💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 742
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Все забравям да попитам: Стори ли ми се или на една от игрите преди няколко дена, когато бяха 7 на 5 срещу жълтите, любимият ви Гого нарече съотборниците си "котви", които трябва да мъкне?
В коя битка? Аз нямам спомен Гого да ги е наричал котви, но може би бих се ориентирала, ако знам битката.

# 2 086
  • Където морето целува небето...
Гого не ви ли прилича на гей?
Има ли снимки с жена?
Аз още в началото им казах на фенките, че напразни надежди таят за Гого.
Няма лошо, какъвто и да е, определено е добър в битките, но явно не толкова комплексен, колкото ни се иска.

# 2 087
Еми глупавичка си е Фейгин, грам не ги е измислила нещата.

# 2 088
Искам Илиян и Цецо номинирани. Време е да си ходят и двамата.

# 2 089
Леле как guilt trip-ват Фейгин, значи...

# 2 090
Тази Виктория дори когато спокойно говори имам чувството, че ми се кара. Супер грубовата.. Neutral Face

# 2 091
Жал ми е вече за Фейгин.

# 2 092
Малее Фейгин ама грам мозък няма горката.Всеки я лъжкоти както си иска.Ужасни са всички.Възползват се ,че е загубена ,добричка и идея си няма как се играе тази игра

# 2 093
Много тъпо парче е Фейгин, затова я обработват другите. Мани и Илиян са много прави. Падна ми в очите.

# 2 094
Гого не ви ли прилича на гей?
Има ли снимки с жена?

при тия араби

# 2 095
  • София
Не мога да разбера какви са тези драми на Фейгин.
Много е страхливо това момиче. Абе ей, от ден първи сте заедно с Илиян и Мани. Кога си била в другия лагер, кога? Никога!

# 2 096
Фейгин е мило дете. Но е дете, няма стратегическа мисъл. За нея "сила и чест" е много по-водещото в играта.

# 2 097
  • София
Все забравям да попитам: Стори ли ми се или на една от игрите преди няколко дена, когато бяха 7 на 5 срещу жълтите, любимият ви Гого нарече съотборниците си "котви", които трябва да мъкне?
В коя битка? Аз нямам спомен Гого да ги е наричал котви, но може би бих се ориентирала, ако знам битката.
Писала съм коя беше битката: когато бяха 7 на 5 срещу жълтите. Минаваха трасето вързани един за друг.

# 2 098
Фейгин е безхарактерна, да си ходи!!

# 2 099
🤣🤣🤣не мога да слушам повече самозаблудите на Цветан

Общи условия

Активация на акаунт