💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 824
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 920
Гогата ще го оженим скоро.
Или ще се върне при камилите.
Признавам, че като му видях визитка и си казах - тук ще става нещо забележително.

# 1 921
  • Sunshine state
Агресия пък у Алекса не съм забелязала, ама то като не се хареса някого и се търси под вола теле, та разбирам. И аз съм така с Джафа - самият факт, че диша ме напряга. Sweat Smile
Мирела не ми допада ни на акъл, ни на поведение.

# 1 922
Гогича такъв харем е заформил, че всеки шейх би му завидял. Smiley  От фенки, де. Кинозвездите не са толкова бленувани както нашето момче.

# 1 923
Виктория тази вечер ще го озаптява. Явно Алеко ще иска пак някой да го гледа в очите. В този смисъл.

# 1 924
  • София
Мирела ли е казала, че има гръдни импланти?
Може би има някакво объркване, защото не мисля, че Мирела има импланти. Мирослава отговори положително на този въпрос, но не в IG live, а в история в Instagram.

# 1 925
Гледах промото тая вечер. Тъпа игра. Маман ще спечели.

# 1 926
Гледах промото тая вечер. Тъпа игра. Маман ще спечели.
Даже с една ръка. И пак ще я обявят за герой. Смелата Джаферович с контузен ръка спасява племето. Тя ще стои с тази шина две седмици най малко

# 1 927
На въпроса с кой бих се видял на кафе от каста - с почти всички, без Алекса, Елица, Елина, Цветан и Звезделина.

# 1 928
Айде приятно гледане.

# 1 929
Играта тази вечер е малко скучна, но иначе е единствената, в която ако участвам бих била най-добрата Joy Иначе бих играла ....Цецо Flowers Palm Tree (търсих джанка ама няма).

И отново за поредна година казвам, че една дървена плоскост да ги разделя, за да не преписват, не е голяма инвестиция.

Аз мисля, че е станал развален телефот и силиконът на 20 години е при Мира, а не при Мирела. Все тая - и двете изглеждат страхотно, хармонично и невулгарно, така че какво значение има.

Чисто клюкарски за зрителя би било любопитно защо Мишето и Мирела са се сдърпали, даже се подсмихвам как екипът усилено преглежда кадри с желанието да ги излови. Обаче браво, че са изяснили ситуацията, изчистили са отношенията си и дори да не станат първи приятелки, то поне могат да се гледат в очите. Поздравявам ги, че не "вадят кирливи ризи" и не се разнасят из мрежата.
Ами извинете, но на никого не му прави чест да прави личната кореспонденцията достояние на феновете и зрителите. Какво му пречеше на Алекса да каже Ми, брат, аз съм сериозен мъж и не участвам в подобно разчистване на сметки...край.. точка..
Генчо пък да каже Зори, не съм съгласен така да ме омаловажаваш и готово. Зори защо пък веднага го качва в инстаграм? Не знам, не ми е сериозно.

# 1 930
Много са доволни, че чистят мъжете. Затова не са имали победа от не знам колко време насам. Grinning

# 1 931
  • Другата България
ЗоритУ : “Ние сме три МОЗЪКА...“
Сивият кардинал Елица.

# 1 932
От една страна решението на Мирослава да изпрати Георги вероятно ще се окаже вярното за племето в дългосрочен план. Иначе Елица е много доволна от ситуцията, по всичко личи Simple Smile

# 1 933
Аз бих седнала на една маса с Гого, Чакала, Фифо, Генчо и Фейгин.

# 1 934
  • София
Мамини умници, три мозъка имали, от блестящ по-блестящ!

Общи условия

Активация на акаунт