да се смени значението на думата в тълковния речник . Спешно да си ходи ,че  развали  и Мани. От промото ми се стори ,че все повече заприличва на него от към злоба.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:36 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт