💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 824
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 950
Здравейте, съфорумци! Имам въпрос: Лефтеров в началото на играта не мрънкаше ли, че именно уж Валери играел с жените? Какво се оказва сега…. много ми пада в класацията.

# 1 951
  • София
Генчо изравни Фифо.
Трета номинационна битка.

# 1 952

Тип фигура с по-широк ханш и по-тесни рамене.

# 1 953
  • Другата България
Джаферович: “Много ми се искаше такава коалиция, каквато съм си направилА...а сега не знам какво да правЯ.....“
А, ето, че и Фифо е канен в коалицията ѝ, обаче щото е отказал, за да играе с мъжете, беше набелязан.
Така, така, още малко и всичко ще си каже. Нали нямаше коалиция, нали там каквото беше? После онова с пъзела, сега пионки.....
Обаче умът ѝ щрака на бързи обороти, Фифоооо, Гогооооо, така се стига до ....където се стига, а не да носиш, да влачиш, да мъкнеш, и да се раздаваш на терена.

# 1 954
Щрака и машинката на Жени, няма спор за това.
Още отсега мисли за евентуалните гости в племето.

# 1 955
  • София
Мирела няма силикон, не знам откъде тръгна това.
Объркване на Мирослава с Мирела, първата вчера потвърди, че има силикон, защото хората питат всякакви неща в тези Instagram динамики с въпросите.

# 1 956
А така, Филип е отсвирил Жени в началото. Grinning Вече е ясно защо не го харесва.

# 1 957
Здравейте, съфорумци! Имам въпрос: Лефтеров в началото на играта не мрънкаше ли, че именно уж Валери играел с жените? Какво се оказва сега…. много ми пада в класацията.
Аз разбрах, че от самото начало са се разбрали да играят тримата заедно - Евгения, Мирела и той. Даже се разправяха как е било, от кога е било. Мирела се ядосваше, че той не си признава.

# 1 958
Дано, дано Фейгин не се окаже предател. Това ще е голямо разочарование за мен.
Да, а реално дори и не и' е от полза. Всички са съвсем наясно, че разпадането на едно племе е съвсем близо и след това раздаването на картите е неясно. Винаги е по-добре да играеш със своите, защото дезертьорът ще е първият отстрелян на новото място.

Вече по съвсем друг начин гледам на Лефтеров.

# 1 959
  • София
Мирела няма никъде силикон, моля ви се.
Бъркате я с Мирослава.

# 1 960
Да, да, това се оказа в последствие факт, че е в тая коалиция.. просто ми се струва, че коментираше именно Лефтеров, че Валери играел с жените, бъркам ли се?

# 1 961
Мирела по характер с това лигавене много дразни, но като визия е топ. Ако бях мъж щях да плакна очи по нея. Разбирам защо вечно има кандидати. Вече като се съберат обаче става като с Лефтеров. Омръзва лигнята, мрънкането и сълзите и почва да я реже.

# 1 962
  • София
Ооо, чак сега видях играта, хах.
Това ми една от най-любимите игри. За памет. Екстра. Simple Smile
Очаквам Фифо и Жени да блеснат тук. При сините Илиян и Мани ще са опасни.

# 1 963
  • Другата България
Щрака и машинката на Жени, няма спор за това.
Още отсега мисли за евентуалните гости в племето.
Които ако се обединят с Мишето и Ралица, стават 4 на 4.
Затова не иска да изпуска капитанството. Както и досега всъщност, това костваше главата на Валерко.
Абе да им са яки....всички части на “гостите“ в жълтото племе. Отсега съм ги ожалила.

На промото си дадоха, че жълтите печелят благодарение на Евгения.

# 1 964
Той си е бил също с тях. Смутоляваха нещо, но се разбира, че четиримата са играли заедно.

Общи условия

Активация на акаунт